Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Δ.Τ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                               Αργοστόλι, 17-11-2011               
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΕΔΡΑ: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Αριθ. Αναγν. Πρωτ. Κεφ/νίας: 14/2-2-2011
Πληρ.: Γεράσιμος Π. Φιλιππάτος                                             ΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.
Τηλ.:26710-85107, 6972016857                                            (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ & ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ)
Φαχ.: 26740-51227                             
Email: mkfilippatos@gmail.com                                           
           
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΚ.Ο.Ε.) ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
        Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού του Συμβουλίου, επισκέφθηκε το νησί μας ο Γενικός Γραμματέας της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) κος Αθανάσιος Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να διενεργήσει αυτοψία σε χώρους που του υποδείχθηκαν για την κατασκευή Ανοικτού Σκοπευτηρίου, όπου θα αναπτυχθούν τα αθλήματα του σταθερού και πήλινου στόχου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Κ.Υ.Α. 19180/2006 (ΦΕΚ 559Β/04-5-2006) των Υπουργών Πολιτισμού και Δημοσίας Τάξεως.

        Συγκεκριμένος ιδιόκτητος χώρος, τηρεί τους όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παραπάνω ΚΥΑ, για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας και κατ’ επέκταση και κατασκευής νέου σκοπευτηρίου.
        Μεταξύ των ενημερωτικών επαφών του ο Γενικός Γραμματέας επισκέφτηκε μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας τον Δήμαρχο κο Αλέξανδρο Παρίση, όπου δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την αρωγή του Δήμου, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του (επίσπευση αδειοδοτήσεων, τεχνική βοήθεια κ.λ.π.), προκειμένου να υλοποιηθεί η ίδρυση και λειτουργία του Σκοπευτηρίου.
        Γίνεται γνωστό ότι με την υπ’ αριθμ. 9414/12-10-2011 Απόφαση της ΣΚ.Ο.Ε., ο Σύλλογός μας εγγράφηκε στην δύναμη της Ομοσπονδίας από 31-8-2011 και τα μέχρι τώρα μέλη εφοδιάστηκαν με το Δελτίο Σκοπευτή (ΔΕ.ΣΚ), απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο τους σε κάθε σκοπευτήριο της επικράτειας.
        Κάνουμε γνωστό στους φίλους του αθλήματος να κάνουν υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε ο Σύλλογός μας να μπορεί να ανταποκριθεί στα μελλοντικά αιτήματα εγγραφής τους ως αθλητικά μέλη, για την συμμετοχή τους σε αγώνες και προπονήσεις που θα διοργανώνονται με ευθύνη μας κάτω από την καθοδήγηση της ΣΚ.Ο.Ε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ.Σ.Κ.                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Π. ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ                   ΧΑΙΔΩ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου