Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

ΜΠΑΣΚΕΤ




ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Ν.Ε.Ο.  ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ   
 «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν.Ε.Ο.Λ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Σ.Κ. 
         Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ν.Ε.Ο.Λ. – Α.Σ.Κ. στο κλειστό Ληξουρίου συνεχίζεται το Σάββατο το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η..

Μετά από αυτό το παιχνίδι κάποια από τις δυο ομάδες αναπόφευκτα θα χάσει το αήττητο. Αυτό λοιπόν θα το μάθουμε μετά την λήξη του!  Και οι δύο μέχρι την 2η  αγωνιστική έχουν ισάριθμες νίκες, κάτι που  το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, και έτσι το αναμένουμε, αφού πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πολύ περισσότερο για δυο ισάξιες ομάδες.
Οι «κώουτς» των δυο ομάδων Μανώλης Δουλιάς και Λεωνίδας Παπαδάτος δεν αντιμετωπίζουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσουν μέσα από τις οδηγίες τους εκτός από την νίκη οι αθλητές τους να προσφέρουν και θέαμα στους φίλους του Μπάσκετ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες μας ανήκουν στον 4ο όμιλο και οι αγώνες είναι για την 1η φάση του πρωταθλήματος και είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο μεσημέρι και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου.
Διαιτητές θα είναι οι Πατρινοί κ.κ. Κρεσταινίτης και Καρπάνος.
ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3 Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ
          Με τον αέρα του πρωτοπόρου, της έδρας, αλλά και του ισχυρότερου ο Ν.Ε.Ο.Λ. υποδέχεται το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Ληξουρίου τον Δικέφαλο Α.Ο.Π. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ανδρικού πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
        Η ομάδα μας αήττητη στην αρχή του πρωταθλήματος θέλει να διατηρήσει το αήττητο για να βάλει από τώρα τις βάσεις για την συμμετοχή της στα play offs του πρωταθλήματος ή και για το κάτι παραπάνω.
        Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας καλούν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της πόλης και να ενισχύσει την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει.
Προβλήματα δεν υπάρχουν και αυτό είναι το πιο ευχάριστο «νέο» για τον Μάρκο Τζουγανάτο που θα παρατάξει στον αγώνα ότι καλύτερο διαθέτει.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου. 
Διαιτητές θα είναι και πάλι οι ίδιοι δηλαδή οι Πατρινοί κ.κ. Κρεσταινίτης και Καρπάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου