Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


Άγγελος Κωνσταντακης
πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ

     Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Α.Ο. Εικοσιμίας θέτει προ των ευθυνών της την ΚΕΔΗΚΕ για τα έργα που απαιτείται να γίνουν στο γήπεδο Κεραμειών ενόψει της έναρξης του Περιφερειακού πρωταθλήματος ενώ ζητά την οικονμική στήριξη του Δήμου Κεφαλονιάς, όπως κάνουν οι υπόλοιποι Δήμοι για τις ομάδες τους.  Ακολουθεί παρακάτω το Δ.Τ. της ομάδας της Εικοσιμίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/10/2011
Επιστολή  προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ  κ. Άγγελο Κωνσταντάκη απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Εικοσιμίας,
όσον αφορά τα έργα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν  στο γήπεδο των Κεραμειών, ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό για τις ανάγκες της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στην  Δ’ Εθνική.
Αναλυτικά η επιστολή:
     « Αξιότιμε κε Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ,
Σε συνέχεια των προφορικών μας επικοινωνιών αναφορικά με τα έργα στο Δημοτικό στάδιο Κεραμειών, σας αποστέλλουμε την παρούσα ενημερώνοντας τόσο εσάς όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ σχετικά με τα έργα που είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν προκειμένου να καταστεί το Δημοτικό Στάδιο Κεραμειών λειτουργικό και να μπορούν να διεξαχθούν σε αυτό απρόσκοπτα οι αγώνες της ομάδας μας, που εκπροσωπεί την Κεφαλονιά, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Έργα που είναι απαραίτητο να γίνουν :
           1. Επιδιόρθωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων (βρύσες, σιφώνια, ντουζ κτλ).
           2. Επιδιόρθωση του συστήματος παροχής ζεστού νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.
            3. Επίστρωση εξωτερικού χώρου, πλησίον κερκίδας, με υλικό, προκειμένου να ανυψωθεί το έδαφος και να είναι ομαλή η πρόσβαση στην κερκίδα και μετά ταύτα αν χρειάζεται κατασκευή σκαλοπατιών για να ανεβαίνουν οι θεατές στην κερκίδα.
            4. Ρύθμιση του φωτισμού των προβολέων και πιθανώς ενίσχυση αυτών, διότι δεν μπορεί να γίνει νυχτερινή προπόνηση υπό τις παρούσες συνθήκες.
            5. Τοποθέτηση περίφραξης στον εξωτερικό χώρο πλησίον της κερκίδας.
          6. Επιδιόρθωση της οριζόντιας δοκού (εστία προς Δοριζάτα), σημειωτέον έχει ήδη επιδιορθωθεί η άλλη οριζόντια δοκός.
            7. Κατασκευή τουαλετών στον χώρο κάτω από την κερκίδα και
            8. Επιδιόρθωση του κυλικείου (σπασμένη πόρτα) και μεταφορά αυτού.
            Σας υπενθυμίζουμε την δέσμευση του κου Δημάρχου, ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, για πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών στο εν λόγω γήπεδο, καθώς και ότι η έναρξη της νέας περιόδου έχει προσδιοριστεί για τις 30/10/2011, χρονικό σημείο στο οποίο θα πρέπει να έχουν αποπερατωθεί τα παραπάνω έργα.
            Τέλος θα θέλαμε να επαναφέρουμε το αίτημα μας για παροχή οικονομικής βοήθειας στην ομάδα που εκπροσωπεί το νησί μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από συζητήσεις με τις άλλες ομάδες του ομίλου μας προέκυψε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν ενισχύεται, ούτε κατ’ ελάχιστο, από τον οικείο Δήμο. Γνωρίζοντας καλά την δεινή οικονομική θέση του Δήμου Κεφαλλονιάς φρονούμε ότι έστω μία μικρή οικονομική βοήθεια από μέρους σας θα μας ενθάρρυνε στο ομολογουμένως δύσκολο έργο μας καθώς θα αισθανόμασταν ότι είστε συμπαραστάτες την προσπάθεια μας για ανάδειξη του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου.
            Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και την κατανόηση σας».
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ                            ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου