Κυριακή, Οκτωβρίου 16

ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΛ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΛ
Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ επιβλήθηκε στο κλειστό της Παλλικής του Δικέφαλου Πατρών με 61-41.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για την ομάδα του ΝΕΟΛ αφού, με σερί 16-0, κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού να αποκτήσει μία αρκετά σημαντική διαφορά. Το κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους παίχτες του Μ. Τζουγανάτου να προηγούνται στο σκορ με 20-6. Τα πράγματα όμως άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ κακές επιλογές στην επίθεση των γαλανόλευκων της Παλλικής, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι και το σκορ του ημιχρόνου να είναι 24-21. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα από τα μέσα τις τρίτης περιόδου, οι παίχτες του ΝΕΟΛ βρήκαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις και κατόρθωσαν να χτίσουν και πάλι διψήφια διαφορά 39-28. Η τελευταία περίοδο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία αφού, ούτε οι παίχτες του Δικεφάλου είχαν τις αντοχές να επιστρέψουν για δεύτερη φορά στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά παράλληλα και οι γηπεδούχοι, όχι μόνο χειρίστηκαν με άψογο τρόπο τη διαφορά που είχαν στα χέρια τους, αλλά την αύξαναν συνεχώς, έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 61-41.
Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΝΕΟΛ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παιχτών του, μιας και κατά διαστήματα κατάφεραν να παίξουν πολύ καλό μπάσκετ και συνάμα προβληματισμένος από το νεκρό διάστημα που είχαν στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα.
Ακόμα, η διοίκηση του ΝΕΟΛ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού της Παλλικής και βοήθησαν την προσπάθεια της.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Συνοδινός
Τα δεκάλεπτα: 20-6, 4-15, 15-7, 22-13
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 8, Μαντζαβίνος Φ 4, Κουνάδης Χ 4, Αντωνάτος Η., Πρεντάνος Δ., Ρουμελιώτης Σ. 3(1), Μουρελάτος Θ., Βαλλιανάτος Ν. 19, Βολτέρας Δ. 2, Μπακούρος Α. 6(2), Πρεντάνος Ν. 4, Αντωνάτος Γ. 11(1).
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ : Πασχάκης 5(1), Μανέτας 2, Τσακρώνης, Στεφανίδης 10(2), Μαρκόπουλος 3, Μάλλιαρης 3, Ζησιμάτος, Πασχάκης 8(1), Ρουμελιώτης 10
Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΝΕΟΛ ταξιδεύει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ΣΦΗΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου