Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


Αργοστόλι 07/12/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ευχαριστεί ολόθερμα τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο Πέτρο , ο οποίος για άλλη μια φορά ενδιαφέρθηκε για την πρόοδο του τόπου μας, για το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.
Συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Κεφαλλονιάς,
το Σάββατο 03/12/2011 στο Δημοτικό Θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ , αναφέρθηκε σε δραστηριότητες που αφορούν έργα στην Κεφαλονιά για τα οποία έδειξε πρωτοβουλία, αλλά αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο του Ομίλου μας που παρουσιάζει στην Α1 Εθνική Κατηγορία, το οποίο αποτελεί τουριστική προβολή του τόπου μας αλλά και μια φορφή εναλλακτικού τουρισμού και αποφάσισαν από κοινού , κατόπιν προτάσεως του Υφυπουργού μας που αποδέχθει και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος Π., την ενίχυση του Ομίλου μας και του Ν.Ο.Χανίων , ως δύο σύλλογοι επαρχίας οι οποίοι αγωνίστηκαν και ανέβηκαν στην Α1 Εθνική κατηγορία με χρηματικό ποσό δεσμευμένο για έργα υποδομής.
Με την ευκαιρία του παρόντος , κάνουμε γνωστό στους φίλους μας ότι, το τελευταίο παιχνίδι της Α' φάσης του Πρωταθλήματος αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στην έναρξη της Β΄Φάσης , δηλαδή στις 02 Φεβρουαρίου 2012, στο Κολυμβητήριο Αλίμου στις 20:00μ.μ. μεταξύ των ομάδων Ν.Ο.Καλαμακίου – Ν.Ο.Αργοστολίου. Επίσης, αναβλήθηκαν και οι αγώνες της διοργάνωσης του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Η αναβολή έγινε λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας . Η ομάδα μας προετοιμάζεται με φιλικά παιχνίδια καθ' όλη τη χρονική διάρκεια.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, όλους τους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας και τον προπονητή για την αγάπη και συμπαράσταση στην προσπάθεια τόσο της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την εδραίωση της ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία και στην πρόοδό της.
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου