Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
7Χ7 0 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ 1-0 ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 4 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 2-1
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΟΥ «ΕΛΑΜΨΕ» ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ
ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 3-1 
«ΤΣΙΜΠΗΣΕ» ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΝΙΚΗ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ 2-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ
      Δεν υπάρχει τοπικό ενδιαφέρον στο περιφερειακό πρωτάθλημα αφού ως γνωστόν η Εικοσιμία πήρε το παιχνίδι με τον Τριταιϊκό χωρίς να «ιδρώσει» με την Πατρινή ομάδα να έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
      Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας στις 8 Ιανουαρίου 2012 με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών στις Κεραμειές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
της 7ης  αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
1 – 0


2.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
0 – 0
3.
ΑΧΑΪΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
3 – 1
4.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
2 – 1
5.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
0 – 1
6.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
03 α.α
7.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
2 – 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 6 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
21
16 – 03
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
17
18 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
14
07 – 03
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
13
12 – 08
5.
ΑΧΑΪΚΗ
11
08 – 04
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
10
06 – 04
7.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
10
13 – 09 
8.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
08
10 – 10
9.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
07
08 – 08
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
07
06 – 13
11.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
07 – 02
12.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
06
07 – 09
13.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
03
05 – 18
14.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
02
02 – 17
                                             Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (8η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΑΧΑΪΚΗ
3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
5.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
6.
ΣΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
7.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
      Παρέμειναν στην πρώτη θέση τα Διλινάτα μετά την δεκάρα επί του Οδυσσέα. Άλλαξε κάτοχο η δεύτερη θέση αφού τα Ομαλά μετά την ήττα από τον Πάγκε στο γήπεδο τους έπεσαν στην τρίτη θέση ο Α.Ο.Κ.Ι. έχοντας το ρεπό του έμεινε στην τέταρτη ενώ ο Πάγκε πήρε βαθειά ανάσα για την συνέχεια και την είσοδο του στα playoffs. Οι Πρόννοι σταθερά στη 6η «προνομιούχο» θέση δεν ανησυχεί για το μέλλον του αφού ο Οδυσσέας μόνο με θαύμα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
10 – 0
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 – 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.

«ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑTA         ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                          10                               0

  


Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει καμίας σοβαρής κριτικής τα πρωτοπόρα Διλινάτα διέλυσαν τον Οδυσσέα Ιθάκης με το πολύ βαρύ σκορ των 10-0.

Τα παιδιά του Οδυσσέα και ο προπονητής τους Κ. Κουτσουβέλης παρά τις πολλές απουσίες τους, το ότι έπαιζαν με δυο τραυματίες στον αγώνα, έστω και αν το σκορ είναι τόσο βαρύ προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Όμως η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν τεράστια.
      Τα γκολ
Στο 9΄ο Φατούρος στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά την μπάλα την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του για να φτάσει στην συνέχεια στον Χρ. Τζωρτζάτο και αυτός με πλασέ να ανοίξει το σκορ για το 1-0.
Στο 25΄ωραία ατομική ενέργεια και «καλοζυγισμένη» σέντρα από δεξιά και πολύ πλάγια Βαγγελάτου φέρνει τον Κατσούρη μόνο στο α΄ δοκάρι που με ωραία κεφαλιά πετυχαίνει το 2-0.
Στο 30΄ο Κατσούρης και πάλι εκμεταλλεύεται ένα μπέρδεμα των αμυντικών του Οδυσσέα και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Νέο λάθος των φιλοξενουμένων, κερδίζει την μπάλα ο Μύρτο και με κάθετη πάσα βρίσκει τον Αναλυτή σε θέση γκολ που δεν αστοχεί για το 4-0.
Στο 47΄ο Β. Βαγγελάτος με ωραία και πάλι παράλληλη πάσα ύστερα από ατομική ενέργεια χρίζει τον Διον. Τζωρτζάτο σκόρερ του 5-0.
Το 6-0 πέτυχε στο 62΄ο Αναλυτής Γ. μετά από νέα παράλληλη πάσα μέσα στην μικρή περιοχή (πάρε βάλε) του Β. Βαγγελάτου που χτες πέραν του ενός που πέτυχε σερβίριζε γκολ στους συμπαίκτες του.
Στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 64΄ άλλαξαν ρόλους οι πρωταγωνιστές του 6-0 και ο Βαγγελάτος με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το 7-0.

Με την σέντρα (65΄)ο Αναλυτής Γ. κλέβει την μπάλα βγαίνει μόνος στην αντεπίθεση και δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χαιδεμενάτου, που πραγματοποιούσε έξοδο, με πλασέ για το 8-0.
Τα αδέλφια Τζωρτζάτου ήταν οι πρωταγωνιστές του 9-0 στο 72΄όταν ο Διονύσης βρίσκει στην περιοχή τον Κώστα αμαρκάριστο η κεφαλιά του οποίου καταλήγει στα δίχτυα.
Το μαρτύριο των γκολ για του φιλοξενούμενους τελειώνει στο 77΄όταν μετά η μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα δίνει την δυνατότητα στον Κυρίο να φτάσει απέναντι από τον Χαιδεμενάτο και αφού τον περάσει να στείλει για τελευταία (ευτυχώς) φορά την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Οδυσσέα για το 10-0, και ο οποίος παρότι δέχθηκε δέκα τέρματα ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα.
Να αναφέρουμε και ένα δοκάρι των γηπεδούχων στο 25΄σε κεφαλιά του Cruskiel Seb..
Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του κ. Γ. Λουκέρη και των βοηθών του κ.κ. Γαβρά και Λυμπερόπουλου.
Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης Λ., Μανώλης, Αναλυτής Θ. (50΄Τζωρτζάτος Δημ.), Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Βαγγελάτος Β. , Τζωρτζάτος Διον., Cruskiel Seb., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χ. (52΄Κύριος), Κατσούρης.
Οδυσσέας Ιθ.:(Κ. Κουτσουβέλης), Χαϊδεμενάτος, Toska F., Βλησμάς Χαρ., Φατούρος, Κουτσουβέλης Ιωαν., Σκούρας, Μαρούδας, Περίχαρος, Λομβάρδος, Τρέλλης, Βλησμάς Γερ..

ΝΙΚΗ ΓΙΑ PLAYOFFS Ο «ΠΑΓΚΕ» ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ….ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ           ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                 0                                    1


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ειδικά στο β΄ημίχρονο, στα Φαρακλάτα Ο πολύ δυνατός Παγκεφαλληνιακός πήρε νίκη που οδηγεί στα playoffs απέναντι στα Ομαλά που προβλημάτισαν με την απόδοση τους.
Τα Ομαλά είχαν στον περισσότερο χρόνο του αγώνα την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν «φλύαροι» και δύσκολα απειλούσαν τους φιλοξενούμενους παρά τα συνεχή κόρνερ και φάουλ που εκτελούσαν.
Το γρήγορο γκολ ίσως ήταν καταλυτικός παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα, με τον Παγκεφαλληνιακό στημένο έξυπνα με στόχο να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0 κάτι που κατάφερε τελικά με το σφύριγμα του κ. Σκαλτσή κατακτώντας μια σπουδαία νίκη που τον κάνει φαβορί για την τετράδα. 
     Φάσεις και γκολ
Η πρώτη πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους χάνεται στο 2΄ όταν ο Π. Μπαζάρογλου μόνος και λίγο πλάγια πλασάρει τον Γιαννά για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 4΄ο Παγκεφαλληνιακός πετυχαίνει το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό ύστερα από ωραία επιθετική ενέργεια της φιλοξενούμενης ομάδας η μπάλα φτάνει στον Κυρίο πλάγια και δεξιά η φανταστική σέντρα που πραγματοποιεί αλλάζοντας όλο το γήπεδο βρίσκει μόνο το Ζαφειράτο με τον Κουνάδη και με διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 17΄ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Τούρλα αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κουνάδης.
Μια σέντρα από δεξιά του Ζάβαλη στο 22΄φέρνει τον Αγγελόπουλο «φάτσα» με το γκολ χωρίς ωστόσο να προλάβει ο αμυντικός των γηπεδούχων και παρά την προσπάθεια που έκανε δεν πρόλαβε και η μπάλα πέρασε τελικά άουτ.
Στο 31΄ μετά από πολλές κόντρες στα σώματα των αμυντικών η μπάλα φτάνει στον Παπαχρυσανθάκη αλλά το πλασέ του από πολύ καλή θέση αποκρούει ο Γιαννάς.
Ένα σουτ του Κυρίου στο 36΄μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Τούρλα καταλήγει στα χέρια του Κουνάδη.
Τέλος στο 39΄είχαμε την τελευταία φάση του ημιχρόνου αλλά και του αγώνα αφού στο β΄ημίχρονο δεν καταγράφηκε κάποια άλλη που να είναι σημαντική. Συγκεκριμένα ήταν ένα απ΄ ευθείας φάουλ του Μπαζάρογλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννάς.
Το β΄ ημίχρονο όπως είπαμε ήταν πολύ κακό το θέαμα με τα Ομαλά να έχουν την κατοχή αλλά χωρίς ποτέ να μπορέσουν να διασπάσουν την πολύ σφικτή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.
Τα πολλά ωστόσο φάουλ και κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Έτσι ο Παγκεφαλληνιακός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη ενώ τα Ομαλά πρέπει να προσέξουν πολύ στην συνέχεια αν τα ενδιαφέρει η είσοδος τους στην τετράδα.
Είχε κάποια λάθη η διαιτησία του κ. Αθ. Σκαλτσή αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πάρα πολύ καλοί οι βοηθοί του κ.κ. Γαβράς και Κομητόπουλος.
     Οι συνθέσεις:
Ομαλά:(Γ Τσιμάρας), Κουνάδης, Μπαζάρογλου (52΄Μπάμπης), Τζάκης, Αγγελόπουλος, Ζάβαλης, Χρίστο Σ., Τσακαρισιάνος, Τούρλας, Καλογηράτος (λ.τ. 50΄Τζωρτζάτος Κ.), Παπαχρυσανθάκης, Doko Er..
Παγκεφ/κος:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γερ., Κουλουμπής Νικ., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Σαρλάνης, Τούρλας (85΄Καραντινός), Διακρούσης, Δελακάς (90΄Γιακουμάτος), Ζαφειράτος, Κύριος (70΄Κουλουμπής Ορ.).
ΑΕΤΗΣΙΟ «ΠΕΤΑΓΜΑ» ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ……… ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ
                 ΠΡΟΝΝΟΙ                       Α. Ε. Κ.
                           1                                    3


Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Κ. στα Τζανάτα 3-1 τους Πρόννους και μαζί ανέβηκε στην 2η θέση. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι αφού υπήρχαν κόκκινες, κίτρινες κάρτες, πέναλτι εκατέρωθεν και πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Το α΄ ημίχρονο τελείωσε με την Α.Ε.Κ. μπροστά στο σκορ 0-1 και μια καλή φάση για κάθε ομάδα ενώ κυριαρχούσε μια αδικαιολόγητη ένταση και νευρικότητα από τις αντίπαλες ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 30΄είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Βουτσινά ο Τραυλός Α. των γηπεδούχων για επικίνδυνο παιχνίδι σε αντίπαλο ενώ στο ίδιο λεπτό την ίδια «τύχη» είχε και ο Δημ. Κουμαριώτης των φιλοξενουμένων για εξύβριση αντιπάλου.
Στο 15΄σε χέρι αμυντικού των Πρόννων ο διαιτητής θα καταλογίσει το πέναλτι υπέρ της Α.Ε.Κ. για να το μετατρέψει σε γκολ ο Κρούτη για το 0-1.
Με τον ίδιο τρόπο ήρθε στο 51΄και ισοφάριση για τους Πρόννους και το 1-1. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Κουμαριώτης Αγγ. ανατρέπει τον Τζαννίνο και ο Λιναρδάτος που ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά την ισοφάριση και για ένα δεκάλεπτο οι Πρόννοι πίεσαν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά στην συνέχεια μένοντας από δυνάμεις έδωσαν την δυνατότητα στην Α.Ε.Κ. να αναλάβει πρωτοβουλία που καρποφόρησε στο 75΄με τον νεοεισελθέντα Κοτίνη να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του 2-1 με πλασέ από το σημείο του πέναλτι.
Το τελικό αποτέλεσμα και το 1-3 για την ομάδα της Α.Ε.Κ. ήρθε στο 82΄με σουτ Ζαμπαύτη για να κλειδώσει την νίκη.
Καλή η διαιτησία του κ. Ν. Βουτσινά και των βοηθών του κ. Τριάντου και κας Γιαννοπούλου σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παρά τις κάποιες διαμαρτυρίες.
Οι συνθέσεις:
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Ντούκας, Τραυλός Α., Σολωμός, Κουρκουμέλης Σπ., Λιναρδάτος, Ντεμάϊ (84΄Διαμαντάτος Ευθ.), Διαμαντάτος Μιχ., Κατσιλίδης (51΄Τσιμάρας), Αναγνώστης (64΄Καμπίτσης Σπ.), Τζανίνος, Τραυλός Σπ
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης), Κουμαριώτης Αγγ., Στεφανάτος, Απέργης (63΄Γαρμπής), Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Κουμαριώτης Δημ., Χασάϊ (83΄Θωμάς), Κρούτη, Κουμαριώτης Παν. (68΄Κοτίνης), Ζαμπαύτης Σ, Εμιλιάνο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
18
22-05
2.
Α.Ε.Κ. 
16
23-12
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
14
15-08
4.
Α.Ο.Κ.Ι. *
13
19-08
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
11
11-10
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
09-21
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
03-36
                                  # Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                  # Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία. 
                                  # Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η 7-8/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - A.O.K.I.
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
      Επιστροφή στις νίκες μετά την μικρή «στάση στην Ιθάκη για την Σάμη. Συνεχίζει αγκαλιά με την δεύτερη θέση η Πρόοδος. Στην 3η θέση και μόνος του πλέον ανέβηκε ο Παλληξουριακός, τα Φωκάτα έπεσαν και άλλο και βρίσκονται πλέον στην 4η θέση με κίνδυνο να μείνουν εκτός τετράδας. Δύσκολα να μπουν τετράδα Πυλαριακός και Ηρακλής. Πικρό αντίο από την Β΄ κατηγορία για την Δόξα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5 – 1
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ. – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ.
2 – 0
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3 – 0
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» Η ΣΑΜΗ…
ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΙΚΗ!!!!
              Α.Ο. ΣΑΜΗΣ            Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                         5                     1
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στον Καραβόμυλο η πρωτοπόρος Σάμη μετά την «γκέλα» στην Ιθάκη με δεδομένη την ανωτερότητα της δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει τελικά των Φωκάτων, που έχουν να δουν την χαρά της νίκης από πριν πολλές αγωνιστικές, με σκορ 5-1.
Τα Φωκάτα έχασαν 1-2 ευκαιρίες για να πετύχουν κάποια γκολ αλλά και η Σάμη δεν έχασε και λίγες πέρα των πέντε που πέτυχε.
      Τα γκολ
Στο 30΄ανοίγει το σκορ για τους πρωτοπόρους όταν ο Δ. Αλυσανδράτος εκμεταλλεύεται το σοβαρό λάθος του Κουγιανού (έσκασε μπροστά του και πέρασε η μπάλα από πάνω του) για να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 33΄ήταν η σειρά του Νικολοβιέννη να πετύχει το 2-0 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια και 1-2 με το Μετάϊ.
Με την έναρξη του ημιχρόνου η Σάμη κάνει τα τέρματα της 3 (3-0) με τον Δ. Αλυσανδράτο μετά από πολύ καλή ενέργεια και συνδυασμό των Αμούργη Γ. και Νικολοβιέννη.
Το 4-0 για την Σάμη πετυχαίνει στο 55΄ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Γ. Αμούργης ύστερα από σέντρα του Αλυσανδράτου και εκπληκτικό σουτ στην κίνηση.
Τα Φωκάτα μείωσαν με τον Ι. Κουρκουμέλη στο 79΄όταν η μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον έφερε μόνο με τον Φλαμιάτο το πολύ ωραίο πλασέ του οποίου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.
Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 80΄ για το 5-1 της Σάμης με σκόρερ τον Μ. Ζησιμάτο ο οποίος κέρδισε το «ριμπάουτ» σε απόκρουση του Κουγιανού στο σουτ του Δ. Αλυσανδράτου και με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Βασιλόπουλου και Γασπαράτου
     Οι συνθέσεις:   
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος (80΄Καλιβωκάς Δ.), Τουλάτος (58΄Κόκκαλης), Ζησιμάτος (82΄Κουνάδης Ν.),Αυγερινός, Μετάϊ, Βιτωράτος, Νικολοβιέννης, Δευτεραίος, Αλυσνδράτος Διον., Αμούργης Γιαν., Καππάτος.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Κουγιανός, Αυγουστάτος (46΄Rikaj El.), Rikaj M., Κόμητας, Μάστορας, Γαλιατσάτος, Σταμένης, Σέρρας Παν., Ψυχογιός, Σέρρας Μιλτ. (70΄Μήλιος), Κουρκουμέλης Ι..
«ΔΟΞΑ» ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ…. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
«ΔΟΞΑΣΤΗΚΕ» ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ … ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!!!!
               ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.            ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ.
                           2                      0


 Ακούγονταν πολλά όλο αυτό τον καιρό για το «καυτό» παιχνίδι της Ιθάκης ανάμεσα σε Πρόοδο και Δόξα. Ο πολιτισμός των Θιακών όμως απέτρεψε τα πάντα και τους ανήκουν πολλά συγχαρητήρια.
Ξεκινήσαμε με αυτό το σχόλιο γιατί πραγματικά ήταν κάτι το οποίο τόσο καιρό μέσω του site προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Πήραμε διαβεβαιώσεις για αυτό που τηρήθηκαν κατά γράμμα και μπράβο σε όλους, στον πρόεδρο Διον. Στανίτσα, στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της Ιθάκης που έστειλαν μήνυμα για άλλη μια φορά τι είναι για την Πρόοδο ο αθλητισμός σεβόμενοι τον οποιοδήποτε αντίπαλο παρέχοντας την ανάλογη φιλοξενία ακόμη και αν έχουν συμβεί γεγονότα όπως αυτά του α΄ γύρου. Ο Λασκαράτος έλεγε ότι: «ο καθένας προσφέρει αυτό που διαθέτει» και οι Θιακοί απέδειξαν τι διαθέτουν. Συγχαρητήρια σε όλους και τους ευχαριστούμε. Αν υπήρχε βραβείο fairplay σίγουρα ο Θιακιώτικος Σύλλογος θα το δικαιούταν.
Από εδώ λοιπόν εμείς το προτείνουμε στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. να το κάνει για παράδειγμα και μίμηση! 
Ας περάσουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι του «ιδιαίτερου» αυτού αγώνα.
Η Πρόοδος ανώτερη επικράτησε 2-0 της Δόξας Διλινάτων λύνοντας τις «διαφορές» της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε ένα χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια.
Στο α΄ ημίχρονο η Δόξα χωρίς να είναι απειλητική, έκλεισε έξυπνα τους διαδρόμους προς την εστία του Μίχου το πάλεψε όσο μπορούσε, κυρίως αμυντικά και δυσκόλευε τις προσπάθειες της Προόδου για κάτι θετικό που σαν γηπεδούχος ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.
      Φάσεις και γκολ  
Στο 4΄έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τη Πρόοδο όταν το σουτ του Τσίρου μέσα από την περιοχή αναγκάζει τον Μίχο σε πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ. 
Η Δόξα απάντησε στο 15΄όταν Βαλλιανάτος – Κουνάδης συνδυάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να βγάζει τον Χαρίτο σε θέση τετατέτ, με τον Τσιντήλα όμως να λέει «όχι» αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 33΄έχουμε την φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι όταν σε μια αμφισβητούμενη φάση και στην διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή από Χάνο και Παγουλάτο ο διαιτητής κ. Γρουζής υπέδειξε πέναλτι το οποίο εκτελεί ο ίδιος ο παθών για να αποκρούσει υπέροχα σε κόρνερ και πάλι ο πολύ καλός Μίχος κρατώντας το 0-0.
Στο 39΄το πολύ δυνατό σουτ από πλάγια του Χάνου σταματάει στο δοκάρι της Δόξας.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45΄η Πρόοδος παίρνει «κεφάλι» στο σκορ όταν ο Πρεβεζιάνος στρώνει την μπάλα πολύ έξω από την περιοχή στον Βασιλάκη το δυνατό σουτ του οποίου καταλήγει στα δίχτυα του Μίχου για το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Από την έναρξη του β΄ και μέχρι το 70΄υπήρχε ένα κενό διάστημα με την Πρόοδο να θέλει περισσότερο να διαφυλάξει το 1-0 παρά να πετύχει ένα δεύτερο. Από το λεπτό αυτό και μετά είχαμε αρκετές ευκαιρίες για την Πρόοδο και μια πολύ καλή και μάλιστα στο 1-0 για την Δόξα.
Έτσι στο 71΄ο Δόριζας με κούρσα από το κέντρο του γηπέδου μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και σουτάρει με δύναμη αλλά στέκεται αρκετά άτυχος αφού η μπάλα δεν του κάνει το «χατίρι» και σταματά στην συμβολή (Γ) της εστίας της Δόξας.
Στο επόμενο λεπτό ο Χάνος σε τετατέτ με τον Μίχο μετά από πού ωραία μπαλιά του Πρεβεζιάνου δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πού αποκρούει και πάλι την μπάλα.
Την ευκαιρία της ισοφάρισης για την Δόξα χάνει ο Ν. Τζωρτζάτος στο 79΄όταν κερδίζοντας την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Προόδου βρέθηκε τετατετ με τον Τσιντήλα και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ και να κρατάει το 1-0 για την ομάδα του.
Νέο δοκάρι για την Πρόοδο στο 81΄όταν στην παράλληλη πάσα του Ραυτόπουλου ο Βλασσόπουλος σουτάρει με δύναμη στο δοκάρι.
Τέλος στα όποια «όνειρα» της Δόξας για την ισοφάριση βάζει ο Χάνος στο 81΄ ενώ συγχρόνως κλειδώνει και την νίκη για την Πρόοδο όταν μετά από κόρνερ η κεφαλιά του καταλήγει στα δίχτυα της Δόξας για το τελικό 2-0. 
Καλή η διαιτησία του κ. Β. Γρουζή και των βοηθών του κ.κ. Καλαφάτη και Παίζη με εξαίρεση την φάση του 33΄ που ήταν αμφισβητούμενη κατά τους φιλοξενούμενους.
     Οι συνθέσεις:   
Πρόοδος Ιθ.: (Γ. Βώρρος), Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Τόφαλος, Λαγγαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσίρος, Βλασσόπουλος (93΄Πόλλης), Βασιλάκης, Χάνος (91΄Γρίβας), Ραυτόπουλος (87΄Ηλιόπουλος).
Δόξα Διλ.: (Γ. Βικάτος), Μίχος, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος Ν., Λάσκαρης, Καλαφάτης Θωμ., Κουνάδης Π., Φωκάς, Βαλλιανάτος, Τζωρτζάτος Κ., Χαρίτος, Γασπαρινάτος.
ΑΝΕΤΑ ΣΤΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ 3-0
            ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ       ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                3                      0

Εύκολη και δίκαιη νίκη του Παλληξουριακού επί της Πυλάρου με 3-0 στο γήπεδο του Αργοστολίου. Η ομάδα του Ληξουρίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τον έλεγχο και απειλήθηκε ελάχιστα από την Πύλαρο.
Στο 15' ο Πρεντάνος Δ. βρίσκεται μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και χάνει σίγουρο γκολ από πλεονεκτική θέση.
Στο 30' ο ίδιος παίκτης ανοίγει το σκορ με σουτ από το πέναλτι ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Κατσιβέλη και πάσα την κατάλληλη στιγμή.
Η Πύλαρος αντέδρασε στο 35' με σουτ του αμαρκάριστου Κουλουμπή μέσα από την μεγάλη περιοχή το οποίο έφυγε άουτ.
Στο 40΄ η ομάδα του Ληξουρίου είχε κάθετο δοκάρι σε σουτ του Παπαδάτου.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον Παλληξουριακό να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε με τον Κατσιβέλη στο 75' πλασάροντας μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από ατομική ενέργεια του Παπαδάτου και υποδειγματική ασίστ.
Το σκορ έκλεισε ο Παπαδάτος στο 87' κάνοντας το τελικό 3-0 με σουτ βολίδα από το πέναλτι.
Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Παπαδάτος, Κατσιβέλης και Πρεντάνος Δ. ενώ για την ομάδα της Πυλάρου οι Γάσπαρης Α., Σταμούλης Π. και Κουλουμπής.
Καλή η διαιτησία του κ. Μενεγάτου και των βοηθών του κ.κ. Κομητόπουλου και Κωστόπουλου.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι., ΛΑΔΑΣ Ι., ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ Σ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ. (ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Α.), ΜΑΡΚΑΤΟΣ Σ., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ. (ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ.)
ΠΥΛΑΡΟΣ:ΜΑΚΡΗΣ Π., ΓΑΣΠΑΡΗΣ Α., ΓΑΣΠΑΡΗΣ Ν., ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ Α., ΜΑΝΤΕΛΗΣ Ε., ΣΟΛΔΑΤΡΟΣ Γ., ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ Α., ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ Γ. (BALLAJ R.), ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Π, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ν., PAPA V.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
21
26-04
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
16
16-10
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
12
14-07
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
9
16-18
5.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ *
7
12-21
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ * 
7
08-13
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
2
00-19
                                          # Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                                       μαζί με τον finalist.
                                       # Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                                    # Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με -4 βαθμούς από πρόπερσι.
                                       # Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 10η  7-8/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΑΠ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
4.
ΡΕΠΟ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ SPORTSTHEA
Ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι το περιφερειακό όσο και τα τοπικά πρωταθλήματα διακόπτονται λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Έτσι ξανά επιστροφή στην δράση θα έχουν οι ομάδες το Σαββατοκύριακο 7-8/1/2012.
Το sportsthea σας Εύχεται
Χαρούμενα Χριστούγεννα - Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2012
Υγεία και πολλές επιτυχίες στον τοπικό αθλητισμό και όχι μόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου