Σάββατο, Δεκεμβρίου 24

ΦΙΛΟΙ ΤΣΑΓΚΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΟΡΑ


ΦΙΛΟΙ ΤΣΑΓΚΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΟΡΑ 4-3
ΠΗΡΕ ΤΗN «ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ» ΡΕΒΑΝΣ Ο ΤΣΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ
     Για τρίτη συνεχή χρονιά στο γήπεδο του Καραβόμυλου συναντήθηκαν η παρέα των φίλων του Τσάγκου και του Κόκορα σε έναν αγώνα ιδιαίτερης σημασίας χωρίς ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, χωρίς σκοπιμότητες, αφού ο σκοπός του ήταν ιερός, αλλά με πολύ πολύ «καλαμπούρι» και πλάκες μεταξύ των παλιών και νέων ποδοσφαιριστών της περιοχής.

     Όλοι είχαν φροντίσει η γιορτή να έχει επιτυχία και τα κατάφεραν.
    Ο αγώνας ως γνωστό ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα χρήματα που  συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο ΚΕΚΙΚΑΜΕΑ.
     Παλιοί και νέοι «άσσοι» της περιοχής συγκεντρώθηκαν εκεί. Τα άσπρα μαλάκια (μεγαλώσαμε Βασίλη, Παναγή, Γιάννη) και οι κοιλίτσες, δεν εμπόδισαν τους παλιούς παιχταράδες της περιοχής να δείξουν το πλούσιο ταλέντο  τους αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία δεν έχει χαθεί.
     Ενέργειες που θα ζήλευαν πολλοί από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές συνέθεταν το πολύ όμορφο θέαμα που παρακολουθήσαμε και φυσικά το χειροκρότημα που εισέπραξαν ήταν δίκαιο πέρα ως πέρα ανταμείβοντας τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν.
     Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των φίλων Τσάγκου με σκορ 4-3 παίρνοντας την «πολυπόθητη» ρεβάνς από τους φίλους του Κόκορα.
    Έτσι εκτός της ρεβάνς της περυσινής της ήττας η ομάδα του Τσάγκου πήρε κεφάλι και στα τρόπαια έχοντας κατακτήσει τα δύο έναντι ενός αυτής του Κόκορα.
     Τα γκολ πέτυχαν οι
για τον Τσάγκο: Αμούργης Γιάννης 3 γκολ και Καβαλλιεράτος Άρης 1.
για τον Κόκορα: Βουκελάτος Γιάννης 2 γκολ, Βιτωράτος Κώστας (Κόκορας) 1.
Συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Τσάγκος: Μιχαλάτος Βαγγ., Κουγιανός Κ., Μωραίτης Νικ., Κουνάδης Νικ., Τουλάτος Στ., Βαλλάτος Γιαν., Βαλλάτος Τασ., Δελαπόρτας Μακ., Νικολάτος Σπ., Καβαλλιεράτος Άρ., Δευτεραίος Νικ..
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Φλαμιάτος Παντ., Καππάτος Στ., Αυγερινός Βαγγ., Παπαλάμπρου Λ., Ζησιμάτος Γερ., Άννινος-Χωραφάς Κων., Μετάϊ Άλντο, Αμούργης Γιαν. και Μωραίτης Κυρ..
Κόκορας: Αλεξάτος Παν., Πολυχρονάτος Γιωρ., Λυμπεράτος Αλ., Κουνάδης Τακ., Αμούργης Τελ., Σπαθής Δημ., Μπαζάρογλου Θαν., Καψογιώργος Σπ., Δρακουλόγκωνας Παν., Βουκελάτος Γιαν. και Μωραίτης Βασ.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βελισσαράτος Τασ., Βιτωράτος Κων. (Κόκορας), Τουλάτος Διον., Βιτωράτος Κων., Πολυχρονάτος Γιαν., Τουλάτος Βασ., Κόκκαλης Κων..
Δήλωση διοργανωτών Β. Μιχαλάτου (Τσάγκου) και Κ. Βιτωράτου (Κόκορας).
     Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να πετύχει αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς των νερών και αναψυκτικών καθώς και της μεγαφωνικής κάλυψης του αγώνα κ.κ. Κλαουδάτο Γιώργο και Γκουντινάκη Αλέξη αντίστοιχα.
     Επίσης τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα όπως και τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.
     Δηλώνουμε δε ότι η διοργάνωση αυτή θα συνεχιστεί και για τα υπόλοιπα χρόνια αφού ο σκοπός του είναι μεταξύ των άλλων είναι και φιλανθρωπικός.
     Χαιρόμαστε πολύ που ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής έχει αγκαλιάσει αυτήν την εκδήλωση και με την παρουσία του ενισχύει και την δική μας προσπάθεια.
     Με την ευκαιρία να ευχηθούμε από καρδιάς
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012

Μικρά από τον αγώνα
* Πολύ πείραγμα έπεσε όπως και γέλιο για κάποιους και μάλιστα από μικροφώνου αφού υπήρχε περιγραφή και μάλιστα τόσο καλή που από ότι μάθαμε έγινε πρόταση στον Γιώργο από μεγάλο κανάλι, (οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες).
* Η ψησταριά δεν σταμάτησε λεπτό μπύρα με το σουβλάκι τιμήθηκαν δεόντως!!!
* Πολλές μονομαχίες έδωσαν πατέρας και γιος Μωραϊτης στον αγωνιστικό χώρο… Νικόλα φαντάζομαι τι θα έγινε στο σπίτι…..γιατί ξέρω ο Βασίλης ούτε στο τάβλι δεν θέλει να χάνει!!!!
* «Κέρβερος», δέσποζε στην άμυνα ο Τάκης Κουνάδης κερδίζοντας πάρα πολλές μάχες από τους αντιπάλους του αποδεικνύοντας ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται.
* Μα και ο Βαλλάτος δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει… να βλέπατε πως το ζούσε, σαν να μην τον έχει αγγίξει καθόλου ο χρόνος!!
* Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας λένε ότι έπεσε η ανάλογη «προβοκάτσια» και ο Τσάγκος έστειλε πολλούς πελάτες για κούρεμα με αποτέλεσμα να κουράσει τον Γιώργο και να μην έχει την απόδοση που ξέραμε!!!
* «Αρχοντικό» στυλάκι όπως το κάποτε ο Δημήτρης Σπαθής που φαινόταν ότι το χαιρόταν πολύ!!!! Α! ρε νιάταααααααα!!!!!
* Παιδιά  να είστε όλοι γεροί, υγιείς και δυνατοί να σας απολαύσουμε και του χρόνου.
* Καλά Χριστούγεννα να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και ο νέος χρόνος να σας φέρει ευτυχία και δημιουργικότητα.
     Και του χρόνου «παιδιά»…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου