Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/11/2011

Είχε σθένος και συγκέντρωση ο ΑΣΚ

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά βρήκε το σθένος και κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη νίκη επί του Σείριου με 51-48, η οποία ήταν και η πρώτη του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας παίζοντας καλό μπάσκετ κατάφερε να πάρει διαφορά που έφτασε και το +12 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (39-27). Αν και η ομάδα της Πάτρας αντέδρασε και κατάφερε να περάσει και μπροστά στο σκορ με 43-44 στο 37’, οι παίκτες του ΑΣΚ βρήκαν το σθένος και την ψυχραιμία να υπερισχύσουν του αντιπάλου τους. Με ένα τρίποντο του Καραπέτσα και ένα δίποντο του Πορτελάνου το σκορ έγινε 50-45 που ουσιαστικά «κλείδωνε» τη νίκη για τον ΑΣΚ.
«Φάνηκε σε κάθε φάση η απειρία και το  άγχος μας. Η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση στη ζώνη του αντιπάλου και είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Είχαν βαρύνει τα χέρια των παιδιών από την ευθύνη και το βάρος του αγώνα. Είναι όμως νέα παιδιά και πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πάνος Ματιάτος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 39-27, 43-35, 51-48
ΑΣΚ (Πάνος Ματιάτος): Μοσχόπουλος, Σπανός, Βαρδαραμάτος 5 (1), Παπαδάτος Γ. 6, Κρητικός 4, Κανούτας 2, Γεμενετζής 4, Καραπέτσας 10 (2), Πορτελάνος 13, Σαρρής, Μαγουλάς 5 (1), Καβαλλιεράτος 2.
ΣΕΙΡΙΟΣ (Γιάννης Σταματόπουλος):  Μαυροδειδής, Φατούρος, Μυλωνάς 10 (1), Φώτου 5, Αρβανίτης 6 (2), Βαρθολομάτος, Μούλας 17, Παπανικολάου 9. 
Νίκη άνευ αγώνα για τους Παίδες
Τη νίκη άνευ αγώνα με 20-0  πέτυχαν οι παίδες του ΑΣΚ, καθώς ο Ολυμπιονίκης δεν κατέβηκε στο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο στο Αργοστόλι.

Για όλες τις ειδήσεις του Α.Σ.Κ. επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο www.askefalonia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου