Κυριακή, Δεκεμβρίου 11

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
6Χ6 0 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΠΠΑ-ΑΧΑΪΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1. Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ 3-2 ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
της 6ης  αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2 – 4
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2 – 1
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
2 – 1
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΑΧΑΪΚΗ
1 – 1
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
0 – 4
6.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡ. – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝ.
3 – 2
7.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ - ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
3 – 0 α.α









Ούτε τώρα η Εικοσιμία!!!
Ο Α.Ο. Εικοσιμίας δεν κατάφερε ούτε απέναντι στο ισχυρό Π.Φ.Ο. Πανόπουλο να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-4 στις Κεραμειές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υψηλούς στόχους την φετινή σεζόν και το απέδειξαν με το καλημέρα στο παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μόλις στο 3ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη απειλή στην εστία του Καραϊσκου. Νωθρή η Εικοσιμία στα πρώτα λεπτά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 14ο λεπτό, έπειτα από ωραία πάσα του Γκέρτσου, ο Μπίρης απείλησε και πάλι τον Καραϊσκο. Το Π.Φ.Ο. Πανόπουλο στα επόμενα πέντε λεπτά κατέγραψε ακόμα δυο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Γκέρτσο και Μπίρη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Στο 21ο λεπτό όμως ύστερα από πάσα του Σπηλιωτόπουλου ο Μπίρης από το ύψος της μικρής περιοχής ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, έρχεται και το 0-2 από τον Σπηλιωτόπουλο. Λάθος απομάκρυνση του Καραϊσκου και ο Σπηλιωτόπουλος με μακρινό σουτ σκοράρει, με την μπάλα να έχει βρει και στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 26ο λεπτό ο Μπίρης σεντράρει από τα δεξιά και ο Γκέρτσος εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και κάνει το 0-3. Η Εικοσιμία βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της στο γήπεδο και απειλεί έπειτα από φάουλ του Μπούσι και κεφαλιά από πλεονεκτική θέση του Αλεξανδράτου. Στο 32ο λεπτό ο Αντωνάτος εκμεταλλεύεται το λάθος του Αναμουπλίδη πασάρει στον Πολλάκη, ωστόσο το σουτ του τελευταίου δεν απείλησε τον Αλεξανδρόπουλο. Στο 36΄το Πανόπουλο είχε δοκάρι με τον Σαραμαντά. Στο 40ο λεπτό ήρθε το 0-4 για το Πανόπουλο. Ο Σαραμαντάς πραγματοποιεί σέντρα από τα αριστερά και ο Γκέρτσος με ωραία κεφαλιά από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό και τέταρτο γκολ για την ομάδα του. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δημήτρης Ζησιμάτος βάζει στο παιχνίδι τους Α. Κορσιάνο και Δ. Γερασιμάτο αντί των Μπούσι και Κουλάκη αντίστοιχα. Η Εικοσιμία μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και δεν αφήνει το Πανόπουλο να κάνει το παιχνίδι του. Η πρώτη φάση ήρθε στο 55΄ όταν ο Παναγόπουλος σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Μπίρης αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 58΄ ο Θεοδωρακόπουλος παίρνει την θέση του Σπηλιωτόπουλου για το Πανόπουλο. Στο διάστημα μεταξύ 60ού και 75ού λεπτού η Εικοσιμία είχε την πρωτοβουλία και απείλησε με τους Αλεξανδράτο και Α. Κορσιάνο. Στο 75΄ο Σίνος παίρνει την θέση του Σαραμαντά για το Πανόπουλο, ενώ στο 77΄ο Στεφανάτος παίρνει την θέση του Γεωργόπουλου για την Εικοσιμία. Στο 81ο λεπτό το Πανόπουλο πραγματοποιεί και την τρίτη του αλλαγή.
Το αποτέλεσμα του αγώνα βρίσκει την Εικοσιμία ουραγό στην βαθμολογία, ενώ το Πανόπουλο παραμένει σε τροχιά πρωταθλήματος, όντας 4 βαθμούς πίσω από τον Παναιγιάλειο. Η τελευταία αγωνιστική της Εικοσιμίας πριν την διακοπή του πρωταθλήματος είναι με τον Τριταιϊκό που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι, ο επόμενος επίσημος αγώνας της ομάδας είναι προγραμματισμένος για τις 8 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών στις Κεραμειές.
Μέτρια η διαιτησία του Σαρ. Πλεμμενόπουλου.
Συνθέσεις:
Α.Ο. Εικοσιμίας:  Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Κουλάκης (Γερασιμάτος 46΄), Ντουκάι, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Πολλάκης, Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι (Κορσιάνος Α. 46΄), Γεωργόπουλος (Στεφανάτος 77΄).
Π.Φ.Ο. Πανόπουλο: Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αναμουπλίδης, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Δαβουρλής Ν., Μπίρης, Παναγόπουλος, Γκέρτσος (Ρετσινάς 81΄), Σπηλιωτόπουλος (Θεοδωρακόπουλος 58΄), Σαραμαντάς (Σίνος 75΄).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
18
15 – 03
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
14
16 – 03
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
13
11 – 06
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
11
06 – 03
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
9
06 – 04
6.
ΑΧΑΪΚΗ
8
05 – 03
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
7
10 – 10
8.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
7
08 – 07
9.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
7
11 – 09 
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
7
05 – 10
11.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
6
07 – 02
12.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
6
07 – 07
13.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2
02 – 16
14.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0
02 – 18
                                         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (7η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
3.
ΑΧΑΪΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
4.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
5.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
6.
ΤΡΙΑΤΑΪΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7.
ΑΜ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Παρέμειναν στην πρώτη θέση τα Διλινάτα παρά την «λευκή» ισοπαλία 0-0 στα Τζανάτα, ενώ τα Ομαλά πέρασαν στην δεύτερη θέση με τη νίκη τους στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα με 1-0 εκμεταλλευόμενα την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι των Φαρακλάτων μεταξύ Α.Ε.Κ. - Α.Ο.Κ.Ι..
     Κατά τα άλλα ο Οδυσσέας «κούνησε» μαντήλι για Β΄ κατηγορία και οι Πρόννοι μάλλον πέτυχαν αυτό που είχαν στόχο δηλαδή την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία, αφού μόνο με θαύμα δε θα τα καταφέρουν.
                        ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
0 – 1 

2.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι.
1 – 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 – 0
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΟΛΟΙ «ΔΟΥΛΕΨΑΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ …. ΠΡΟΩΡΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.                          Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
0                                    1





     
     Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο Βαθύ τα Ομαλά «απέδρασαν» με το «2» από την πατρίδα του Οδυσσέα και με το «δώρο» από τα Φαρακλάτα βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα έναν πόντο πίσω από τα Διλινάτα.
     Τα Ομαλά ήταν καλύτερα και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» εύκολα το ματς.
     Το γκολ    

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε στο 50΄ο Ερ. Ντόκο με πλασέ στην κλειστή γωνία του Χαϊδεμενάτου ύστερα από ωραίο συνδυασμό Ζάβαλη-Καλογηράτου και παράλληλη πάσα του τελευταίου στον σκόρερ.
     Δοκάρι είχε στο 30΄για τα Ομαλά ο Παπαχρυσανθάκης με σουτ.
Τέλος στο 89΄αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα από τον κ. Κομητόπουλο ο Μήτσουρας από τον Οδυσσέα και ο Τριανταφύλλου από τα Ομαλά.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Π. Κομητόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Γρ. Γαβρά και Π. Παϊζη.
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Χαϊδεμενάτος, Τόσκα, Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Μαρούδας, Βλησμάς Γερ. (60’ Περίχαρος), Κουτσουβέλης Παν. (42’ Τριτσαρόλης Λ.), Τριτσαρόλης Ι. (43’ Κουτσουβέλης Ι.), Βλησμάς Χαρ.
Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ, Μπαζάρογλου, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Ζάβαλης, Σωτήρ, Μπάμπης (70’ Μινέτος Ηλ.), Καλογηράτος, Τριανταφύλλου, Παπαχρυσανθάκης (80’ Τσακαρισιάνος), Ντόκο.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ  ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ
Α.Ε.Κ.                                      Α.Ο.Κ.Ι.
1                                  1

     





     Πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι έγινε στα Φαρακλάτα ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και στον Α.Ο.Κ.Ι. το οποίο έληξε χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 που φαίνεται μέσα από το παιχνίδι των δυο ομάδων να είναι δίκαιο.
     Φάσεις και γκολ:
     Στο 35΄ο Εμιλιάνο σουτάρει μόνος απέναντι στο Μαρκαντωνάτο και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να κρατάει το 0.
     Στο 40΄ο Λαμπρόπουλος μόνος και πλάγια με τον Κουμαριώτη από πολύ πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
      Ο Μαρκαντωνάτος σταματάει το σουτ του Δρόσου στην απέναντι γωνία.
      Το ημίχρονο (45+) θα κλείσει με τον Δ. Πολλάτο να σουτάρει απελπιστικά άουτ μόνος με τον Μαρκαντωνάτο.
     Και πάλι ο Δ. Πολλάτος στο 57΄μετά από πάσα του Μοσχονά στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Κ. σουτάρει άουτ.
     Στο 70΄ο Μαρκαντωνάτος αποκρούει εξαιρετικά το σουτ του Εμιλιάνο.
     Στο 82΄ο Μαρκαντωνάτος πραγματοποιεί άστοχη έξοδο ο Δρόσος πασάρει στον Κρούτη μόνο με το άδειο τέρμα με το μέσο της Α.Ε.Κ. να καθυστερεί με αποτέλεσμα να διώξει ο Χαλιώτης.
     Και ενώ όλα έδειχναν να μένουν στο «0» τα πράγματα πήραν άγρια ομορφιά και με τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 85΄να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Κανάκη ύστερα από σέντρα του Μοσχονά.
     Τελικά η Α.Ε.Κ. στο 90+4 φέρνει το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1 με ωραία κεφαλιά του Βουγιούκα στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Λούλουδα.
     Καλή η διαιτησία του κ. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Καλαφάτη και Γασπαράτου.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης), Κουμαριώτης Α., Παγουλάτος (75΄Κουμαριώτης Παν.), Βαγιάκας, Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Κόλλιας, Χασάη, Κρούτη, Δρόσος (80΄ Γαρμπής), Ζαμπαύτης, Εμιλιάνο.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Τanushaj, Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μπουγάς (55΄Κόμητας), Γεωργόπουλος, Μοσχονάς, Πολάτος Δ., Μπαζάρογλου (90+ Πολλάτος Δ.), Πολλάτος Αλ. (75΄ Κανάκης), Χαλιώτης.
ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ «Χ»ΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ                 Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0                             0







     Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στα Τζανάτα, τα Διλινάτα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού οι Πρόννοι τους έκοψαν βαθμούς.
     Τα Διλινάτα είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Διον. Τζωρτζάτου σε τετ-α-τετ με τον Ντούκα στο 35΄.
     Επίσης διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε χέρι του Τραυλού Αθ. στο σουτ του Κατσούρη.
     Στο β΄ ημίχρονο οι Πρόννοι ισορρόπησαν το παιχνίδι χάθηκαν κάποιες μικροευκαιρίες και από τις δυο ομάδες με σημαντικότερη σε αυτό το σημείο το δοκάρι του Τζανίνου σε εκτέλεση φάουλ.
     Έτσι μοιραία το παιχνίδι τελείωσε χωρίς νικητή και σκορ μένοντας στο 0-0.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Θ. Σκαλτσή και των βοηθών του κ.κ. Γρουζή και Αβάζαρου Χρ..
     Οι συνθέσεις:
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Ντούκας Π., Τζελάι, Τραυλός Αθ., Σολωμός, Κουρκουμέλης Κ., Κουρκουμέλης Π., Προβολισιάνος, Λιναρδάτος, Καμπίτσης Σπ.(63΄Κατσιλίδης), Τζανίνος Κ., Ντεμάι.
Διλινάτα:(Τ.Φωής), Καλαφάτης Λ., Λάσκαρης(86΄ Κύριος Στ.), Αναλυτής, Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Κουσαθάνας(57΄ Σεμπάστιαν), Τζωρτζάτος Δ., Μανώλης Λ.(64΄ Ζαϊμι Ντρ.), Κατσούρης, Τζωρτζάτος Χ., Βαγγελάτος Β. 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 8 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
15
12-05
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
14
15-07
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
13
19-08
4.
Α.Ε.Κ. 
13
20-11
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
8
10-10
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
08-18
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
03-26
                                                                  # Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                            # Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία. 
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η 17-18/12/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Ξεκαθάρισαν αρκετά τα πράγματα σε αυτή την αγωνιστική με την Σάμη να δέχεται την πρώτη της ήττα από την Πρόοδο στην Ιθάκη. Ο Παλληξουριακός «έκλεισε» θέση για τα playoffs αντίθετα με τα Φωκάτα που με το αρνητικό σερί ηττών νιώθουν πλέον την «ανάσα» του Ηρακλή. Τέλος η Δόξα μετά το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα παλιά της λημέρια.
                        ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ
1 – 2

2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2 – 1
3.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ. - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
0 – 0
4.
ΡΕΠΟ:  Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1 ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
          Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ      ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
              1                    2

    




  Ο Παλληξουριακός πήρε δίκαια μια μεγάλη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι στα Φωκάτα στο γήπεδο των Κεραμειών με 2-1.
     Το παιχνίδι ήταν καλό με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
     Στο 10΄ ο Κατσιβέλης χάνει μέσα από την περιοχή εύκολο γκολ για τον Παλληξουριακό το οποίο πέρασε άουτ.
     Τα Φωκάτα αντέδρασαν με οριζόντιo δοκάρι ύστερα από σέντρα σουτ του Σταμένη και με δυο κεφαλιές οι οποίες αποκρούστηκαν από τον Λαδά σε κόρνερ.
     O Κατσιβέλης με έξυπνη κάθετη πάσα βρήκε τον Πρεντάνο Δ. αμαρκάριστο στην μεγάλη περιοχή ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ληξουρίου.
     Τα Φωκάτα απάντησαν γρήγορα και ισοφάρισαν με απευθείας φάουλ του Σταμένη στο 25' το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 30' ο Λαζάι για τον Παλληξουρικό αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες σχετικά νωρίς.
     Ο Παλληξουριακός καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Πρεντάνου Δ., ύστερα από κόρνερ στο 70'. σε 2-1 το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος.
     Ο Πρεντάνος στο 85'  έχασε μοναδική ευκαιρία έξω από την μικρή περιοχή για να κάνει το 3-1.
     Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Φωκάτα από το 80΄έπαιζαν με δέκα λόγω τραυματισμού του Ντικούδη ενώ στο 86΄με εννιά αφού για το ίδιο λόγο αποχώρησε ο Σταμένης και ο Μ. Αθηναίος είχε ήδη πραγματοποιήσει και τις τρεις του αλλαγές
     Από τον Παλληξουριακό κορυφαίοι οι Γαλανός Δ., Πρεντανος Δ., Μαρκάτος Σ. και για τα Φωκάτα οι Σταμένης και Ψυχογιός.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Λ. Μενεγάτου και των βοηθών του κ.κ. Βασιλόπουλου και Γασπαράτου.
Οι συνθέσεις:   
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Λαδάς Ι., Λαδάς Ι., Μαυροειδής Χ., Λυμπερόπουλος Κ., Μαρκάτος Σ., Γαλανός Δ., Κατσιβέλης Π(Αραβαντινός Α.), Λαζάι Ρ., Καμινάρης Δ., Πρεντάνος Δ., Παπαδάτος Δ.,(Γαβαλάς Α.)
ΦΩΚΑΤΑ:Μενεγάτος Ν.(Κουγιανός Δ.)., Αυγουστάτος Ι., Ρικάι Μ., Ντικούδης Ι., Μάστορας Θ., Γαλιατσάτος Σ., Σταμένης Ν., Σέρρας Π., Ψυχογιός Δ., Σέρρας Μ., Κουρκουμέλης Ι.
     Τέλος οι παίκτες του Παλληξουριακού και οι προπονητές του Αραβαντινός Χαρ. και Χαρίτος Χρήστος, θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον επιχειρηματία κ. Σπαθή για τη δωρεά αθλητικού υλικού-φόρμες προς την ομάδα του Ληξουρίου.
ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ «ΜΑΣΤΟΡΑ» ΤΗΣ Η ΣΑΜΗ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ 2-1
          ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.           Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
             2                       1

    





     Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που είχε ρυθμό και αγωνία η Πρόοδος επικράτησε τελικά στην Ιθάκη επί της πρωτοπόρου Σάμης με σκορ 2-1 και την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα ξεκαθαρίζοντας παράλληλα και την τύχη των υπόλοιπων ομάδων, αφού κινδύνευαν από το +15, για τα play offs.
     To παιχνίδι εκτυλίχθηκε σε ντέρμπι με την Πρόοδο ελαφρώς καλύτερη εκτός του τελευταίου 20’ που έμεινε από δυνάμεις και κινδύνευσε να ισοφαριστεί έστω και αν έχασε κάποιες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις της.
φώτο από Delas photography
     Το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η έξυπνη κίνηση του Μ. Βώρρου να παίξει μαντουμαν τους δυο ταχύτατους επιθετικούς των πρωτοπόρων και κατάφερε να τους περιορίσει με αποτέλεσμα η Σάμη να δυσκολεύεται στο σκοράρισμα.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 21΄ η Πρόοδος παίρνει κεφάλι στο σκορ όταν ο προωθημένος Λαγγαδάς μετά από σέντρα του Τσίρου με κεφαλιά πετυχαίνει το 1-0.

     Το 2-0 ήρθε πολύ γρήγορα για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 32΄με τον Πρεβεζιάνο ο οποίος έκλεψε μια σχεδόν χαμένη μπάλα μπήκε στην περιοχή και από πλάγια με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου.
     Η Σάμη απλά μείωσε το σκορ στο 75΄ σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Αμούργης από τον Παπαδόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο «παθών» για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντήλα.
     Από το σημείο αυτό και μετά η Σάμη βγήκε στην επίθεση μήπως και καταφέρει την ισοφάριση κάτι που τελικά δεν έγινε αντίθετα μάλιστα η Πρόοδος ήταν αυτή που σε ξαφνικές της αντεπιθέσεις έχασε δυο τετ α τετ με τον Πόλη και Βλασσόπουλο αποκρούοντας εντυπωσιακά και τις δυο περιπτώσεις ο πολύ καλός Φλαμιάτος.     
     Πολύ καλή η διαιτησία του Γρ. Γαβρά και των βοηθών του Π. Κομητόπουλου και Π. Παίζη
Οι συνθέσεις:   
Πρόοδος Ιθ.: (Γ. Βώρρος), Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Τόφαλος, Λαγγαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσίρος (62΄Κωστόπουλος), Βλασσόπουλος, Βασιλάκης, Χάνος, Πόλης (76΄Ηλιόπουλος).
Σάμη: (Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (81΄λ.τ. Κουνάδης), Κόκκαλης, Καππάτος, Μετάϊ, Βιτωράτος, Αμούργης Αρ., Δευτεραίος, Ζησιμάτος, Αμούργης Γιαν., Νικολοβιέννης
ΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ PLAY OFFS Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΥΝΑΕΙ «ΜΑΝΤΗΛΙ» Η ΔΟΞΑ
       ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ   ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
                0                   0






    
   «Καταστροφική» ισοπαλία για την Δόξα που άδοξα αποχαιρετά την Β΄ κατηγορία. Η ομάδα των Διλινάτων σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη που θα τις έδινε ελπίδες για την παραμονή της και πλέον ένα θαύμα μόνο μπορεί να την «σώσει» από τη επιστροφή της στην «μικρότερη» κατηγορία. Αντίθετα για τον Ηρακλή όχι μόνο κρατάει γερά την παραμονή του στην κατηγορία αλλά «κλεφτοκοιτάει» και τα playoffs. Κάτι πολύ δύσκολο αλλά μαθηματικά το μπορεί.
     Φάσεις
     Στο 20΄ η Δόξα χάνει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Λάσκαρης βγήκε μόνος με τον Γουλιμή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ηρακλή.
     Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Βαλλιανάτο σε τετατετ με τον Γουλιμή αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
    Στο 38΄ο Ηρακλής έχει την δική του ευκαιρίας να πετύχει γκολ όταν το απ΄ευθείας φάουλ του Καμπίτση αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μίχος.
     Στο 64΄ και πάλι η Δόξα με τον Βαλλιανάτο βγαίνει στην αντεπίθεση που πλασάρει και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να κάνει νέα μεγάλη απόκρουση. Η μπάλα φτάνει και πάλι στον ίδιο παίκτη για να πασάρει παράλληλα στον Λάσκαρη που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που φυσικά δεν μέτρησε αφού ο σκόρερ ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δ. Ματιάτου και των βοηθών του κ.κ. Σπυράτου και Βασιλόπουλου.
     Οι συνθέσεις
     Δόξα: (Γ. Βικάτος), Μίχος, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος Ν., Λάσκαρης Σιμ., Καλαφάτης Θ., Κουνάδης Π. (46΄Τζωρτζάτος Κ.), Σεντονάς, Γασπαράτος, Λάσκαρης Σπ. (75΄Φωκάς Αγγ.), Καλαφάτης Π., Βαλλιανάτος Δ..
     Ηρακλής: (Ε. Διαμαντάτος), Γουλιμής, Μαράτος, Μεταξάς Φ., Κουστουμπάρδης, Καμπίτσης Παν., Στάβερης Κυρ., Ρασσιάς Γ., Μανέντης Αλ. (86΄Γιαννάκης Γ.) Στάβερης Ν., Βανδώρος Λ. (78΄Ρασσιάς Σπ.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 8 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
18
21-03
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
14-10
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
9
15-13
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
9
11-07
5.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
7
12-18
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
7
08-13
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
2
00-17
                                   # Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                               μαζί με τον finalist.
                                            #  Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                            # Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με -4 βαθμούς από πρόπερσι.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 9η  17-18/12/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ. – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ.
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου