Κυριακή, Μαρτίου 11

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ +7 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ 1-0 ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΜΙΣΟ
ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΑΠΠΑ
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Η ΕΡΑΝΗ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ!!!!!
Εντυπωσιακός ο τερματοφύλακας Δημήτρης Άννινος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ.    Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ    
         2                 1








     Για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε η Εικοσιμία, παρά την πολύ καλή της παρουσία και τις πολλές απουσίες που είχε ο Δ. Ζησιμάτος, και ηττήθηκε 2-1 στο Γύθειο από τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ πρέπει να πούμε ότι είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Άννινο που έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις.
     Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με την ομάδα του Γυθείου τελικά να παίρνει μια σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη.
     Στο α΄ ημίχρονο οι φάσεις ήταν αρκετές αλλά και πολύ κακό το θέαμα, όμως ο Ολυμπιακός πιο τυχερός με 4-5 αξιόλογες φάσεις που δημιούργησε πέτυχε δυο γκολ και πήγε με σκορ ασφαλείας στα αποδυτήρια.
     Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας είχε ένα αρκετά καλό 10λεπτο μεταξύ 30΄- 40΄ χάνοντας και μια καλή ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί, αφού στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι την λήξη του οι γηπεδούχοι ξαναπήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν δεν ήταν ο Άννινος θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με πολλά περισσότερα γκολ.
     Στο β΄ η Εικοσιμία έδειξε το καλό της πρόσωπο, μπήκε πολύ δυνατά μείωσε σε 2-1 στο 47΄ενώ έχασε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον την ισοφάριση.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 3΄με το καλημέρα ο Άννινος αποκρούει εντυπωσιακά το τετατέτ με τον Τζανετάκο και σώνει την ομάδα του.
     Το 13΄ήταν τελικά «γρουσούζικο» για την Εικοσιμία αφού σε αυτή την χρονική στιγμή δέχθηκε το 1-0. Συγκεκριμένα ύστερα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ για τους γηπεδούχους από δεξιά του Τζανετάκου και αδράνεια της αμυντικής μας γραμμής ο Πλεμένος με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Άννινου.
     Στο 30΄ύστερα από μια μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Σαμπατάκος ευρισκόμενος σε οριακή θέση οφσάιντ μόνος απέναντι στον Άννινο δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να πετύχει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
     Στο 35΄ Ο Π. Στεφανάτος με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τρακάκη.
     Στο 38΄εκπληκτική απόκρουση του Άννινου στο αριστερό «Γ» της εστίας του σε απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου.
     Στο 45+1 και πάλι ο Άννινος θα σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση με διπλή μάλιστα απόκρουση σε διαδοχικά σουτ των  Τζανετάκου έξω από την περιοχή και Μαρ. Σακούλι στην επαναφορά μέσα από την περιοχή.
     Στο β΄ ημίχρονο η Εικοσιμία μπήκε πολύ δυνατά και στο 47΄με ένα εκπληκτικό σουτ του Μπούσι έξω από την περιοχή στο «Γ» της εστίας του Ολυμπιακού πετυχαίνει το 2-1 και ξαναβάζει την ομάδα του στο παιχνίδι. Ήταν ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τον νεαρό ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων.
     Στο 70΄ο Μπούσι με φάουλ φέρνει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Πολλάκη να μην πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τρακάκη.
     Στο 80΄ ένα πολύ καλό σουτ του Αντ. Κορσιάνου φεύγει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Τέλος στο 83΄ο Τζανετάκος χάνει μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι για την ομάδα του και να «κλειδώσει» οριστικά την νίκη, όταν νικήθηκε και πάλι από τον εκπληκτικό Άννινο σε ένα νέο τετατέτ.
     Στο 2΄μετά από σουτ του Σαμπατάκου η μπάλα θα βρει στο δοκάρι του Άννινου.
     Συμπερασματικά να πούμε ότι για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα μας παρά την θετική της παρουσία δεν καταφέρνει να πάρει κάτι θετικό από ένα ακόμη παιχνίδι συνεχίζοντας το αρνητικό σερί της.
    Καλή  η διαιτησία του κ. Κων. Αγγελάκου και των βοηθών του κ.κ. Σαμετάϊ και Νίκα από την Αρκαδία που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.
     Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Γυθ.:(Μ. Σαμπατάκος), Τρακάκης, Νάκος, Λύκος, Αναγνωστάκος, Καζιάνης, Τζανετάκος, Δασκαλόπουλος, Πλεμένος, Σοκούλι Μαρ. (46΄Μπουρελάκος), Σοκούλι Σωτ. (81΄Μανουσόπουλος) Σαμπατάκος (90΄Εμανουηλίδης).
Α.Ο. Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος Δημ.), Άννινος, Κουμαριώτης, Κουλάκης (67΄Πολλάκης), Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Στεφανάτος Β., Ντουκάϊ, Γεωργόπουλος (80΄Μινέτος Γιαν.), Αποστολάτος (60΄Κορσιάνος Αντ.), Μπούσι, Στεφανάτος Παν..
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 17ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
1 – 0

2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
2 – 1
3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2 – 1
4.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
0 – 3 α.α
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
2 – 0
6.
ΑΧΑΪΚΗ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
3 – 0 α.α.
7.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
0 – 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 17 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
48
35 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
41
30 – 04
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
30
24 – 11
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
29
25 – 16
5.
ΑΧΑΪΚΗ
29
20 – 12
6.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
29
23 – 16
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
27
25 – 20
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
25
23 – 21
9.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
24
24 – 16
10.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
21
19 – 18
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
18
22 – 2
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
12 – 43
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 - 32
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 33
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποβληθεί
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (18η 18/3/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
6.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
7.
ΤΡΙΑΤΑΙΪΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ  PLAYOFFS
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.  
2 – 1

ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
ΑΗΤΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ

ΔΙΛΙΝΑΤΑ                            Α.Ο.Κ.Ι.
         2                          1
     








     Ασταμάτητα τα Διλινάτα στην «τρελή» τους κούρσα προς τον τίτλο πήραν σπουδαία νίκη επί του Α.Ο.Κ.Ι. στον πρώτο αγώνα των playoffs κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της κορυφής.
     Το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη και πάθος,  μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο ποιοτικά όμως είχε μεγάλη αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
     Στο α΄ ημίχρονο ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε πιο δυνατά από τους τυπικά γηπεδούχους πατούσε καλύτερα γήπεδο και οδηγούσε το παιχνίδι στα μέτρα του. Αυτά ίσχυσαν μέχρι το μισάωρο αφού στην συνέχεια τα Διλινάτα ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους είχαν πλέον ρυθμό και παίζοντας πιο σοβαρά κατάφεραν να κλείσουν το μισό του αγώνα προηγούμενα στο σκορ.
     Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και μέχρι το 72΄ που είδε κόκκινη κάρτα ο Κ. Τζωρτζάτος οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και να δείχνουν πιο ομάδα. Από το σημείο αυτό και μετά ο Α.Ο.Κ.Ι. με το εις βάρος του σκορ στο 2-0 και εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή αλλά και μπροστά στο φάσμα της ήττας αντέδρασε και βγήκε επικίνδυνα σε κάποιες αντεπιθέσεις ενώ είχε ένα γκολ και ένα δοκάρι.   
     Φάσεις και γκολ
     Στο 10΄έχουμε την φάση που σημάδεψε τον αγώνα και θα συζητηθεί αρκετά. Συγκεκριμένα ο Διον. Τζωρτζάτος με πολύ ωραία κάθετη πάσα βρίσκει τον Αναλυτή σε θέση για γκολ ο οποίος πριν προλάβει να πλασάρει τον Μαρκαντωνάτο ανατρέπεται από τον Χαλιώτη σε μια πολύ οριακή φάση που φαίνεται να είναι πέναλτι αφού έστω και οριακά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πρέπει να έχει προλάβει να πατήσει περιοχή. Ό διαιτητής κ. Μενεγάτος σφυρίζει όμως φάουλ επί της γραμμής της μεγάλης περιοχής εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Το πρώτο γκολ των Διλινάτων (η φώτο είναι προσφορά του φίλου δημοσιογράφου Γ. Χαλαβατζή)
     Στο 17΄ο Καλαφάτης θα σώσει τα Διλινάτα όταν αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του Δημ. Πολλάτου στο τετατέτ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι..
     Γκοοοοοολλλλλλ για τα Διλινάτα και 1-0 ύστερα από φανταστική κάθετη πάσα του Σκριβάνου στην πλάτη της άμυνας  και τον Μηλιώνη να πλασάρει πολύ έξυπνα τον Μαρκαντωνάτο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
     Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. να ισοφαρίσει χάνεται στο 63΄, όταν το πλασέ του Δημ. Πολλάτου αποκρούει ο Καλαφάτης για να φτάσει η μπάλα στο Μπαζάρογλου έξω από την περιοχή ο οποίος με μια ψηλοκρεμαστή «λόμπα» στέλνει την μπάλα με πορεία για τα δίχτυα αλλά εκεί ο Μύρτο με υπερένταση θα διώξει με κεφαλιά την μπάλα κόρνερ.
     Στο 65΄τα Διλινάτα διπλασιάζουν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Διον. Τζωρτζάτο. Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Διλινάτων θα εκτελέσει ένα απ΄ ευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο τοίχος των παικτών του Α.Ο.Κ.Ι. και στην επαναφορά με ένα έξυπνο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκαντωνάτου που αιφνιδιάστηκε ενώ δεν είχε και καλό οπτικό πεδίο για το 2-0.   
     Στο 72΄ο Κ. Τζωρτζάτος θα δει 2η κίτρινη και στην συνέχεια κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Μενεγάτο.
     Δοκάρι για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 78΄όταν στην σέντρα από δεξιά του Μπαζάρογλου ο Κανάκης με γυριστό σουτ την στέλνει στο οριζόντιο του Καλαφάτη.
     Στο 83΄ ο Κανάκης θα προλάβει την έξοδο του Καλαφάτη θα τσιμπήσει την μπάλα και στην συνέχεια με διαγώνιο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Ένα γκολ που στην συνέχεια μπορεί να μετρήσει πολύ αλλά και καθόλου. Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι για φάουλ  του σκόρερ στον τερματοφύλακα τους.
     Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με κάποια λάθη και ιδιαίτερα στην πολύ δύσκολη φάση του 10΄. Καλοί οι βοηθοί του κ. Δ. Καλαφάτης και η κα Κ. Γιαννοπούλου.
Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης, Αναλυτής Θεοδ., Μύρτο, Τζωρτζάτος Κων., Crusciel seb., Μηλιώνης (90΄Μανώλης), Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Σκριβάνος (58΄Βαγγελάτος).
  Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Tanushaj F. (70΄Κόμητας), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Φωκάς, Κανάκης, Πολλάτος Δημ. (64΄Τζάκης), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Γιαν..
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
ΤΕΛΙΚΟΣ  PLAYOFFS
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 – 1
ΔΙΚΑΙΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ             ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
        1                       1










      Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στον Καραβόμυλο και άνοιξε την αυλαία της «μάχης» των τελικών του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Σάμη-Παλληξουριακός έμεινα στο 1-1 και στην αγωνία για την συνέχεια.
     Το α΄ημίχρονο σίγουρα δεν προδίκαζε την πολύ αγωνιώδη εξέλιξη του αγώνα αφού οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διαφυλάξουν τις εστίες τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές φάσεις και το παιχνίδι να παίζεται στο κέντρο και τις δυο ομάδες αν φοβούνται η μια την άλλη.
     Στο β΄ τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά οι ομάδες άρχισαν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο  με τις φάσεις και από τις δυο ομάδες να είναι αρκετές ενώ η αγωνία κράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι σημαντική εξέλιξη ώστε να δούμε ένα πολύ όμορφο θέαμα ήταν και η διαιτησία που ήταν άριστη.
      Φάσεις και γκολ
     Στο 11΄ ο Μωραίτης με ωραία ενέργεια μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Λαδά αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε στην έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
     Ευκαιρία για την Σάμη στο 26΄όταν ο Γιαν. Αμούργης με ωραία σέντρα από δεξιά βγα΄ζει σε θέση γκολ τον Μωραίτη, όμως η κεφαλιά του επιθετικού της Σάμης θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.
     Μεγάλη ευκαιρία για την Σάμη στο 30΄όταν ο Γιαν. Αμούργης μόνος με τον Λαδά λίγο έξω από την μικρή περιοχή σουτάρει άστοχ άουτ.
     Και πάλι ο Γιαν. Αμούργης στο 35΄σε νέο τετατέτ με τον Λαδά θα πλασάρει ψηλοκρεμαστά με την μπάλα και πάλι να περνάει άουτ.
     Χωρίς σκορ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια αφού δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι την λήξη του.
    Ο Παλληξουριακός στο β΄ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά και στο 51΄ χάνει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν, ο Δημ. Παπαδάτος βγήκε μόνος στην αντεπίθεση αλλά το πλασάρισμα του ήταν κακό και αποκρούσει προσωρινά ο Βελισσαράτος. Η μπάλα φτάνει στον Κατσιβέλη που και αυτός αστόχησε από πολύ καλή θέση.
     Στο 63΄οι Σαμικοί ισοφαρίζουν τις ευκαιρίες όταν ο Γιαν. Αμούργης εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Αυγερινός μέσα από την μικρή περιοχή αστοχεί στην καρφωτή κεφαλιά που πραγματοποιεί στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λαδά.
      Οι φάσεις διαδεχόταν η μια την άλλη και το θέαμα γινόταν όλο και καλύτερο. Έτσι στο 67 ο Παλληξουριακός χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδάτο όταν θα τον νικήσει στο τετατέτ ο Βελισσαράτος.
     Στο 70΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αδηλίνη αποκρούεται επί της γραμμής από τον Αυγερινό.
    Γκοοοοολλλλλ για την Σάμη στο 74΄ σε μια υπόθεση αποκλειστικά Αμούργηδων. Ο Αριστοτέλης με πολύ ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει τον Γιάννη στο σημείο μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής των φιλοξενουμένων όπου ο τελευταίος με ωραία κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ 1-0 για την ομάδα του εν μέσω πανηγυρισμών.
     Ευκαιρία για το 2-0 χάνει ο ίδιος παίκτης στο 80΄όταν το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί καταλήγει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι.
     Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Σάμη θα έκανε το 1-0 στην σειρά ο Παλληξουριακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ακριβώς με την συμπλήρωση του 90΄ σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων ο Κοζομπόλης δεν άφησε την ευκαιρία να πετύχει το 1-1 με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή.
     Τέλος στο 90+3 οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «κλέψουν» την νίκη και το τρίποντο αλλά ο Φαρακλός σαν από μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή σε πλασέ του Δευτεραίου, ύστερα από κόρνερ του Γιαν. Αμούργη και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων.
     Η συμμετοχή του διαιτητικού τρίο ήταν μεγάλη στο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό παράπονο από τις δυο ομάδες παρά την κρισιμότητα του.
     Η διαιτησία του κ. Νικ. Βουτσινά και των Βοηθών του Δ. Τριάντου και Παν. Κομητόπουλου ήταν άριστη!
     Οι συνθέσεις:
Σάμη (Βαγγέλης Μιχαλάτος): Βελισαράτος, Καππάτος, Αμούργης Αρ, Δευτεραίος, Αυγερινός, Μωραΐτης, Βιτωράτος, Νικολοβιέννης, Σταμούλης, Αμούργης Γ., Μετάϊ (59΄ Ζησιμάτος)
Παλληξουριακός (Αραβαντινός, Χαρίτος): Λαδάς Ι., Λαδάς Ιως., Μαυροειδής Χαρ., Μαζαράκης (72΄Κοζομπόλης), Φαρακλός, Μαρκάτος Σπυρ., Μαρκάτος Σωκ., Πρεντάνος, Κατσιβέλης (92΄Γαβαλάς), Αδηλίνης, Παπαδάτος Δημ.
     Μικρά με ενδιαφέρον από το παιχνίδι
     Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Παλληξουριακός κατέθεσε ένσταση στο Φ.Α. για αντικανονικότητα του γηπέδου θεωρώντας ότι τα κλαδιά των δένδρων έφθαναν εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου πράγμα που κατά την άποψη των ανθρώπων της Ληξουριώτικης ομάδας δημιουργούσε πρόβλημα στις προσπάθειες των ομάδων και της διεξαγωγής του αγώνα.
     Στο σημείο αυτό πρέπει να συγχαρούμε και τις δυο ομάδες για την άψογη συμπεριφορά του που πραγματικά δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται και να επικροτούνται.
     Επίσης να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ελλείψεις με βασικές των Δημ. Γαλανού, Κ. Λυμπερόπουλου και Καμινάρη.
     Πολύς κόσμος για τα δεδομένα της κατηγορίας στον Καραβόμυλο που στήριξε την ομάδα χωρίς να συμβεί ή να ακουστεί το παραμικρό.
     Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στην έδρα του Παλληξουριακό στον Άγιο Αντώνη.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου