Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16/12/2011

Στο Αίγιο οι άνδρες – Αγώνες «φωτιά» για τους εξαιρετικούς  παίδες!

Στο Αίγιο θα ταξιδέψουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, οι οποίοι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ-Η θα αντιμετωπίσουν στις 12.15 την τοπική ΕΦΑ Αιγίου.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής Πάνος Ματιάτος, αντιμετωπίζει προβλήματα στους ψηλούς και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Ανδρέα Πορτελάνου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ανδρέα Μαγουλά, ο οποίος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος την προηγούμενη Τετάρτη.

Δυο σημαντικές μάχες για τους παίδες

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην 2η φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, δίνουν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου οι εντυπωσιακοί παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά και χρειάζονται την συμπαράσταση όλων.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα αντιμετωπίσουν την Απολλωνιάδα προσδοκώντας να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί θα υποδεχθούν την Παναχαϊκή, την οποία στην πρώτη  αγωνιστική της 2ης φάσης είχαν συντρίψει μέσα στην Πάτρα με 60-44.

Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου