Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ Δ.Τ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πρόοδος Ιθάκης, ένα από τα παλαιότερα αθλητικά σωματεία του νομού μας, με εξηκονταετή διαδρομή στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, επιθυμεί να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για τα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν το τέλος του αγώνα της ποδοσφαιρικής της ομάδας με την Δόξα Διλινάτων.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά, η φυσιολογική ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών, που δημιουργεί μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, έγινε όχι μόνο εφαλτήριο για να επιτεθούν αναίτια, οι παίκτες της Δόξας Διλινάτων στους παίκτες της Προόδου, μετά το πέρας του αγώνα, αλλά και αφορμή για μία πρωτοφανή και γενικευμένη βίαιη επίθεση δεκάδων φιλάθλων των γηπεδούχων κατά των παραπάνω ποδοσφαιριστών, αποτέλεσμα της οποίας, ήταν η διακομιδή τριών ποδοσφαιριστών της Προόδου στο Νοσοκομείο.
Η Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης αντιπαρέρχεται την έλλειψη προστασίας από την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, την απόπειρα στρογγυλέματος και συγκερασμού των γεγονότων από τον διαιτητή και τον παρατηρητή του αγώνα, και παραμένει αταλάντευτη στην δημιουργία αθλητισμού και πολιτισμού με τα ποδοσφαιρικά και ιστιοπλοϊκά τμήματα της και της ακαδημίες της, και δηλώνει πως με μεγάλη χαρά, οργάνωση, συγκρότηση και ασφάλεια θα εξακολουθεί να υποδέχεται και να φιλοξενεί όλα τα συνάδελφα σωματεία στο ιστορικό και φιλόξενο νησί της Ιθάκης, σύμφωνα με τις αρχές, τα πιστεύω και τα ήθη της όπως τα υπηρετεί για πλέον από έξι δεκαετίες.
Ιθάκη, 26 Οκτωβρίου 2011.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ

     Εμείς στο sportsthea θα κρατήσουμε την τελευταία παράγραφο του σημειώματος αυτού και να πούμε ότι η Πρόοδος για μιαν ακόμη φορά τιμά την ιστορία της. Έτσι πρέπει να γίνουν στην συνέχεια τα πράγματα , να ξεχαστούν όλα για το συμφέρον του τοπικού αθλητισμού και η ιστορική αυτή ομάδα να συνεχίσει να προσφέρει φιλοξενία, όπως αναφέρει, σε «όλα τα συνάδελφα σωματεία στο ιστορικό και φιλόξενο νησί της Ιθάκης, σύμφωνα με τις αρχές, τα πιστεύω και τα ήθη της όπως τα υπηρετεί για πλέον από έξι δεκαετίες».
     Τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και επιτέλους όλα τα Σωματεία αδελφωμένα να βοηθήσουν να ανέβει το τοπικό ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια και μόνο αξίζουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου