Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ- ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
     Στο Αργοστόλι το Σάββατο 8-10-2011 και το κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος ο Α.Σ. Κεφαλονιάς «φιλοξενεί» τον Ίφιτο Πύργου.
Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της και να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι σε μια ομάδα που δεν φαντάζει ικανή έστω να την κοντράρει και φαίνεται ότι τελικά θα τα καταφέρει εύκολα.
Θυμίζουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική ο Α.Σ.Κ. επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του Στρουσίου με 65-45 ενώ ο αντίπαλος της ηττήθηκε 41-69 στην έδρα του από τον Ν.Ε.Ο.Λ.
Ο προπονητής κ. Λεωνίδας Παπαδάτος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του καθώς και τον Πορτελάνο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και στάθηκε η αιτία να μην αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Στρούσι.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:00 με την παρουσία των φιλάθλων απαραίτητη για την βοηθήσουν τους «μικρούς» αθλητές της ομάδας μας.

Ν.Ε.Ο.Λ. – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Τον δεύτερο αγώνα της δίνει η παιδική ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. το Σάββατο 8-10-2011 με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου. 
Θυμίζουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική ο Ν.Ε.Ο.Λ. επικράτησε εύκολα εκτός έδρας στον Πύργο του Ίφιτου με 69-41.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν στην ομάδα και ο προπονητής κ. Μάρκος Τζουγανάτος θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για να πάρει η ομάδα του το «ροζ» φύλλο αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:30 και ο φίλαθλος κόσμος της Παλλικής πρέπει να κατακλύσει το κλειστό της πόλης και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των «μικρών» της ομάδας τους.

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΣΚΑΗ

 Αυλαία και στο ανδρικό πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΗ για το Ν.Ε.Ο.Λ. με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας . Αντιμετωπίζει την ομάδα των ΡΟΪΤΙΚΩΝ Α.Ε. στο γήπεδο των Ροίτικων στην Πάτρα την Κυριακή 9-10-2001 και ώρα 13:00. 
Η ομάδα και φέτος έχει βάλει  στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από ντόπιους αθλητές παλιούς αλλά και νεότερους που έρχονται από τα παιδικά τμήματα . 
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου