Τρίτη, Οκτωβρίου 11

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ………………



ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ……………… 
     Σήμερα φίλοι μου θα αφιερώσω λίγο χώρο και για τους προπονητές. Άλλωστε εδώ υπάρχει χώρος για όλους…… το έχουμε δηλώσει από την αρχή…. Ο παλμός του τοπικού αθλητισμού χτυπάει στο sportsthea. Όλοι έχουν το δικό τους βήμα!!!!!!


     Λοιπόν ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν μπαίνω στην λογική της κόντρας Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – Σ.Π.Π.Κ.Ι. και δε μου καίγεται καρφάκι ποιες είναι οι σχέσεις τους.
     Μπήκα για μια ματιά στα site της Ε.Π.Ο. (γιατί ακούγονταν πολλά) να διαβάσω τον κανονισμό των προπονητών και της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι., την προκήρυξη των πρωταθλημάτων. Από εκεί λοιπόν διαβάζοντας τα, μου γεννήθηκαν εύλογα κάποιες απορίες και θα κάνω κάποια ερωτήματα προς αρμοδίους. Διάβασα μεταξύ άλλων και μια «πατέντα» που σκαρφίστηκαν για να κάνουν κάποιους προπονητές.
     Πως ονομάστηκαν ρε παιδιά προπονητές; 
     Πάμε παρακάτω και ρωτάω, είναι ναι η όχι υποχρεωτική η απασχόληση προπονητή στην Α΄ κατηγορία; Έχει ο τοπικός Σύνδεσμος 14 προπονητές (απαιτείται διπλάσιος αριθμός από τις ομάδες που συμμετέχουν σ αυτό) εγγεγραμμένους στο μητρώο της Ε.Π.Ο.; Εγώ είδα πολλούς παραπάνω. Γιατί εδώ δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός; Ελλάς το μεγαλείο σου….
     Και επειδή το ψάχνω το θέμα υπάρχει διαφορετική άποψη μεταξύ Ο.Π.Π.Ε. και Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.. Για την Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. δεν υφίσταται σύνδεσμος αφού οι περισσότεροι προπονητές έχουν πάρει μεταγραφή σε άλλους συνδέσμους και από την άλλη η Ο.Π.Π.Ε. ότι δεν έγιναν δεκτές από αυτούς οι συγκεκριμένες μεταγραφές, κρίθηκαν άκυρες και τα παραπάνω μέλη παραμένουν στον τοπικό Σύνδεσμο. Από ότι ξέρω υπάρχει και παράγραφος στον κανονισμό πως οι προπονητές πρέπει να εγγράφονται υποχρεωτικά στον τοπικό Σύνδεσμο. Μήπως έχει δίκιο η Ο.Π.Π.Ε.;
     Τι θα πει ρε παιδιά «υποψήφιος προπονητής»; Για να είναι κάποιος τέτοιος θα πρέπει να είναι στην σχολή και να φοιτά. Άκου υποψήφιος!!! Πως τον ονομάζουν υποψήφιο; Επειδή έκανε μια αίτηση ότι «κάποτε» θα φοιτήσει στη σχολή προπονητών της Ε.Π.Ο.; Τόσα χρόνια σε όσους έχει δοθεί τέτοια κάρτα, πήγε  κάποιος σε καμιά σχολή και δε το ξέρουμε; Και ποιες ήταν οι συνέπειες;
     Με αυτή την λογική θα μπορούσε και σε  ένα μαθητή Γ΄ Λυκείου που έχει ένα όραμα να γίνει γιατρός καρδιολόγος να του δώσουν μια άδεια να ασκεί το επάγγελμα του γιατρού και να χειρουργεί. Κάποτε!! θα πάει στο Πανεπιστήμιο και θα γίνει γιατρός .... Κάποτε!!!!!  Ελλάς το μεγαλείο σου…..
     Προσωπικά δεν υιοθετώ απόψεις περί εισπρακτικών λόγων!!!!!
     Και κάτι άλλο όταν κάποιοι έχυναν ποτάμια ιδρώτα οι «υποψήφιοι» που ήταν; Ήρθε η σχολή από τον Μαζαράκη (να τα αναγνωρίζουμε αυτά) μέσα στο σπίτι τους; Που ήταν αυτοί; Είναι ή δεν είναι άδικο για τους επίσημους;
Τα αγαθά «κόποις κτώνται» κύριοι!!!!!!
     Τελειώνω με τους προπονητές με ένα ερώτημα φίλου που απλά το μεταφέρω …. «Γιατί οι αρμόδιοι δεν ορίζουν στα επίσημα παιχνίδια και διαιτητές «υποψηφίους»; Μωρέ δίκιο έχει.... Που ξέρεις μπορεί νάνε και καλύτερα!!!!!!
 
     Με αυτό που γράφω παρακάτω δεν θέλω να μειώσω η να αδικήσω κανέναν από τους «ηρωικούς» παράγοντες των τοπικών Σωματείων. Όμως θα μου επιτρέψουν μια μικρή εξαίρεση για έναν άνθρωπο που δημιούργησε την ομάδα του χωριού του σε καθαρές και στέρεες βάσεις απλά και μόνο για να χαίρονται όσοι συμμετέχουν εκεί!!! Γιατί απλά κάνουν ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και το χαίρονται: Νίκος Φωκάς – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ. Αυτό μόνο!!!!!
     Μαύρο ΧΑΛΙ (χάλι μην μπερδευτείτε με το χαλί)ο αγωνιστικός χώρος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!!!!! Ούτε για περπάτημα δεν κάνει πόσο μάλλον για αγώνες. Ο τάπητας έχει «φάει» τα ψωμάκια του (πάει για δεκαετία) και πλέον γίνεται επικίνδυνος και φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολλοί τραυματισμοί. Ας προσέξουν οι υπεύθυνοι. Ας το καταλάβουν θέλει αντικατάσταση και άμεσα μάλιστα. Έχουν ακέραιη την ευθύνη έναντι των παιδιών που κάνουν χρήση.
     Καλή και αυτή την Κυριακή και στα τρία γήπεδα για τη διαιτησία. Ενθαρρυντικό στοιχείο για την δύσκολη συνέχεια. Αν και η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λένε. Άρα;  Μακάρι να πάει έτσι μέχρι τέλος.
     Μετά την Α.Ε.Κ., και τα  Διλινάτα, Πρόοδος, Οδυσσέας και Πάγκε είναι οι ομάδες που θα μπουν μαζί με την Εικοσιμία στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για την συνέχεια του τοπικού κυπέλου.
     Η μοναδική εκπρόσωπος που συνεχίζει από την Β΄ κατηγορία είναι η Πρόοδος που έκανε το «μπάμ» στα Φαρακλάτα και προσγείωσε «ανώμαλα» την ομάδα του «κάμπου»!!!!!
     Έξι λοιπόν οι ομάδες στην συνέχεια του θεσμού. Να δώ τώρα πως θα παίξει το «σενάριο». Φαντάζομαι θα κληρωθούν δυο ζευγάρια που θα παίξουν μεταξύ τους και δυο θα περάσουν μπάϊ. Δίκαιο; Δε νομίζω. Φαντάσου να περάσει έτσι πάλι η Εικοσιμία …. Απ΄ ευθείας ένα βήμα πριν τον τελικό δηλαδή … Ήμαρτον !!!!!!!
     Μεταγραφάρα μαθαίνω ότι έκανε η Α.Ε.Κ. στην θέση του τερματοφύλακα. Απέκτησε από τον Α.Ο. Κορφού τον Νίκο Γελάρδο. Έναν σπουδαίο Κεφαλονίτη τερματοφύλακα που κάνει την διαφορά..… Παλιά αγωνιζόταν στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και είχε συμπαίκτες Σηφάκη, Κυριάκο κ.α. ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από την Δ΄ Εθνική….. Γάτα ο «μουστάκιας»…. Αλλά και ο άνθρωπος σου γατόνι του τον πήγε συστημένο!!!!!!!
     Αυλαία την Κυριακή στα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας … Άνθρωπος στην θάααααλασσα….. Τώρα τι σόι πρωταθλήματα είναι αυτά με εφτά !!!!!! ομάδες ένας θεός ξέρει!!!
    Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην έχουμε τα ίδια τα περυσινά!!!
   Με «φόρα» και πολύ όρεξη μπήκε στην επιτροπή διαιτησίας ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Καλιβωκάς, ένας νέος άνθρωπος με καλές ιδέες, που όπως τονίζει έχει όραμα για αυτήν αλλά και διάθεση να φτιάξει πολλά από τα «στραβά» στο χώρο… Εμείς το πιστεύουμε, το ελπίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη..
Χάσαμε τον Φώτη……… Ρε μεγάλη προεδράρα έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου ….. και δεν ασχολείσε καθόλου με τα «μαύρα» τα παιδιά σου….. Τι έγινε γιατί τα εγκατέλειψες; Γιατί μας την έκανες έτσι; Μίλα ανησυχούμε !!!!!!
Γιάννης Κουμαριώτης ή "Τζόφ"



 Λάμπει από καθαριότητα το Ενωσιακό στα Φαρακλάτα…… νάνε καλά ο «Τζόφ» που καθημερινά δίνει την μάχη του εκεί για νάνε όλα στην εντέλεια!!!! Του αξίζουν πολλά μπράβο.
    Καλό πρωτάθλημα πατριώτες…….και καλά μυαλά σε όλους……… καιρός να μαζευτούμε…… το Σαββατοκύριακο αρχίζει…. Όλοι στις θέσεις μας!!!!!!!!

                                              Εις το επανηδείν………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου