Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ επικράτησε εντός έδρας του ΑΧΑΙΟΥ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ με σκορ 56-54 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις για το έτος 2011.
Παρότι η απόδοση των παιχτών του Μάρκου Τζουγανάτου δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, εντούτοις κατάφεραν να αποσπάσουν ένα ακόμα πολύτιμο ροζ φύλλο, απέναντι σε έναν αρκετά αξιόμαχο αντίπαλο που παρατάχθηκε όμως με αρκετές απουσίες.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων. Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι είχαν το πρωτοκαθεδρία στο σκορ (17-13), ενώ στη δεύτερη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 25-25. Στην τρίτη περίοδο οι παίχτες του ΝΕΟΛ εμφανίστηκαν με το καλό τους πρόσωπο στο παρκέ και μπόρεσαν να αποσπαστουύν στο σκορ (55-48). Στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης οι μπλε της Παλλικής κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφια διαφορά πόντων, όμως η χαλάρωση που επέδειξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στους παίχτες του ΑΧΑΙΟΥ να ροκανίσουν τη διαφορά και παραλίγο να καταφέρουν την ολική ανατροπή στο σκορ, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 8-12, 20-13, 11-16
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β 14(2), Μπακούρος Α. 4, Κουνάδης Χ. 2, Βαλλιανάτος Ν. 8, Ρουμελιώτης Σ., Ματιάτος Κ., Μουρελάτος Θ. 9(3), Ματζαβίνος Φ. 6, Βολτέρας Δ., Aντωνάτος Η., Πρεντάνος Ν., Αντωνάτος Γ. 13
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ: Κουλούρης 18(3), Κουτρόπουλος 6, Σκονδρας 2, Φωτόπουλος 19(2), Σίκλης 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου