Κυριακή, Δεκεμβρίου 11

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/12/2011

Θρίαμβος  για τους παίδες 60-44 την Παναχαϊκή – Ήττα για τους άνδρες στην Πάτρα

Σπουδαία νίκη, που αποδεικνύει την σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, πέτυχαν οι παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι επικράτησαν στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 60-44.
Ήταν μία εμφατική και απολύτως δίκαιη νίκη για τους υπέροχους πιτσιρικάδες του ΑΣΚ στην πρεμιέρα της τελική φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. 

Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Βαγγέλης Σπανός, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, ενώ αξίζει να τονισθεί πως όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Λεωνίδας Παπαδάτος ήταν φανταστικοί, καταβάλλοντας το 101% των δυνατοτήτων τους. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που αποδεικνύουν πως είναι ενωμένα σαν μία «γροθιά».
Διαιτητής: Λογοθέτης
Δεκάλεπτα: 13-19, 25-36,36-41,44-60
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Σπανός 29 (3), Καλαφάτης 13 (4), Ταραζής 8, Παγώνης 2, Ανδρικόπουλος 2, Παλημέρης 2, Χρηστάτος 2, Παπαδημητρίου 2.
Το ερχόμενο Σάββατο οι παίδες του ΑΣΚ θα αναμετρηθούν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης»  με την Απολλωνιάδα, ενώ την Κυριακή θα κοντραριστούν με την Παναχαϊκή.  
Λύγισαν οι άνδρες
Την ήττα με 46-38 από την ΕΑ Παραλίας στην Πάτρα γνώρισε η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας πάλεψε αρκετά, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν στο 3ο δεκάλεπτο μία διαφορά έξι πόντων την οποία και κατάφεραν να διατηρήσουν.  Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Γεμενετζής με 12 πόντους, ενώ υπάρχουν και πολλά παράπονα από την ομάδα μας για την διαιτησία του Σταθόπουλου.  Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Ανδρέας Πορτελάνος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.
Δεκάλεπτα:  7-7, 23-22, 36-29, 46-38
Διαιτητές: Σταθόπουλος – Αθανασόπουλος
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ (Κωστόπουλος): Χαρμιλάς 15, Κορτέσης 5, Σταθόπουλος 4, Χάλαρης 5, Καραβίτης 17, Μπαρδάκης, Δημόπουλος, Καγκάρας, Μπάρης, Μπαλτιμάς.
ΑΣΚ: (Λ. Παπαδάτος):  Βαρδαραμάτος 5, Κρητικός 3, Κανουτάς 2, Γεμενετζής 12, Καραπέτσας 3 (1), Μαγουλάς 5, Καβαλιεράτος 7, Σαρρής 1, Μοσχόπουλος, Πλέσσας.

Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου