Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26/2/2012
Ήττα με πλασματικό σκορ για την Εικοσιμία στο Αίγιο
     Την ήττα από τον Παναιγιάλειο με 4-0 γνώρισε ο Α.Ο. Εικοσιμίας στο Αίγιο, χωρίς όμως το τελικό σκορ να ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
     Η ομάδα μας, παρουσίασε μία καλή εικόνα, ωστόσο τα γκολ που δέχθηκε στο 90’ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ώθησαν το παιχνίδι σε υψηλό σκορ.

    Μάλιστα στο 27’και ενώ δεν υπήρχε σκορ,  ο διαιτητής ακυρώνει γκολ της Εικοσιμίας με τον Αντωνάτο, έχοντας υποδείξει τον παίκτη της ομάδας μας σε θέση οφσάιντ, το οποίο όμως δεν υπήρχε. 
    Στο 33’ ο Παναιγιάλειο άνοιξε το σκορ με τον Νικολόπουλο, ενώ στο 66’ διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μπούνα.
    Και ενώ όλα έδειχναν ότι με αυτό το σκορ θα τελείωνε η αναμέτρηση ο Βασιλαντωνόπουλος περνάει και τον Αννινο και ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας τον ανατρέπει. Ο διαιτητής δίνει το πέναλτι και αποβάλει τον Αννινο. Λόγω του γεγονότος ότι η Εικοσιμία έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές της, χρέη τερματοφύλακα εκτελεί ο Μπούσι. Το πέναλτι εκτελεί ο Παπαδόπουλος που σκοράρει.     Στις καθυστερήσεις, ο Μπουλούμπασης βγαίνει στον αιφνιδιασμό περνάει και τον Μπούσι και πλασάρει για το τελικό σκορ.
     Δ. Ζησιμάτος: «Δεν μας σέβονται»
«Θεωρώ το σκορ με τον Παναιγιάλειο εντελώς πλασματικό σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Τα δύο γκολ άλλωστε επιτεύχθηκαν μετά την παρέλευση του 90ου λεπτού» δήλωσε ο προπονητής της Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτος και συνέχισε: « Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα αδικείται φανερά από τη διαιτησία. Στο παιχνίδι με τον Πάμισο το γκολ της ομάδας της Μεσσηνίας προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ, στο παιχνίδι με τις Βρασιές δόθηκε εναντίον μας ένα απίστευτο πέναλτι εκτός περιοχής και ακυρώθηκε ένα κανονικότατο γκολ δικό μας, ενώ με τον Παναιγιάλειο ακυρώνεται δικό μας γκολ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0 ως οφσάιντ.
     Η εν γένει συμπεριφορά των διαιτητών στα τελευταία παιχνίδια είναι μια συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον που αποτελεί τον εύκολο στόχο. Δυστυχώς δεν σέβονται μια ειλικρινή προσπάθεια η οποία γίνεται και εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί.
     Νόμιζα πως είχαμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τη Δ’ Εθνική, δυστυχώς όμως βλέπω πως ο χώρος της Δ’ Εθνικής είναι χειρότερος και από το τοπικό ποδόσφαιρο με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, οι οποίοι κρατάνε ένα επίπεδο.      Από εκεί και πέρα παραγοντισμός και διαιτησία είναι απαράδεκτα. Ουσιαστικά όλοι αυτοί δηλητηριάζουν την έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ιδιοτελείς σκοπούς».
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντόγιωργας, Αγουρίδης (79’ Θεοφανόπουλος), Γκοτσούλιας (83’ Δαλιάνης), Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας, Αργυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαντάς (67’Σιανδραβέλης).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Αννινος, Τζωρτζάτος, Κουμαριώτης, Κουλάκης (68’Ντουκάι), Χρ. Μινέτος, Γ. Μινέτος, Πολλάκης (81’ Στεφανάτος), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Α. Κορσιάνος (78’ Γεωργόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου