Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Άγγελε Κωνσταντάκη σε ζηλεύω!!!!  Η στήριξη σου από τον Σήφη είναι όλα τα  λεφτά.  Άσε τους Μαζαράκηδες να λένε.  Άμα σε στηρίζει ο Σήφης είναι λίρα 100. Δε σε φοβάμαι προχώρα..
Αυτό το κομμάτι το είχα γράψει από πριν. Σκέφτηκα να το βγάλω. Δεν θα το κάνω όμως. Απλά είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Εξηγήσεις ποιο κάτω στην επόμενη παράγραφο.

Και δυο κουβέντες σοβαρές.
Εδώ από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως ότι γραφούμε είναι με χιούμορ. Αν μερικοί δεν έχουν η έχασαν την αίσθηση του χιούμορ δεν φταίμε εμείς.  Απειλές δεν πιάνουνε. Επειδή μπορεί να νομίζει κάποιος πως φοβόμαστε να γραφούμε τις απόψεις μας δοσμένες από την δική μας οπτική γωνιά, κάνει μεγάλο λάθος.  Απλά ασχολούμαστε με άτομα που έχουν κάποια αξία.  Με άτομα κολλημένα,  που μπερδεύουν το χιούμορ ούτε καν ασχολούμαστε.  Όχι από φόβο (σιγά τα αβγά) αλλά από το τσάμπα ηλεκτρονικό μελανί που χαλάμε εδώ…..
Ο νοών νοήτω.


Τέλος τα σοβαρά.
Τελικά δεν μάθαμε το γιαουρτάκι τι ήταν. Αποκλειστικές πληροφορίες μου είναι πως ο πρόεδρος δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. (ένας είναι ο πρόεδρος).
Πρέπει να απαντήσω και για την καταμέτρηση των θεατών γατί δέχτηκα παράπονα πως δεν είναι έτσι. Και πως είναι δηλαδή αν ο παρατηρητής κάθεται και μετράει τους θεατές;  Εγώ έγραψα κάτι άλλο;
Φυσικά υποχρέωση των ομάδων είναι να μην αφήνουν κανέναν χωρίς εισιτήριο να παρακολουθεί, όπως και της ΕΠΣΚΙ να κάνει έλεγχο πόσα εισιτήρια δηλώνουν. Βρείτε τα όμως στην πόρτα.
Άσε που στον Κούταβο μπορείς να παρακολουθήσεις μέσα από το αυτοκίνητο σου και με την μουσικούλα σου τον αγώνα.
Τελικά θα πάρουμε καμιά απάντηση; Από οποιονδήποτε. Το αθλητικό δημοτικό ιατρείο θα γίνει; Έγινε; Πρόκειται;  Μια απάντηση παρακαλώ.
Μια χαρά ο ΝΟΑ. Μέσα στην βροχή έβρεξε για καλά τον Πανιώνιο. Έχασε βεβαία από τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι μια ήττα που ήταν στο πρόγραμμα. Από άλλες ομάδες θα πάρει βαθμούς εντός και εκτός ο ΝΟΑ για τον στόχο που έχει βάλει, δηλαδή την παραμονή στην Α1. Πάνω τους Λούκα και τους φάγαμε τους Πάνθηρες.
Πρόεδρε δεν είδα ελικόπτερο στον Άγιο. Λες να έχει πάει να πάρει άλλους;  Αν και χρωστάς μερικές απαντήσεις από την προηγουμένη εβδομάδα.  Ααααα και κάτι άλλο. Έμαθα πως ετοιμάζεται εμπάργκο πληροφόρησης στο sportsthea, είναι αλήθεια;  Δεν πειράζει έχουμε άλλες πηγές εμείς και θα σε παρακάμψουμε.
Ξέρεις πόοοοοοοοοσοι κουτσομπόληδες υπάρχουν;
Τελικά όλα καλά, όλα αγγελικά πλασμένα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως διάβασα και κάπου, για τα πάντα έφταιγε η Ηλιούπολη και η Δόξα Κρανούλας!!!!!  Πάντες οι υπόλοιποι αθώοι του αίματος .Κλείσαμε και δυο μέσα. Ψάχνουμε τον Μάκαρο. Μια χαρά. Το μονό που μπορούμε να κάνουμε είναι μια διαδήλωση με μονό αίτημα..….. «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ» . Εκεί φτάσαμε.
Καλό Σαββατοκύριακο αδέλφια μου αλήτες πουλιά. Και ψυχραιμία  ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για άλλους, και ο αγώνας τώρα συνεχίζεται για κάποιους άλλους. Εξαρτάται από πια μεριά είναι ο καθένας.
Σήμερα σας έγραψα λίγα. Το  γιατί σας το εξήγησα παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου