Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Αρχίζει το ματς ...........



Αρχίζει το ματς ...........

Την μπάλα την έχει ο Μαζαράκης κατεβαίνει, κατεβαίνει και σουτάρει στην εστία του Κωνσταντάκη. Προς στιγμή ο  Κωνσταντάκης  αιφνιδιάζεται, με δυσκολία αποκρούει το σουτ και καλεί ενισχύσεις.Την μπάλα τώρα έχει ο Παρίσης και βγαίνει στην  αντεπίθεση.
Ο Μαζαράκης με αρχοντικό στυλ αμύνεται και περιμένει. Η μπάλα περνάει και πάλι στον Μαζαράκη που εξαπολύει ισχυρό σουτ κατά της εστίας και των δυο αντιπάλων του…..
Ο αγώνας συνεχίζεται με θύμα το τοπικό ποδόσφαιρο και τα γήπεδα που περιμένουν ακόμη αδειοδότηση!!!!!!
        Πάντως από έγκυρες πηγές έμαθα πως ετοιμάζονται μηνύσεις, και τότε τον λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη.
Για να δούμε, θα το δούμε και αυτό;
        Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μόνο το Ενωσιακό  γήπεδο (απ΄ότι μαθαίνω) θα πάρει άδεια καταλληλότητας από την επιτροπή.
        Προς πρόεδρο  ΕΠΣΚΙ….
Κύριε πρόεδρε εφκειό το δημοτικό ιατρείο τι έγινε;
Ήρθε και στήθηκε;
Δεν έφτασε ακόμα;
Ήρθε και έφυγε;
Το πήρε η τρόικα;
Τι από όλα;
Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη.
        Και επ ευκαιρία.. Καλό ταξίδι  κ. Πρόεδρε. Παρασκευή παίζει και η εθνική με την Κροατία. Μια συμβουλή. Εκεί στο Καραϊσκάκη άσε έξω τον βάζελο που κρύβεις μέσα σου.
Τελικά τι έγινε και δεν κατάλαβα, τα γήπεδα πήραν άδεια;
Η επιτροπή συνεδρίασε;  Άντε γιατί το πρωτάθλημα αρχίζει.
Ποιο πρωτάθλημα δηλαδή 7 ομάδες στην πρώτη κατηγορία, 7 στην δεύτερη και 2 μπορεί και 3  στην τρίτη (μπορεί και 1 βέβαια). Καλά ακούσατε μάλλον διαβάσατε, 2 (αριθμός 2). Δυστυχία τoυς, δεν μπορεί να βγει καμιά τρίτη-τέταρτη. Δεν μπορεί να στήσουν αγώνα, παρά μόνο μεταξύ τους. Δεν μπορεί…. να παίξει παρά μόνο δυο αγώνες. Χαχαχαχα….
Σκεφτείτε να κάνουν και μπαράζ !!!!!!!!!! Εδώ είναι σαν το Εθνικό λαχείο. Ο ένας στους δυο κερδίζει !!!!!!!!
Έχω μια ιδέα…….. Nα ιδρύσω μια ομάδα Μικτή γερόντων ας πούμε. Δυο πέφτουν δυο ανεβαίνουν. Του χρόνου θα είμαστε στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Όχι παίζουμε!!!!!!
Και μέσα σε όλα αυτά….… και κάτι καλό, ο Ν.Ο.Α, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α.!!!!!!!!!!!! και δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα. Έξαλλου ο Ν.Ο.Α είναι η αιτία που ακούστηκε το Αργοστόλι πέρα από τα σύνορα του.
Περιμένουμε τον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Μια καλή ιδέα για να δούμε κάτι που βλέπαμε μόνο από την T.V.!!!! Να «βουλιάξει» από κόσμο το Κολυμβητήριο τ΄ Αργοστολιού !!!!!
Ναι ρε γαμώτο, δεν βρέθηκε και κανένας να τάξει κανά πριμ στο ημίχρονο.!!!! Κρίμα!!!!!! Που ξέρεις…. Μεγάλο κίνητρο το χρήμα!!!! …… Αν τάζεις μάλιστα ανέξοδα!!!!  Ονόματα δεν λέμε.
Τελικά έμαθε κανένας;
Θα μας κουρέψουν δεν θα μας κουρέψουν; Τι θα γίνει; Γιατί ένα κουρέματακι  το θέλω.
Πόσο θα περιμένω ο άνθρωπος.
Καλή εβδομάδα (σιγά που θα είναι καλή). Μια συμβουλή.  Κλείστε τις τηλεοράσεις και πείτε όχι στις ειδήσεις των 8:30. Κάνετε κάτι άλλο (πονηρέ αναγνώστη που πήγε το μυαλό σου) !!!!!   
Άντε καμιά βολτούλα.  Καλό κάνει και λίγο περπάτημα.
Καλή εβδομάδα  και πάλι αδέλφια. Το νου σας.
Όλοι φανατικά sportsthea.
Εδώ διαβάζεται όσα δεν θα δείτε αλλού (αν δεν παινέσεις το σπίτι σου) !!!!!!
Λες να ζητήσω αύξηση;
Όσα πάρω πάντως θα τα καταθέσω υπέρ Πάγκαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου