Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ...........

     Χωρίς να “ιδρώσει” η Εικοσιμία έβαλε στο “σακούλι” της τους 3 βαθμούς αφού ο αντίπαλος της Τριταιϊκός έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα! Μακάρι να είναι η αρχή για την συνέχεια και με τον καινούριο χρόνο να γίνουν 6 με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών.
      Ο Παναιγιάλειος δείχνει ασταμάτητος παρά την πολύ δύσκολη νίκη του επί του Τσιλιβί με 1-0 κάνοντας το 7Χ7!!!


      Πραγματικά μετά την ομάδα απο το Αίγιο και αυτή του Πανόπουλου, όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν την μεγάλη διαφορά και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή απο τα αποτελέσματα. Και όπως φαίνεται καμία δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή αλλά και καμία δεν είναι καταδικασμένη!
     Στο μπάσκετ τώρα ο Ν.Ε.Ο.Λ. συνέχισε τις επιτυχίες του στην Α2 ΕΣΚΑΗ ανδρών έστω και αν μας “έβγαλε” την ψυχή, επικρατώντας στο Ληξούρι του Αχαιού στο καλάθι!
      Στην Β' ΕΣΚΑΗ ανδρών, ο ΑΣΚ με πολλές ελλείψεις πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε στο Αίγιο απο την ΕΦΑ.
      Στους παίδες, οι μικροί του ΑΣΚ έχασαν την ευκαιρία να πάρουν απο τώρα την πρόκριση για το final 6, αφού ηττήθηκαν την Κυριακή απο την Παναχαϊκή στο Αργοστόλι ενώ νίκησαν την Απολλωνιάδα το Σάββατο.
      Ο Ν.Ε.Ο.Λ. με 2 ήττες απο Παναχαϊκή και Απολλωνιάδα , δεν έχει πλέον καμία ελπίδα πρόκρισης στην συνέχεια.
        Στα δικά μας τώρα...
     Νέες ανακατατάξεις στην Α' κατηγορία με τα Διλινάτα αμετακίνητα για μια ακόμη αγωνιστική απο την κορυφή. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η ΑΕΚ μετά την σπουδαία νίκη της στα Τζανάτα, κλέβοντας την απο τα Ομαλά που υπέστησαν οδυνηρή ήττα στα Φαρακλάτα απο τον σπουδαίο “Πάγκε”. Ο ΑΟΚΙ κάνοντας το ρεπό του έμεινε στην 4η θέση ενώ ο “Πάγκε” με την “επαγγελματική” του νίκη στα Φαρακλάτα, μπορεί να έμεινε στην 5η θέση όμως έβαλε πλώρη για τα playoff. Στην 6η οι Πρόννοι που δεν ανησυχούν όσο βλέπουν τον Οδυσσέα σε αυτή την κατάσταση και στην τελευταία θέση με “0” βαθμούς.
     Στην Β' κατηγορία η Σάμη μετά το “κακό” διάλλειμα στην Ιθάκη, σοβαρεύτηκε και την “πλήρωσαν” τα Φωκάτα με 5άρα. Έτσι παραμένει -και μάλιστα με διαφορά - ”οδηγός”. Η Πρόοδος με εξασφαλισμένη την συμμετοχή στα playoff, παρέμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Παλληξουριακός με σημάδια ανάκαμψης, προσπέρασε τα Φωκάτα στην 3η θέση, σε αντίθεση με την ομάδα του Μ. Αθηναίου που πάει απο ήττα σε ήττα και πέρασε στην 4η με κίνδυνο να μείνει εκτός playoff, αφού η Σάμη δείχνει ικανή να πάρει την πολυπόθητη διαφορά των +15 βαθμών (εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα την πάρει). Στην 5η θέση ο Πυλαριακός και στην 6η ο Ηρακλής που έκανε το ρεπό του. Η Δόξα συνεχίζει ουραγός και μάλλον “καταδικαμένη” αφού για να συμβεί το αντίθετο θα πρέπει να της τύχει ένα μεγάλο θαύμα!!
      Στους σκόρερς της Α' κατηγορίας ο Κανάκης απέκτησε “συγκάτοικο” στα 6 γκολ, τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή των Διλινάτων Γ. Αναλυτή. Στην Β' ο Γ. Αμούργης με ένα ακόμη στο ενεργητικό του και με τέτοια διαφορά είναι πολύ δύσκολο να μην πάρει τον τίτλο. Στην 2η θέση πέρασε ο συμπαίκτης του στην Σάμη Δ. Αλυσανδράτος.

     Έμαθα ότι κάποιες ενώσεις της χώρας προκειμένου να βοηθήσουν την υποδομή δεν θα απαιτήσουν καμία οικονομική αξίωση (παράβολο συμμετοχής, διαιτησία, γιατρός κ.λ.π.) για την συμμετοχή τους σε αυτά τα πρωταθλήματα!! Μπράβο τους!!! Αληθεύει ότι το ίδιο προτάθηκε και από κάποια σωματεία στην δική μας Ένωση και δεν το έκανε δεκτό;
      Λεπτομέρεια: Στις Ενώσεις αυτές, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πάρα πολλές. Στην δική μας, έχουν δηλώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα 2 ή 3!! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια απλά μου το μετέφεραν και το αναφέρω!
     Και κάτι που χωράει μεγάλη συζήτηση. Έμαθα ότι ο πολύ αξιόλογος διαιτητής κ. Γρ. Γαβράς είναι πικραμένος μαζί μας γιατί στο ερώτημά μας γιατί δεν παίζει στο Περιφερειακό, στη συνέχεια γράψαμε ότι δεν αποδέχτηκε μία τέτοια πρόταση που του έγινε αφού ετσι μας πληροφόρησαν. Αν λοιπόν όντως δεν είναι έτσι τα πράγματα, ναι μεν λυπούμαστε, αλλά από την άλλη δεν έχουμε ευθύνη, αφού η πληροφορία ήταν από έγκυρο άτομο του χώρου. Σίγουρα, πάντως και εμείς απορήσαμε πως μπορεί κάποιος διαιτητής (και πολύ ικανός μάλιστα) να μην θέλει την εξέλιξή του, συμμετέχοντας στα Εθνικά Πρωταθλήματα!
      Φίλοι μου, αυτά τα λίγα για σήμερα. Γιορτές έρχονται, ας μην γίνουμε περισσότερο “κακοί”.

      Στο επανιδείν πατριώτες!

      Και βέβαια μετά τις γιορτές ξανά εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου