Δευτέρα, Οκτωβρίου 10

ΣΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ




    








ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ FERNADO SANTOS ΓΙΑ ΤΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ»
ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ


      Έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες τις ιστορίας της (και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα δηλώνει παρούσα), η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται στην Γεωργία και συγκεκριμένα στην Τιφλίδα όπου αύριο βράδυ φιλοξενείται από την ομάδα της χώρας αυτής και θέλει έστω μια ισοπαλία για να σφραγίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012 σε Πολωνία-Ουκρανία.
      Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παρά τις πολλές και σοβαρές απουσίες της είναι πανέτοιμη για το αποτέλεσμα – πρόκριση (νίκη ή ισοπαλία).     
     Για τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, που αύριο γιορτάζει την 57η επέτειο των γενεθλίων του, ο αγώνας αυτός αποτελεί μια καλή ευκαιρία να διευρύνει τα ρεκόρ του ως προπονητής στον «πάγκο» της Εθνικής Ομάδας αλλά και να κάνει δώρο στον εαυτό του την πρόκριση.
Πιθανή ενδεκάδα:Τζόβρας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης Χαριστέας και Γκέκας.


Φερνάντο Σάντος




ΔηλώσειςΣάντος: "Περιμένω το δώρο για τα γενέθλιά μου από τους ποδοσφαιριστές μου στο παιχνίδι της Τρίτης. Ξέρω ότι το δώρο δεν θα είναι μόνο δικό μου, αλλά και δικό τους. Είναι κάτι που κυνηγάμε από την αρχή της διοργάνωσης και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα και πιστεύω θα είναι ωραίο δώρο να το μοιραστούμε όλοι μαζί. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα ότι βολευόμαστε με ισοπαλία. Δεν θα κατέβουμε για ισοπαλία, αλλά για την νίκη. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα είναι ξεκάθαρη αλλοίωση της ταυτότητα της ομάδας".


Τιμούρ Κετσπάγια
Κετσπάγια: "Αν είναι η Ελλάδα  καλύτερη από εμάς και νικήσει, χαλάλι της!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου