Τετάρτη, Οκτωβρίου 19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY N.O.A.


            Αργοστόλι 19/10/2011

                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

            Το 2010 που η ομάδα μας ήταν στην Α2 Εθνική Κατηγορία συναγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο την ίδια ώρα  , στις 20:00μ.μ. και το σκόρ ήταν 12-2.  Ακούσαμε όχι καλά σχόλια.
            Εμείς απαντήσαμε  ότι, την επόμενη χρονιά θα συναντηθούμε άλλες δυο φορές με τον Ολυμπιακό.  Πράγματι, ξανά στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και ώρα 20:00μ.μ., χτές Τρίτη 18/10/2011 , η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό και έφερε αποτέλεσμα 12-5 υπέρ του Ολυμπιακού, δηλαδή η ομάδα μας στην Α1 βελτιώθηκε και έκλεισε την ψαλίδα.  Ελπίζουμε στην αναμέτρηση μας μέσα στην έδρα  μας να κλείσει κι άλλο.  Το αποτέλεσμα που φέραμε εμείς, αποτελεί το καλύτερο σκόρ κατά τη μέχρι τώρα διεξαγωγή της Α1.  Ομάδες οι οποίες έχουν αρκετά χρόνια εμπειρίας στην Α1, όπως ο ΠΑΟΚ,  έφεραν  σκορ 18-5,  τα Χανιά 10-6 και το Φάληρο 11-0 , όλα υπέρ του Ολυμπιακού. 

Υπ' όψη σας , ότι παίξαμε χωρίς τον Κατσιγιάννη λόγω του τραυματισμού του με τον Πανιώνιο και κοντά στο τέλος του παιχνιδιού απεβλήθει ένας από τους φουνταριστούς μας, ο Χαραλαμπόπουλος Χάρης  με κόκκινη κάρτα από την όχι και τόσο αμερόληπτη διαιτησία η οποία , αν και ήταν ο Ολυμπιακός ο αντίπαλος , ήταν υπέρ αυτού.
Οι σκόρερ : Δουδέσης Ε. 3, Αναστασιάδης Ζ. 1, Χαραλαμπόπουλος Χ. 1.
            Το παιχνίδι παρακολούθησαν κατά πληροφορίες αρκετοί Κεφαλονίτες από την Αθήνα και τον Πειραιά, μετάξύ αυτών ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων κι Ιθακησίων Πειραιά κ. Σπαθής Ευάγγελος, ο κ. Αλιβιζάτος Πέτρος πρώην Βουλευτής , ο κ. Παύλος Παπαδάτος κ.α. . Εκπρόσωπος του Ομίλου μας στον αγώνα αυτό , είχαμε ορίσει τον κ. Μάκη Χαλιώτη, παλιό πολίστα μας που διαμένει πλέον στην Αθήνα.
            Ο προπονητής μας είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μπροστά μας έχουμε προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τον Α.Ο.Π. Φαλήρου, την Τετάρτη , 02/11/2011 και ώρα 15:00μ.μ. στην έδρα μας (Κολυμβητήριο Κεφαλονιάς) .


                                                                                                            ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου