Σάββατο, Δεκεμβρίου 10

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Τα μάθατε; Το πρωτάθλημα διεκόπη για αυτό το Σαββατοκύριακο και αναβληθήκαν οι αγώνες που ήταν για το προηγούμενο. Πολλές χιονοπτώσεις προέβλεψε η ΕΜΥ και επειδή κινούμαστε με τα Γερμανικά πρότυπα πια, είπαμε να προσαρμοσθούμε και εμείς με την μπουντεσλιγκα.
Μια  αντρίκια ανακοίνωση της  ομάδας της 21ας και του προέδρου της, σχετικά με την τιμωρία στον πρώτο αγώνα, έφερε τουλάχιστον το ελάχιστο χρηματικό πρόστιμο των 100 ευρώ. Για μια μικρή επαρχιακή ομάδα που έχει στόχο πρώτα από όλα την εντιμότητα και το ευ αγωνίζεσθε είναι ηθική δικαίωση. Μπράβο για μια ακόμα φορά πρόεδρε.
Οι πληροφορίες μου τελικά δεν επαληθευτήκαν. Τα τεστ τα έκαναν οι διαιτητές κανονικά και όχι με βέσπα όπως εγώ ο κακός είχα πει εδώ. Άγρυπνο μάτι στα τεστ του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών και αδελφού του μεγάλου προέδρου (ένας είναι ο πρόεδρος). Για να πω τώρα και την κακία μου, είδα και κάτι υπέρβαρους. Άντε και καμιά δίαιτα μετά τις γιορτές. Έχω δει επόπτη να τρέχει στο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και να γυρίζει στο δεύτερο.
Καθυστερημένο αλλά μένω με την απορία, Η επιτροπή πρωταθλήματος τι γύρευε στο σουλάτσο σε πλήρη σύνθεση. Καφέ πίνανε η συμβαίνει κάτι άλλο;
Και μιας και λέγαμε πριν για τον πρόεδρο, (ένας είναι). Ταξιδάκι πρόεδρε στην Ελβετία; Αλλάξαμε γούστα; Και εγώ που νόμιζα πως έχεις μια ιδιαίτερη προτίμηση στις πρώην Ανατολικές χώρες. Πάντως είδες και τον Μισελ εκεί, πες του να κοιμάται ήσυχος. Ούτε στημένα υπάρχουν στην Ευρώπη. Ούτε τίποτα.  τα πάντα είναι υπό έλεγχο. Και μετά μας φταίει ο Μπεος. Ρε καλά λέω εγώ. Λευτεριά στον Μπεο και ελεύθερη είσοδο στην χώρα του Μακαρου.

Ακούσατε τι είπε ο Μισελ; Στο στοίχημα λέει όλα μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Ρε μεγάλε το στοίχημα είναι δηλαδή το μονό πρόβλημα; Το αν τα χώνει μια ομάδα σε μια άλλη για να βάλει όσα πρέπει και να περάσει στον επόμενο γύρο, αυτό δεν σε απασχολεί; Ο Μπεος τώρα δικαιώνεται.
Ας γυρίσουμε στα κοντινά μας και τα τετριμμένα, στα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Κύριε Κωνσταντακη, Κύριε Δήμαρχε τα μάθατε τα νέα; Ο Νικόλας ο Βασσάλας μετά από τόσα χρονιά στο γήπεδο πέρασε σε πρώτη φάση στην εφεδρεία (Έτσι αποφάσισε η τρόικα). Για φαντάσου.  Ολόκληρη τρόικα ασχολήθηκε μεταξύ των άλλων και με το Βασσάλα. Α ρε μεγάλε Νικόλα ποιος στην χάρη σου!!!!!
Και τώρα; Κάποιος πρέπει να ανοίγει το γήπεδο αν μη τι άλλο. Θα πάει κάποιος από τον δήμο; Γιατί άκουσα πως αυτοί που κάνουν κουμάντο εκεί απέρριψαν αυτόν που ήταν να πάει. Πως τους λένε και τι κάνουν εκεί δεν ξερώ, έχω χάσει επεισόδια, αλλά έτσι άκουσα. Κάθε πληροφορία δεκτή.
Αλλά τι λέω. Τι να τον κάνετε τον υπάλληλο. Αφού το γήπεδο έκλεισε λέει γιατί δεν δώσανε άδεια λειτουργίας. Μετά από τόσα χρονιά το καταφέρατε και αυτό!!!  Θα τρίζουνε τα κόκκαλα του Βεργωτή.
Ένας φιλικός λέει αγώνας έγινε μεταξύ πάνω ραχούλας και κάτω ραχούλας στο Ληξούρι και είχε την ατυχή έμπνευση  ένας διαιτητής, να διαιτητεύσει τον αγώνα κάνοντας και αυτός προπόνηση. Ο πέλεκυς θα πέσει λέει βαρύς γιατί δεν μπορείς εσύ κύριε να παρακάμπτεις τον πρόεδρο και να κανείς του κεφαλιού σου( εδώ εμπλέκονται δυο πρόεδροι με το ίδιο επώνυμο) Ακούς εκεί. «Ντροπή» σου κύριε διαιτητά.
Με αυτά και με τα αλλά εκτονώθηκα και σήμερα. Τα είπα και ξεθύμανα. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και υπομονή. Αποκτήσαμε υφυπουργό Ελλάδας με έδρα το Γερμανικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη, αν δεν το  μάθατε.
Έτσι. σιγά σιγά  κατέβαιναν και το 40 οι Γερμανοί. από Θεσσαλονίκη,  μέχρι που κάνανε παρέλαση στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου