Τρίτη, Δεκεμβρίου 13

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ......................
Μια από τα ίδια για την Εικοσιμία και αυτή την αγωνιστική σε ότι έχει αν κάνει με το αποτέλεσμα γιατί από εμφάνιση άστα να πάνε. Ήταν η χειρότερη μέχρι τώρα απέναντι στον καλύτερο αντίπαλο που πέρασε από Κεφαλονιά. Κρίμα!!!!!
Δυστυχώς γιατί όλοι εμείς πραγματικά την πιστεύουμε και θεωρούσαμε ότι τουλάχιστον θα πετύχαινε το στόχο της που ήταν η αξιοπρεπής παρουσία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προέκυπτε. Και φυσικά όχι να πανηγυρίζουμε που η ομάδα δεν έφαγε 5ο γκολ στο β΄ ημίχρονο γιατί θα πούμε και πάλι Κρίμα!!!!

Πέντε συνεχόμενες ήττες είναι κάτι που σε «πονάει», δεν τρώγεται εύκολα και καθόλου ευχάριστο γεγονός. Πότε πρέπει να κάνεις την ανατροπή; Πότε επιτέλους θα βάλεις βαθμούς στο σακούλι σου; Μάλλον έχουμε αργήσει επικίνδυνα φιλαράκια.
Αυτός όμως που σκάει είναι ο πρόεδρος. Ο άνθρωπος άλλα περίμενε και άλλα βλέπει. Περίμενε να δει παίκτες να «ματώνουν», να παλεύουν όπως τους ήξερε από πριν, όπως τον είχαν συνηθίσει. Και δυστυχώς κανείς δεν τον δικαίωσε. Και έχει πικραθεί. Έχει πικραθεί γιατί πρώτος αυτός έβαλε «πλάτη» για να πάει η ομάδα στο περιφερειακό. Και φυσικά αυτό το έκανε για τους ίδιους και πιστέψτε με καθόλου για τον εαυτόν του, γιατί απλά δεν τον ενδιέφερε και ούτε το έχει ανάγκη.
Ευτυχώς που για αρκετό καιρό η ομάδα θα «ξαποστάσει» (Τριταιϊκός και διακοπή λόγω εορτών) και ίσως βρουν την ευκαιρία να διορθώσουν κάποια πράγματα αφήνοντες εμμονές και «μουρμούρες» για αδικίες, που αν συμβαίνει είναι ότι χειρότερο!! Αν τα νέα που λαμβάνουμε είναι όντως έτσι κάναμε BINGO!!!!!

Πάμε τώρα στα «εγχώρια»………
Πολύ καλή η 8η αγωνιστική για την τοπική διαιτησία και μάλιστα σε παιχνίδια υψίστης σημασίας και με πολύ δύσκολες φάσεις. Α, τα καλά να λέγονται και Μπράβο τους!!!! Είπαμε εκεί κάτι κινείται, εκεί που τα άλλα χρόνια ήταν αρένα!!!!
Και μιας και μιλάμε για την διαιτησία, Τι ήταν και τούτο πάλι;… το συμβούλιο λέει της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ κάλεσε σε απολογία τον διαιτητή κ. Θ. Λυμπερόπουλο επειδή λέει είχε την «ατυχή» έμπνευση να κάνει και αυτός την προπόνηση του συμμετέχοντας (σφυρίζοντας) σε κάποια ανεπίσημα εκπαιδευτικά προπονητικά  παιχνίδια (δίτερμα)!!!!
Και αφορμή πήραν από την αναγραφή του γεγονότος στο site μας στο οποίο αναφέραμε ότι ήταν φιλικά τα παιχνίδια. Δηλαδή δημοσιογραφικά πως γράφονται;
Έτσι «επιβραβεύοντας» τον, τον έστειλα στην πειθαρχική!!!!!! Μπράβο τους!!!! Έτσι κατάλαβα και εγώ ο αδαής τον λόγο που το ποδόσφαιρο μας σφύζει από ποιότητα και είναι λίγο πριν την είσοδο του στην Superleague!!!!!
Μα καλά ένας δεν βρέθηκε να καταψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση; Και αφού θέλουν να είναι σωστοί ποιες άλλες ενέργειες έκαναν;
Και προειδοποιώ μη μου δικαιολογηθεί κανείς με νόμους ΚΑΠ και προφήτες γιατί θα πάρει την απάντηση του, θα του φρεσκάρω την μνήμη για κάτι φιλικά του καλοκαιριού!!!!!!
Εκτός και κτυπάνε το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος…….  Αυτά!!!
Ακούω για την μεγάλη επιστροφή του στο τοπικό ποδόσφαιρο κάτι που θα κάνει πάταγο αν είναι αλήθεια η πληροφόρηση μου. Σίγουρα μια επιστροφή που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα των ομάδων στο πρωτάθλημα.
Εμπρός αητέ Δικέφαλε……….. κ.λ.π. που λέει και το άσμα.
Ανακατατάξεις είχαμε σε Α΄ και Β΄ κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς ωστόσο να αλλάζει ο «οδηγός».
Στην Α΄ κατηγορία η απώλεια βαθμών των Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε.Κ. Διλινάτων έφερε τα Ομαλά στην 2η θέση μειώνοντας μάλιστα στον 1 βαθμό την διαφορά από τα πρωτοπόρα Διλινάτα. Α.Ο.Κ.Ι. και Α.Ε.Κ. συνεχίζουν να μοιράζονται την ίδια θέση αλλά αυτή την φορά την 3η. Στην 5η παρέμεινε ο «Πάγκε» αφού έκανε το ρεπό του ενώ στην 6η βρίσκονται οι Πρόννοι που έκανα την «ζημιά» στα Διλινάτα με το 0-0 που έφεραν. Τελευταίος στην 7η θέση χωρίς βαθμό ο Οδυσσέας που ήδη πρέπει να σκέφτεται το μέλλον του στην Β΄ κατηγορία.
Στην Β΄ κατηγορία η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Πρόοδος Ιθάκης που εκτός την νίκη επί της Σάμης και τους 3 βαθμούς, σπάζοντας το αήττητο μάλιστα των πρωτοπόρων «καθάρισε» και για τους άλλους, αφού έκοψε την όρεξη των πρωτοπόρων για το +15 και την απ΄ ευθείας συμμετοχή τους στον τελικό των play offs με την αυτόματη άνοδο τους στην Α΄ κατηγορία ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελικού. Έτσι οι Θιακοί  πέρασαν στην 2η θέση μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στο +5. Την Τρίτη θέση μοιράζονται πλέον τα Φωκάτα με τον ανανεωμένο Παλληξουριακό ο οποίος ήταν ο νικητής στο μεταξύ τους και με μεγάλη βαθμολογική σημασία παιχνίδι. Στην 5η θέση ο Πυλαριακός που είχε ρεπό απέκτησε συγκάτοικο τον Ηρακλή Πρόννων που και αυτός μπορεί να κρυφοκοιτάζει πλέον τα play offs. Τελευταία 7η η Δόξα Διλινάτων που μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Ηρακλή πρέπει να ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής της στην Γ΄ κατηγορία.
Στον πίνακα των σκόρερ τώρα, στην Α΄ κατηγορία ο Μάκης Κανάκης με το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. πέρασε στην πρώτη θέση με 6 γκολ, αλλά νιώθει την ανάσα του συμπαίκτη του στον Α.Ο.Κ.Ι. Γ. Βουκελάτου που ακολουθεί με 5 γκολ.
Στην Β΄ τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα με τον Γ. Αμούργη να έχει «ρεζερβέ» το κύπελλο έχοντας 10 γκολ ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς στα 7. Το παιδί παίζει χωρίς αντίπαλο!!!!!
Φίλε «οδηγέ» όλοι για πάρτι σου «δουλεύουν», γκέλα εσύ στα Τζανάτα, γκέλα και αυτοί στα Φαρακλάτα. Είναι αυτό που λέμε γκολ εσύ….. σέντρα εμείς!!! Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις; Εγώ στο ξαναλέω δε σε φοβάμαι!!!!!!
«Μουστάκια» το γλύτωσες το «έμφραγμα» στο 95΄. Και ξέρω πόσο σημαντικός ήταν για σένα ατός ο βαθμός αφού από Γενάρη με «καλαμάκι» θα σε βλέπουνε!!! Εμπρός λοιπόν αητέ Δικέφαλε. Απορείς ε; Τι να κάνουμε άρχισε να με φοβάσαι. Έχω και εγώ τους «ρουφιάνους» μου!!!!
Τον άλλον τον προεδράρα στο νησί να δεις πως έκανε. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια!!!! Έβαλε τέλος στο αήττητο των Σαμικών, της έκοψε τον «βήχα» για το +15 και «καθάρισε» και για κάποιους άλλους!!!! Αυτό θα πει ταχεία εξυπηρέτηση!!!! Μα ποιος είσαι Νιόνιο μου; Η A.C.S;
Προσοχή σε όσους συνδιοικούν στο ποδόσφαιρο… έρχεται γερό «χαράτσι» Αμέ!!!! Ούτε η Τρόϊκα πια δε μας πιάνει….. καλό και αυτό… Αμ το άλλο με τον Τοτό το ξέρουνε;
Κανείς μέχρι τώρα δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για τον λόγο της αναβολής των πρωταθλημάτων του προηγούμενου Σαββατοκύριακου!!!!!! Όχι βέβαια για εμάς. Εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε μάθει και ζούμε με τον αποκλεισμό μας, αλλά για τα άμοιρα τα Σωματεία. Εμείς λίγο πολύ τα ψιλομαθαίνουμε. Εδώ δεν μας έπιασε η Τρόϊκα ο αποκλεισμός θα μας πειράξει!!!! Απλά μας πεισμώνει. Και κάποια στιγμή θα μας παρακαλούν. Αμ δε όμως νεράκι στο μύλο κανενός δεν ρίχνουμε τελεία και παύλα!!!!
Τελικά να που το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πήρε την άδεια καταλληλότητας, όπως πολύ σωστά ενημέρωνε τόσο καιρό ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, και κάποιοι που διέδιδαν και κινδυνολογούσαν  τα περί αντιθέτου εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Άγγελε μάλλον δεν ξέρουν τι θα πει Φαρακλός!!!! Και πούσε ακόμα δηλαδή….
Συνέχεια το γράφω αλλά απάντηση καμία και από πουθενά σχετικά με την πρόταση μας για μείωση των εξοδολογίων της διαιτησίας στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Καλά δεν το ξαναγράφω φίλοι μου είναι σαν να πήρα την απάντηση. Το εμπέδωσα. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!!!
Χάσαμε τον «ΒΟΥ», ούτε φωνή ούτε ακρόαση. «Το στρατηγείο χλωμό και κρύο», φώτα σβηστά και ούτε μιλιά ούτε μπαμπακιά!!!! Αμάν μ΄ αυτούς τους στρατηγούς πια. Τι μυστικότητα και αυτή!!! Σχέδια επί χάρτου συνεχόμενα μέχρι να βρεθεί το σωστό για την τελική εξόντωση!!!
Βαρειές ήττες για τις μικτές μας στο Μεσολόγγι με 5αρες μάλιστα (τουλάχιστον έτσι λέει το Φ.Α.). Μήπως πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά πόσο μεγάλη τιμή αποτελεί για αυτά η κλήση τους στις μικτές αλλά και οι υπόλοιποι να δώσουν τα κίνητρα που λείπουν;
Την Κυριακή στην Ιθάκη η πρόοδος φιλοξενεί την Δόξα Διλινάτων στην «σκιά» των απαράδεκτων γεγονότων του α΄ γύρου εις βάρος των ποδοσφαιριστών της Θιακιώτικης ομάδας. Παιδιά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…. Δεν χρειάζεται κανείς να τα θυμάται πόσο μάλλον να τα ξαναζήσει.
Φίλε πρόεδρε, αγαπητέ φίλε Διονύση Στανίτσα πρόσφερε την φιλοξενία σου με τον μοναδικό τρόπο που η Πρόοδος πολλά χρόνια τώρα κάνει. Εγώ μένω φίλε στην υπόσχεση σου. Μπες μπροστάρης όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Να μην κουνηθεί φύλλο. Δεν συμφέρει κανέναν να συμβεί το αντίθετο και ειδικά το ποδόσφαιρο μας θα χάσει φίλε Διονύση. Η ιστορία της Προόδου το απαιτεί και μένω με την υπόσχεση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ψυχραιμία λοιπόν και αυτοσυγκράτηση!!!! Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο και καθαρό παιχνίδι….
Πάμε λίγο και στην πορτοκαλί μπάλα….
Μεγάλη νίκη για την παιδική ομάδα του Α.Σ.Κ. στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής συνεχίζοντας και σε αυτή την φάση το εντυπωσιακό της σερί με 11Χ11. Συγχαρητήρια στον Λ. Παπαδάτο και στα «πιτσιρίκια» του!!!!
Παραλίγο όμως να κάνει και ο Ν.Ε.Ο.Λ. το μπαμ με την Απολλωνιάδα αλλά έχασε στο τέλος όταν έφυγαν με 5 φάουλ οι καλύτεροι δυο βασικοί της ομάδας. Συγχαρητήρια και εδώ στον Μ. Δούλια και τα «παιδιά» του!!!
Εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά ο Β. Σπανός που πέτυχε 29 πόντους και έκανε «σμπαράλια» κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων του «βομβαρδίζοντας» το καλάθι τους είτε με δίποντα είτε με τρίποντα είτε με βολές. Αυθεντικό ταλέντο ο μικρός!!!!
Στους άντρες ο Ν.Ε.ΟΛ. νίκησε στην Πάτρα τον Σπόρτινγκ ενώ αντίθετα ο Α.Σ.Κ. έχασε από την Παραλία για τα πρωταθλήματα της Α2 και Β΄ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Η. αντίστοιχα.
Τέλος για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους που στέλνουν E-mails για τα καλά τους λόγια. Επίσης τους φίλους που μας βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο για την δική σας ενημέρωση. Ιδιαίτερα τον φίλο μας τον Αντώνη που είναι το κάτι άλλο. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!! Και με την ευκαιρία να σας πούμε και πάλι ότι ανώνυμα σχόλια δεν θα ανεβαίνουν ανεξάρτητα του περιεχομένου τους.
Αυτά για σήμερα πατριώτες…….
Καλή βδομάδα και στο επανειδείν!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου