Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ «ΜΑΚΡΙΝΕΣ» ΒΡΑΣΙΕΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

   
            





  Με την ομάδα που της στέρησε τον 1 και μοναδικό βαθμό της και μάλιστα στα «χαρτιά» τις Βρασιές, αγωνίζεται την Κυριακή η Εικοσιμία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου (14ης) σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μέσα από μια εξαιρετικά δύσκολη ταλαιπωρία.

     Όλοι στην ομάδα δεν ξεχνούν τον unfair τρόπο που η ομάδα μας αντιμετωπίστηκε από την αντίπαλο της στο παιχνίδι του α΄ γύρου και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη, ώστε με αυτό τον τρόπο να την «τιμωρήσουν» δημιουργώντας της πρόβλημα σε σχέση με την παραμονή της στην κατηγορία. Άλλωστε η εκδίκηση είναι «πιάτο» που τρώγεται κρύο!!
     Προβλήματα στην ομάδα υπάρχουν αρκετά από ιώσεις, ενώ στα ευχάριστα για τον Δημ. Ζησιμάτο είναι και η επιστροφή του κεντρικού αμυντικού της ομάδας Κ. Κουμαριώτη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και του αμυντικού μέσου Σπ. Αλεξανδράτου που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του όμως έχει μείνει αρκετά πίσω και δύσκολα θα ρισκάρει πιθανή συμμετοχή του ο κόουτς.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Ι. Ρούτσι με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Φούκη και Πιφέα Ι.από την Κόρινθο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
     Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος δοκιμάζεται στην Πάτρα με την Θύελλα και αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολο έργο.
     Το Πανόπουλο που ακολουθεί τον πρωτοπόρο αγωνίζεται στην έδρα του με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο τοπικό Ηλειακό ντέρμπι και καίγεται για τους 3 βαθμούς.
     Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Μεσσήνη με τον τοπικό Πάμισο να φιλοξενεί τον πολύ ισχυρό φέτος, ειδικά εκτός έδρας, Διαγόρα Βραχνέϊκων.
     Τέλος στην Κάτω Αχαγιά η τοπική ομάδα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Γυθείου.
     Ο Ατρόμητος Λάππα θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς από τον Τριταιϊκό όπως και η Εράνη Φιλιατρών από το Τσιλιβί αφού οι δυο αυτές ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!!
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
(Μεσσηνίας)
ΛΑΜΙΑΣ Σ.
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ.
2.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
ΑΝΟΥΣΟΣ Ν.
(Λακωνίας)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Τ.
(Αρκαδίας)
ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ Γ.
3.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ.
(Αργολίδας)
ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Β.
ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ Χ.
4
ΑΧΑΪΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ Ι.
(Ηλείας)
ΠΙΤΤΑΣ Α.
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.
·         Τα παιχνίδια Τριταιϊκός-Ατρόμητος και Εράνη Φιλιατρών-Τσιλιβί δεν θα διεξαχθούν                 
         αφού αποχώρησαν από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και  Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 13 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
36
26 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
33
25 – 04
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
25
23 – 12
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
23
1711
5.
ΑΧΑΪΚΗ
23
15 – 08
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
20
1711
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
19
21 – 14
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
18
18 – 19
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
18
19 – 15
10.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
15
14 – 14
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
14
1821 
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
1033
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
04 - 29
14
ΤΣΙΛΙΒΙ
02
01 – 30
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (15η /25-2-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
6.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
7.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
 ΤΟΠΙΚΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
PLAYOFFS
Α΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι. 
     Και τώρα οι 4 μονομάχοι της Α΄ κατηγορίας έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή μέσω των playoffs. Εδώ που όλα μετράνε, λάθη και ατυχίες δεν χωράνε πια. Εδώ το ζητούμενο είναι η αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων και κατά πόσο πιεσμένες είναι από το άγχος για την διάκριση. Εδώ δεν έχει καμία πλέον σχέση με τι έγινε στο πρωτάθλημα. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή και η αποτυχία από την επιτυχία δεν απέχουν καθόλου. Επαναλαμβάνω εδώ θα φανεί η αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών και το πια ομάδα το θέλει περισσότερο.     Φαβορί δεν υπάρχουν όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.
     Αυτό που ευχόμαστε εμείς είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, να μην επαναληφθούν γεγονότα περασμένων ετών, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της να σεβαστεί τις προσπάθειες των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών παίζοντας 50- 50 συνεχίζοντας την πολύ καλή της φετινή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος ή αν θέλετε μια και μιλάμε για ποδόσφαιρο που χρειάζεται και τύχη, και ο τυχερότερος.
      Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ                      ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ





ΣΚΛΗΡΗ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
     
Δυνατό παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στις 3:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου η πρωταθλήτρια και αήττητη της κανονικής περιόδου ομάδα των Διλινάτων τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Παγκεφαλληνιακό σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την συνέχεια και την εξασφάλιση της μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.
     Τα Διλινάτα σταθερή αξία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εξασφάλισε την πρωτιά αήττητη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας μια αξιοζήλευτη και σταθερή πορεία σε όλους της τους αγώνες.
     Το έργο του Τ. Φωή και η συμμετοχή του σε αυτή την επιτυχία είναι σημαντικό. Δούλεψε μεθοδικά δημιουργώντας ένα σύνολο πραγματική ομάδα ενώ το μυστικό της επιτυχίας είναι το όμορφο οικογενειακό κλίμα που έχει περάσει μέσα στην ομάδα.
     Αυτό που μένει είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι στην σειρά αυτή των αγώνων και αν καταφέρει τελικά να περάσει το εμπόδιο του Πάγκε και στην συνέχεια να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
     Από την άλλη ο Παγκεφαλληνιακός του Ν. Βουτσινά μια πάρα πολύ δυνατή και νεανική ομάδα που τρέχει πολύ και είναι έτοιμη για όλα. Είναι το αουτσάιντερ και θα κατέβει χωρίς άγχος για το καλύτερο, κάτι που την κάνει επικίνδυνη για τον αντίπαλο της.
     Και εδώ ο Ν. Βουτσινάς έχει κάνει σπουδαία δουλειά χωρίς τα μεγάλα ονόματα και με αρκετά παιδιά στην σύνθεση της ομάδας από τις ακαδημίες του Συλλόγου.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄γύρος Διλινάτα-Πάγκε 0-0 β΄ γύρος Πάγκε-Διλινάτα 1-3.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ Αλ. Σπυράτο και Δημ. Καλαφάτη.
Α.Ε.Κ.                                                       Α.Ο.Κ.Ι.







Α.Ε.Κ.  ή  Α.Ο.Κ.Ι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ  ΘΑ «ΦΤΑΣΕΙ» ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΟ
Η «ΜΗΤΕΡΑ» ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
     Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στις 3:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου         η 2η της κανονικής περιόδου Α.Ε.Κ. τυπικά γηπεδούχος σε έναν αγώνα που θα αναμένεται να «σπάσει» καρδιές, φιλοξενεί το 3ο Α.Ο.Κ.Ι..
     Ο Α.Ο.Κ.Ι. που γενικά φέτος δεν έχει πείσει, τώρα στο τέλος δείχνει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο κάτι πολύ φυσιολογικό αφού στην ομάδα υπάρχουν πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές και ένας άριστος προπονητής που ξέρουν πολύ καλά την «συνταγή» της επιτυχίας. Μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά που μέχρι τώρα επαναλαμβάνουμε δεν έχει πείσει σαν σύνολο.
Μένει να δούμε αν στα playoffs δηλαδή εκεί που πρέπει αν θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό και την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
     Η Α.Ε.Κ. από την άλλη με πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά από τα μισά του και μετά, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενισχυμένη πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό δείχνει ικανή να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο και να φτάσει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
     Ονόματα σαν των Παπαϊωάννου, Στρατάκη, Ζάβαλη (τελευταίες μεταγραφές) δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα του Π. Κουμαριώτη να κάνουν όνειρα αλλά να και θεωρείται το φαβορί. Ακόμη τελευταία έχει μια ευχέρεια στο σκοράρισμα έχοντας στην δύναμη της και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Α. Κρούτη.
     Έτσι λοιπόν αναμένουμε ένα παιχνίδι δυνατό, με όμορφο θέαμα χωρίς κάποια ομάδα να ξεχωρίζει ως το απόλυτο φαβορί και πιστεύουμε να κρατήσει στο «κόκκινο» την αγωνία όσων το παρακολουθήσουν.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄ γύρος Α.Ο.Κ.Ι.-Α.Ε.Κ. 2-1 β΄ γύρος Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι. 1-1.
Διαιτητής ο κ. Γαβράς Γρηγ. με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Αβάζαρο Χρ..
Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
     Τον «διάλεξε» για αντίπαλο και τον περιμένει στο Βαθύ για να λύσουν τις «διαφορές» τους. Θα δικαιωθεί για αυτό ή η χρονιά θα πάει στράφι; Η απάντηση με μια πρώτη εικόνα για το τι θα συμβεί μεταξύ τους στην συνέχεια την Κυριακή μετά τον αγώνα. Φυσικά μιλάμε για τον αγώνα Προόδου Ιθάκης - Παλληξουριακού.
     Έναν αγώνα που ανοίγει την αυλαία των playoffs της «μικρομεσαίας» κατηγορίας και που δυστυχώς η σειρά αυτή θα αφήσει μια εκ των δυο αυτών ιστορικών ομάδων για άλλη μια χρονιά στην Β΄ κατηγορία.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.                       ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ






ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
      Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή το πρωί 11:00 στο Βαθύ εκεί που η Πρόοδος Ιθάκης θα «μονομαχήσει» με τον Παλληξουριακό και έπαθλο το άλλο εισιτήριο του τελικού και την απ΄ ευθείας άνοδο στην Α΄ κατηγορία, που είναι και το ζητούμενο για τις δυο ομάδες.
     Ο Παλληξουριακός 3ος στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας και χωρίς να έχει ηττηθεί στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο (είχε μια νίκη στην Ιθάκη και μια ισοπαλία στο Ληξούρι) πηγαίνει με άλλον αέρα στο νησί του Οδυσσέα για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι.
     Είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και έχει  την δυνατότητα να σπάσει το πλεονέκτημα της αντιπάλου του και να κάνει το «Μπάμ».
     Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα της Προόδου με αρκετές μεταπτώσεις στην φετινή της απόδοση ψάχνει να βρει την σταθερότητα που θα χρειασθεί για να της δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό.
     Η Πρόοδος στην κανονική διάρκεια είχε την «πολυτέλεια» να διαλέξει αντίπαλο αλλά δεν το έκανε. Το θέμα είναι αν θα δικαιωθεί από αυτήν της την επιλογή.
     Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα μόνο από το όνομα και τις φιλοδοξίες των δυο αυτών ιστορικών ομάδων βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρέπει να αναμένουμε δυνατές μονομαχίες με μεγάλη την πιθανότητα διεξαγωγής τριών αγώνων για την πολυπόθητη πρόκριση στον μεγάλο τελικό που περιμένει η Σάμη.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄γύρος νίκη για τον Παλληξουριακό 2-0 στην Ιθάκη. Ισόπαλο 0-0 στο β΄ γύρο στο Ληξούρι
Διαιτητής ο κ. Γιωργ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ Παν. Κομητόπουλο και Παν. Παίζη.

     Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι λέει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως προκρίνονται οι ομάδες:
     Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
     Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου