Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΜΑΤΣ "ΦΩΤΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ………
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε.Κ.  ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ «ΓΕΡΑ» ΝΕΥΡΑ
     Με το μεγάλο ντέρμπυ Α.Ο.Κ.Ι. -  Α.Ε.Κ. να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 15/16-10-2011 το πρωτάθλημα τις Α΄ κατηγορίας. Ένας αγώνας από το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να φανούν κάποια πράγματα ίσως όμως και τίποτε αφού είναι μόλις η 1η αγωνιστική. Απλά ο νικητής θα έχει ένα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ για την δύσκολη συνέχεια.

     Ο παραπάνω αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 16-10 και ώρα 15:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
     Ο προπονητής του Α.Ο.Κ.Ι. Θ. Βουκελάτος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα από  τιμωρίες και ψάχνει λύσεις ώστε η ομάδα παρά τις απουσίες της να είναι πανέτοιμη για αυτόν τον αγώνα.
     Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γερ. Μοσχονάς, και Tanushaj Fat.
     Aντίθετα η Α.Ε.Κ. δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα είναι η απουσία του τερματοφύλακα Άγγ. Κουμαριώτη ο οποίος απέχει για δικούς του λόγους από την ομάδα. Την θέση θα πάρει όπως και στον αγώνα με τους Πρόννους ο νεαρός Νικ. Παυλάτος.
 «ΦΑΒΟΡΙ» ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ ……
ΑΛΛΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΠΙΖΕΙ !!!


     Η αυλαία όμως του φετινού πρωταθλήματος ανοίγει το Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 12:00 στο Ενωσιακό Φαρακλάτων όπου τα Ομαλά «φιλοξενούν» τον Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα παιχνίδι που τα Ομαλά είναι το φαβορί για την νίκη.
     Από την άλλη ο Οδυσσέας θα πάει στα Φαρακλάτα χωρίς άγχος για να παλέψει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Σταυρού.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΚΡΥΒΕΙ» ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ

     Τέλος στο Δημοτικό Κεραμειών το Σάββατο 15-10-2011 και ώρα 15:30 λόγω τιμωρίας της ομάδας των Διλινάτων θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Πρόνους.
     Αναμένεται ένα πολύ καλό παιχνίδι με τα Διλινάτα να είναι το πρώτο φαβορί για την νίκη. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κ. Τζωρτζάτος και Γ. Κουνάδης
     Και οι Πρόννοι όμως μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι και θα παλέψουν στα ίσα για κάτι καλό. Άλλωστε αυτή η ομάδα διακρίνεται για το πάθος της και το ότι παλεύει το οποιοδήποτε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο του λεπτό. Για αυτό τα Διλινάτα θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μην έχουν απώλειες με το καλημέρα.
     Από την ομάδα του Γερ. Κουρκουμέλη θα απουσιάσει ο Λευτέρης Σπαθής που είναι τιμωρημένος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ  1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
A.O.K.I. - Α.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
ΡΕΠΟ: Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

00
00 – 00
2.
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ -ΙΘΑΚΗΣ
00
00 – 00

3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
00
00 – 00

4.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
00
00 – 00

5.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
00
00 – 00

6.

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
00
00 – 00

7.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
00
00 – 00

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Αυλαία όμως έχουμε και στο πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας με πάρα πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ενώ δεσπόζει το ντέρμπι της αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στον Καραβόμυλο την Κυριακή 16-10-11 το πρωί και ώρα 11:00. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες που για πολλούς θα είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για άνοδο-επιστροφή στην Α΄ κατηγορία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τόσο στο Αργοστόλι όσο και Τζανάτα τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη σε αυτά, ειδικά στο Αργοστόλι.
«ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ

     Με το καλημέρα του πρωταθλήματος έχουμε το μεγάλο ντέρμπι για την Β΄κατηγορία ανάμεσα στους περυσινούς «άτυχους» της Α΄ κατηγορίας (υποβιβάσθηκαν και οι δύο) Α.Ο. Σάμης και Πρόοδο Ιθάκης . Ένα ντέρμπι που στο οποίο και οι δυο θέλουν να κατακτήσουν την νίκη για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα αλλά και να πάρουν το ψυχολογικό «αβαντάζ» έναντι του αντιπάλου τους.
     Προβλήματα για τους προπονητές των δυο ομάδων Β. Μιχαλάτου και Γ. Βώρρου δεν υπάρχουν και θα κατεβάσουν τις ομάδες τους με ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο την νίκη.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ……….ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!!!!!!
      Στο «ουδέτερο» γήπεδο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (τιμωρημένη η έδρα του Παλληξουριακού) ο Παλληξουριακός αντιμετωπίζει στην μεγάλη επιστροφή του στα τοπικά πρωταθλήματα τα «νεοφώτιστα» Φωκάτα και θέλει να συνδυάσει αυτό το γεγονός με μια μεγάλη νίκη. Όμως τα Φωκάτα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και μια έκπληξη δεν αποκλείεται.
     Προβλήματα ιδιαίτερα για τον Χ. Αραβαντινό και Μ. Αθηναίο δεν υπάρχουν.
ΜΕ ΤΟ "ΡΟΠΑΛΟ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ


  
   Τέλος στον τελευταίο αγώνα της ημέρας ο Ηρακλής «φιλοξενεί» στα Τζανάτα την Δόξα Διλινάτων σε ένα παιχνίδι που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη και θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε αποτέλεσμα και την έκπληξη.
     Σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη η ομάδα των Τζανάτων κρατάει την τύχη στα χέρια της ενώ η Δόξα πάει για μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Οι ομάδες δεν έχουν κάποια προβλήματα και οι κ.κ. Διαμαντάτος και Βικάτος θα παρατάξουν τις ομάδες του με ότι καλύτερο διαθέτουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ  1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

00
00 – 00
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
00
00 – 00

3.
Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
00
00 – 00

4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
00
00 – 00

5.
Α.Ο. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ
00
00 – 00

6.

Α.Ο. ΣΑΜΗ
00
00 – 00
7.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
00
00 – 00

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞOΥΡΙΑΚΟΣ
3.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
4.
ΡΕΠΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου