Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ +5 ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ 85α ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΠΠΑ 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΑΧΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.
«ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ» ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ 0-0
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ 2-0 ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ
ΝΙΚΗ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ
ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΑΙΪΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΕ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ
ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗ «ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ»
  ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ    Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
       4                0
    











     Για άλλη μια αγωνιστική η Εικοσιμία πάλεψε αλλά χωρίς και πάλι να υπολογίσει τους αστάθμητους παράγοντες που μπορούν να παίξουν τον δικό τους ρόλο σε ένα παιχνίδι και να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα. Και όμως αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο και πολύ περισσότερο τον σεβασμό κάποιων κυρίων.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 9΄σέντρα σουτ του Γκοτσούλια θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ με τα πόδια ο Άννινος.
     Άστοχη έξοδος στο 25΄ του Άννινου ο Αργυρόπουλος θα πιάσει κεφαλιά και ο Αντ. Κορσιάνος θα διώξει πάνω στην γραμμή την μπάλα κόρνερ.
     Στο 28΄ο Πολλάκης εκτελεί γρήγορα φάουλ στο κέντρο αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Παναιγιαλείου και βγάζει τετατέτ τον Αντωνάτο με τον Κοντόγιωργα τον οποίο πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και την βοηθό  Κ. Τατσούλη να υποδεικνύει λανθασμένα σε κόρνερ τον σκόρερ της Εικοσιμίας.
     Ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 38΄με κεφαλιά του Νικολόπουλου ύστερα από καταχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου.
     Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
     Ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Παναιγιαλείου με τους Αργυρόπουλο Νικολόπουλο και Μπούνα να αλλάζουν υπέροχα την μπάλα και τον τελευταίο με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ένρινου πετυχαίνοντας στο 65΄το 2-0.
     Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3 ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους και ο Παπαδόπουλος δεν είπε όχι στο «δώρο» του Κόλλια για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούσι (είχε πάρει την θέση του Άννινου που αποβλήθηκε σε αυτή την φάση σαν τελευταίος παίκτης) για το 3-0.
     Και δεν έφθανε αυτό αφού η ομάδα μας δέχεται και τέταρτο γκολ στο 94΄με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Μπουλούμπαση για το τελικό 4-0. Ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει αφού έγινε φάουλ από το επιθετικό του Αιγίου στον Σπ. Τζωρτζάτο.
Πολύ κακή  η διαιτησία του κ. Κόλλια και των βοηθών του κ. Αργύρη και της κας Τατσούλη   από την Αργολίδα που άφησε με πολλά παράπονα την ομάδα μας.   
     Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αιγίου είχε τέσσερα δοκάρια!! με τους Τρίγκα (3΄), Αργυρόπουλο (29΄, 53΄) και Νικολόπουλο (38΄).
Παναιγιάλειος:(Ν. Κουρμπανάς), Κοντόγιωργας, Αγουρίδης (79΄ Θεοφανόπουλος), Γκοτσούλιας (84΄ Δαλιάνης), Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας, Αργυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαντάς (63΄ Σανδραβέλης).
Α.Ο. Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος Δημ.), Άννινος, Κουμαριώτης, Κουλάκης (69΄ Ντουκάι), Χ. Μινέτος, Τζωρτζάτος, Γ. Μινέτος, Πολλάκης (83΄ Στεφανάτος), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Κορσιάνος (76΄ Γεωργόπουλος).
     Ας δούμε τι δήλωσαν ο προπονητές του Παναιγιαλείου κ. Ν. Κουρμπανάς και της Εικοσιμίας Δημ. Ζησιμάτος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.
Ν. Κουρμπανάς

     Ο προπονητής της ομάδας κ. Κουρμπανάς, δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: “Το σκορ ήταν δίκαιο. Προσπαθήσαμε από το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσουμε το παιχνίδι και παράλληλα να προστατεύσουμε κάποια παιδιά της ομάδας από κάρτες και από την κούραση. Δεν το καταφέραμε κι έτσι τελειώσαμε τα πρώτα 45΄με το πάντα ρευστό 1-0.    Στο ημίχρονο βάλαμε 3 γκολ κι έτσι ολοκληρώσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας είχε διάθεση σήμερα για παιχνίδι, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο, όπως δεν υποτιμά ποτέ κανέναν. Την Εικοσιμία την σεβαστήκαμε, καθώς οι πιο επικίνδυνες ομάδες είναι πάντα αυτές που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και που έχουν παράλληλα άγνοια κινδύνου.        Μακάρι η τεράστια προσπάθεια των παιδιών του Παναιγιαλείου να πάει έτσι καλά μέχρι το τέλος. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία για το στόχο μας. Εύχομαι πάντως να μην ζήσουμε ξανά πρωινά ματς, καθώς στον Παναιγιάλειο που έχει τεράστια ιστορία δεν αρμόζει να παίζει πρωί. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή και προσπάθεια για 3 μήνες, ώστε να παραδώσουμε ξανά την ομάδα στη Γ΄ Εθνική”.
Δημ. Ζησιμάτος
     «Θεωρώ το σκορ με τον Παναιγιάλειο εντελώς πλασματικό σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Τα δύο γκολ άλλωστε επιτεύχθηκαν μετά την παρέλευση του 90ου λεπτού» δήλωσε ο προπονητής της Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτος και συνέχισε: « Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα αδικείται φανερά από τη διαιτησία. Στο παιχνίδι με τον Πάμισο το γκολ της ομάδας της Μεσσηνίας προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ, στο παιχνίδι με τις Βρασιές δόθηκε εναντίον μας ένα απίστευτο πέναλτι εκτός περιοχής και ακυρώθηκε ένα κανονικότατο γκολ δικό μας, ενώ με τον Παναιγιάλειο ακυρώνεται δικό μας γκολ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0 ως οφσάιντ.
     Η εν γένει συμπεριφορά των διαιτητών στα τελευταία παιχνίδια είναι μια συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον που αποτελεί τον εύκολο στόχο. Δυστυχώς δεν σέβονται μια ειλικρινή προσπάθεια η οποία γίνεται και εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί.
     Νόμιζα πως είχαμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τη Δ’ Εθνική, δυστυχώς όμως βλέπω πως ο χώρος της Δ’ Εθνικής είναι χειρότερος και από το τοπικό ποδόσφαιρο με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, οι οποίοι κρατάνε ένα επίπεδο. Από εκεί και πέρα παραγοντισμός και διαιτησία είναι απαράδεκτα. Ουσιαστικά όλοι αυτοί δηλητηριάζουν την έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ιδιοτελείς σκοπούς».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 15ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4 – 0

2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
2 – 1
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
0 – 0
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
3 – 0 α.α
5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ.
2 – 1
6.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
0 – 3 α.α.
7.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
2 – 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 15 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
42
32 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
37
28 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
29
22 – 12
4.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
26
22 – 11
5.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
26
23 – 14
6.
ΑΧΑΪΚΗ
26
17 – 10
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
22
24 – 16
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
22
21 – 19
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
21
21 – 18
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
18
2021 
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
15
15 – 18
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
1039
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 - 32
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 33
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (16η 4/3/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
4.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
5.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
7.
Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΑΧΑΪΚΗ
PLAYOFFS
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 – 2
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε.Κ.
3 – 0
ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ 
ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ!!!
  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ    Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
            0                    2
         











    Ότι άλλο θα συνέβαινε σε αυτό το ζευγάρι θα ήταν αδικία. Τα Διλινάτα πιστοποιώντας την ανωτερότητα τους απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό κέρδισε αυτό που άξιζε και πήρε δεύτερη νίκη-πρόκριση σε αυτή την σειρά κερδίζοντας συγχρόνως την συμμετοχή τους στον τελικό που φυσιολογικά εκεί θα πρέπει να περιμένουν τον Α.Ο.Κ.Ι..
     Η ομάδα του Τ. Φωή ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη και καθαρή.
     Από την άλλη στον Παγκεφαλληνιακό, στην ομάδα του Ν. Βουτσινά, έκλεισε μια πολύ πετυχημένη χρονιά, αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
     Φάσεις και γκολ
     Ωραία πάσα του Σεμπάστιαν στο 20΄ μέσα στην περιοχή αριστερά και λίγο πλάγια στον Διον. Τζωρτζάτο με το σουτ του τελευταίου να περνά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννά.
     Στο 31΄ ένα πολύ ωραίο σουτ του Τούρλα έξω από την περιοχή αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο Καλαφάτης.
     Μια παράλληλη πάσα του Ζαΐμη στο 35΄βρίσκει τον Γ. Αναλυτή πλάγια στην περιοχή και αριστερά όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ του επιθετικού των Διλινάτων περνά σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννά.
     Στο 37΄θα ανοίξει το σκορ για τα Διλινάτα για το 1-0 όταν ο Γ. Αναλυτής ύστερα από ωραία προσπάθεια βρίσκει αμαρκάριστο λίγο έξω από την μικρή περιοχή τον Διον. Τζωρτζάτο που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Γιαννά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
     Στο 44΄ο Γ. Αναλυτής με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Κουλουμπή Γερ. και τον διαιτητή κ. Ν. Βουτσινά να υποδεικνύει το πέναλτι. Όμως ο βοηθός κ. Σκαλτσής, πολύ σωστά, υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή των Διλινάτων πριν την ανατροπή και ο διαιτητής δεχόμενος την υπόδειξη του βοηθού του ανακάλεσε την απόφαση του.
     Ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Χρ. Τζωρτζάτου στο 62΄αποκρούει εύκολα ο Γιαννάς.
     Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Γ. Αναλυτής στο 64΄όταν μόνος με τον Γιαννά και λίγο πλάγια στο ύψος της μικρής περιοχής πιάνει αέρα και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
     Ωραία πάσα του Βαγγελάτου από αριστερά στο 70΄βρίσκει στην απέναντι πλευρά του γηπέδου τον Ζαΐμι ο οποίος προχώρησε μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Γιαννά.
    Ένα δυνατό πλάγιο του Τούρλα στο 85΄φέρνει αναστάτωση στην άμυνα των Διλινάτων με τον Δελακά να πλασάρει και η μπάλα να βρίσκει σε κάποια σώματα, και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι και να ζητούν πέναλτι.
     Στο 87΄ο Βαγγελάτος νικιέται σε τετατέτ με τον Γιαννά που αποκρούει εντυπωσιακά για να φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Χρ. Τζωρτζάτο το σουτ του οποίου αποκρούει επί της γραμμής της κενής εστία των γηπεδούχων ο Γ. Κουλουμπής σε κόρνερ.
     Το κερασάκι στη «τούρτα» ήρθε να προστεθεί στο 90+1 με τα Διλινάτα να πετυχαίνουν το τελικό 2-0 και να σφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ένα από τα δυο «εισιτήρια» του τελικού.
Συγκεκριμένα ο Βαγγελάτος με ωραία σέντρα βρίσκει μόνο μέσα στην περιοχή τον Γ. Αναλυτή που ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, ο οποίος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννά.
    Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Ν. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Αθ. Σκαλτσή και Δημ. Βασιλόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς),Γιαννάς, Κύριος (78΄Κουλουμπής Γ.), Ζαφειράτος Μερολάϊ, Σαρλάνης, Κουλουμπής Ορ., Κουλουμπής Νικ., Καραντινός (75΄Γιαννάτος), Αρμάντο, Τούρλας, Γιακουμάτος (61΄Δελακάς).
Διλινάτα:(Τ. Φωής),Καλαφάτης, Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Κ., Μίρτο, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Διον. (53΄Βαγγελάτος), Τζωρτζάτος Χρ., Σεμπάστιαν, Ζαΐμι (84΄Κύριος), Σκριβάνος (65΄Μανώλης), Αναλυτής Γ..
ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο Α.Ο.Κ.Ι.
ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ «ΣΚΟΤΩΣΑΝ» ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
Α.Ο.Κ.Ι.                      Α.Ε.Κ.
            3                   0
      Μετά το 3-0 ο Α.Ο.Κ.Ι. βρίσκεται πλέον μισό βήμα από την είσοδο του στον τελικό, αφού για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει η Α.Ε.Κ. να νικήσει στο τρίτο παιχνίδι με σκορ 4-0!!!!!! Κάτι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει όνειρα και να πιστεύει έστω και στα πιο απίθανα πράγματα.
     Σε γενικές γραμμές ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν πιο ομάδα, μέτρησε πολύ η εμπειρία, με τον Θ. Βουκελάτο να δίνει χώρο στην Α.Ε.Κ. και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις ενώ ο Θαν. Μπαζάρογλου σε μεγάλη μέρα στην κυριολεξία «σκότωσε» με τα στημένα του την αντίπαλη άμυνα (και τα τρία γκολ προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ).
     Από την άλλη η Α.Ε.Κ. μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα για ένα 25΄πάταγε καλύτερα έπαιξε την μπάλα κάτω και έδειχνε καλύτερη. Το γκολ όμως στο 42΄ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα όπως και το 2-0 στο 15λεπτο του β΄ ημιχρόνου όπου από το σημείο αυτό η Α.Ε.Κ. αποδιοργανώθηκε και προσπαθούσε με πολύ κακό τρόπο ανάπτυξης να φτάσει στην μείωση του σκορ κάτι που δεν κατάφερε. Αντίθετα μάλιστα δέχθηκε και ένα «καταδικαστικό» τρίτο στο 65΄.
     Στο τελευταίο 10΄δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά μήπως και μειώσει όμως και πάλι οι επιλογές ήταν κακές και οι φάσεις απέναντι στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων ήταν αδύνατον να βγουν.
     Έτσι ο Α.Ο.Κ.Ι. κατάφερε να κάνει απλά τα πράγματα για το επόμενο παιχνίδι.
     Φάσεις και γκολ
      Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα χάνεται για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 11΄όταν ο Δημ. Πολλάτος αποτυγχάνει στην καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Βουκελάτου, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή καταλήγει λίγο άουτ.
     Στο 15΄ο Μαρκαντωνάτος αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ ύστερα από το τετατέτ με τον Ζαμπαύτη.
     Στο 42΄ο Μπαζάρογλου με ωραία εκτέλεση κόρνερ βρίσκει τον Μεσοροπιάν μέσα στην περιοχή που πιάνει την πρώτη κεφαλιά για να φτάσει η μπάλα στον Χαλιώτη στο δεύτερο δοκάρι και με νέα κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγγ. Κουμαριώτη για το 1-0.
     Στο 44΄σέντρα από δεξιά του Λούλουδα με τον Κρούτη μόνο λίγο έξω από την μικρή περιοχή να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μαρκαντωνάτου.
     Η «ψαλιδα» του σκορ θα ανοίξει στο 57΄όταν ο Μπαζάρογλου εκτελεί από δεξιά κόρνερ που φέρνει την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενουμένων για να αποκρούσουν προσωρινά οι αμυντικοί. Η μπάλα θα φτάσει και πάλι στον Μπαζάρογλου που την επαναφέρει με πολύ φάλτσο στην περιοχή του Αγγ. Κουμαριώτη και τον Γ. Μεσοροπιάν με ωραία κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-0.
     Νέο κόρνερ στο 79΄ από τον Μπαζάρογλου στο δεύτερο δοκάρι βρίσκει μόνο   τον Κανάκη στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 που δίνει σχεδόν την πρόκριση στην ομάδα του. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Αγγ. Κουμαριώτης.
     Στο 79΄ύστερα από «γκέλα» των αμυντικών της Α.Ε.Κ. ο Αλ. Πολλάτος που πριν ένα λεπτό είχε περάσει στον αγώνα χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 αφού όπως ήτα «κρύος» έπιασε ένα πολύ κακό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
     Μια κεφαλιά του Κρούτη στο 87΄ύστερα από σέντρα του Λούλουδα αποκρούει ο Μαρκαντωνάτος.
     Στο 89΄ο Tanushaj  θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα (στο ίδιο λεπτό και οι δυο)  από τον κ. Μολφέτα και θα φύγει από το παιχνίδι.
     Τέλος στο 90΄ο Καλπάκης εκτελεί ένα μακρινό φάουλ από πλάγια και δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή του Α.Ο.Κ.Ι. με την κεφαλιά του Παπαδάτου να καταλήγει άουτ.
     Καλή  σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα που είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο που μπορεί να είχε κάποια λάθη που σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, προσπάθησε πάρα πολύ και τα κατάφερε μέσα από μια συνεχή αμφισβήτηση. Πολύ καλοί οι έμπειροι βοηθοί του κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Γ. Γασπαράτος.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος),Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Tanushaj, Χαλιώτης (λ.τ. 88΄Πολλάτος Διον.), Μεσοροπιάν, Μεσοροπιάν Θησ, Φωκάς, Κανάκης (83΄Κόμητας), Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου (78΄Πολλάτος Αλ.), Βουκελάτος Γιαν..
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης),Κουμαριώτης Αγγ. (68΄λ.τ. Σουρβάνος), Στεφανάτος, Βαλλιανάτος, Καλπάκης, Χασάη, Κόλλιας, Λούλουδας, Κρούτη, Ζαμπαύτης (68΄Κουμαριώτης Παν., Εμιλιάνο (60΄Παπαδάτος Σπυρ.), Ζάβαλης.
   
 Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι λέει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως προκρίνονται οι ομάδες στον τελικό:
     «Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων.
     Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
     Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής


Το sportsthea εύχεται σε όλους τους φίλους του καλές Αποκριές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου