Σάββατο, Απριλίου 28

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
   Μεγάλη κινητοποίηση έχει ξεκινήσει στις τάξεις των «μελανόλευκων» φιλάθλων, ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος - την ερχόμενη Τετάρτη (2/5) - κόντρα στο Πανόπουλο. 
     Η απόφαση της… εκστρατείας, πάρθηκε από κοινού στην συνάντηση που είχαν μέλη της Κίνησης Φίλων Παναιγιαλείου με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας. 
      Ο στόχος της «μελανόλευκης» κινητοποίησης είναι τριπλός και με μοναδικό αποδέκτη την ομάδα. Καταρχήν θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η γιορτή για την κατάκτηση της ανόδου από τον Παναιγιάλειο και θα τιμηθεί - όπως πραγματικά του αρμόζει - το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγιώτικου συλλόγου που κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία τα προβλήματα και τα εμπόδια που βρήκε στο διάβα του… Παράλληλα, βέβαια, το δημοτικό στάδιο του Αιγίου θα ζήσει και πάλι ιστορικές στιγμές, με τον παλμό και τη «ζεστασιά» της κερκίδας του Παναιγιαλείου που την έχουν κάνει γνωστή σε πανελλήνιο επίπεδο. 
     Οι πρώτες κινήσεις, της κινητοποίησης, έγιναν σήμερα το πρωί με επισκέψεις σε σχολεία, όπου μοιράστηκαν μαθητικά εισιτήρια και οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την ημέρα του παιχνιδιού, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει στην ανάπαυλα του παιχνιδιού και σχετική κλήρωση με δώρα. 
     Επίσης θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων στο καφέ «Ημίχρονο», στο καφέ μπαρ «Βongo’s» και στο «Άλλο καφενείο», ενώ θα μπορεί να γίνει και από άλλα μαγαζιά που θα θελήσουν να βοηθήσουν την ομάδα και στην διακίνηση των εισιτηρίων. Από πλευράς διοίκησης του συλλόγου υπάρχει πλήρη στήριξη στην προσπάθεια αυτή και διαβεβαίωση ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των εισιτηρίων, αφού πληρωθούν τα έξοδα του αγώνα, θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου