Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23/1/2012

Είχε… Τζόρνταν στη μηχανή του ο ΑΣΚ!

     Έχοντας έναν Τζόρνταν (Ιορδάνη Γεμενετζή)  να κάνει πράματα και… θάματα, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, καθώς συνέτριψε στο Αργοστόλι τον Ποσειδώνα Παραλίας με 73-36.
     Ήταν μία εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα μας, η οποία επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά στο σκορ, δείχνοντας πως βρίσκει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Κορυφαίος του αγώνα ο Ιορδάνης Γεμενετζής, ο οποίος εκτός από τους 23 πόντους του, πρόσφερε και σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού.
     Διαιτητής: Κραιστενίτης – Σταματόπουλος
     Δεκάλεπτα: 13-12, 34-20, 54-31, 73-36.
ΑΣΚ (Ματιάτος): Καλαφάτης, Ντεράι, Βαρδαραμάτος, Παπαδάτος 4, Κρητικός 7 (1), Γεμενετζής 23 (2), Καραπέτσας 4, Πορτελάνος 13 (1), Σαρρής 8, Μαγουλάς 7, Καβαλιεράτος 7.
Ποσειδώνας Παραλίας (Σακκάς): Γκοτσόπουλος Β. 9 (1), Κωστόπουλος 2, Γκοτσόπουλος Αντ., Κατριβέσης 5, Μιχαλόπουλος 7 (1), Διαμαντοπουλος 4, Δρόσος, Κανελλόπουλος 9, Δημητρόπουλος.

Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΚ

     Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έκοψε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, βρέθηκαν στην εκδήλωση στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Αυγερινός και ο αντιπρόεδρος Σάββας Σαββαόγλου.
     Τις τρεις πίτες που υπήρχαν έκοψαν ο Θανάσης Αυγερινός, ο Σάββας Σαββαόγλου και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Θανάσης Μουίκης, ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος και ο Σπύρος Σαμούρης.
Οι φωτογραφίες από την κοπή της πίτας του ΑΣΚ τις παραχώρησε  ευγενικά ο δημοσιογράφος Σάκης  Βούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου