Τρίτη, Απριλίου 10

ΦΩΚΑΤΑ-Σ.Δ.Π.Κ.Ι. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ












ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΦΩΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιστοί στο ραντεβού τους, Α.Ο. Φωκάτων και Διαιτητές, βρέθηκαν αντίπαλοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για τον καθιερωμένο τους αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

     Παρόντες όλοι για να τιμήσουν με την αγωνιστική τους παρουσία τον λόγο που οι διοικήσεις των δυο αυτών Σωματείων αποφάσισαν. Και συγκεκριμένα με χρήματα από τα ταμεία τους να ενισχύσουν την μεγάλη όσο και επίπονη προσπάθεια της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας της Κεφαλονιάς.
     Παρών στο γήπεδο και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Μοσχόπουλος ο οποίος πριν τον αγώνα χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους διοικούντες των διαγωνιζομένων ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.
     Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν και οι Σαμαρείτες με επικεφαλής τον αρχηγό τους κΔημήτρης Γαλεντέρης τον αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
     Σε τέτοιους αγώνες φυσικά το μόνο που δεν ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την νίκη κατέκτησε η ομάδα των Φωκάτων με σκορ 2-1.  
A.O. Φωκάτα: Δίλαλος, Μάστορας, Σιγιάννης, Κόλλιας, Αυγουστάτος, Γαλιατσάτος, πολυδωράτος, Σέρρας Παν., Λιτσάϊ, Ρικάϊ,Μαγουλάς, Αθηναίος Γ., Κουγιανός, Ντικούδης, Σταμένης.
    Σ.Δ.Π.Κ.Ι.: Αβάζαρος, Καλαφάτης, Λυμπερόπουλος Θ., Πολλάκης, Ματιάτος, Σκαλτσής, Βουτσινάς, Λυμπερόπουλος Κ., Βασιλόπουλος, Κωστόπουλος, Λουκέρης, Σπυράτος και Γασπαράτος. 
Δηλώσεις:
     Μετά το τέλος του αγώνα οι πρόεδροι των διοργανωτών καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Δ. έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στον sportsthea.
Νίκος Φωκάς πρόεδρος Α.Ο. Φωκάτων:
     «Για τρίτη χρονιά μετά το τέλος του πρωταθλήματος δίνουμε άλλον έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
     Ο Α.Ο. Φωκάτων θα είναι πάντοτε εδώ, αφού τόσο ο προπονητής μας Μιχάλης Αθηναίος όσο και οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν να δίνουν το παρών σε αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις όπως είναι και η σημερινή επιβραβεύοντας το τεράστιο έργο της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας Κεφαλληνίας και παράλληλα να την ενισχύσει οικονομικά.
     Τους συγχαίρουμε δε για τον εθελοντισμό τους και ευχόμαστε καλό κουράγιο για την φετινή χρονιά.
     Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Σαμαρείτες όσο και τον γιατρό αγώνα κ. . Χαρ. Μοσχόπουλο, που κάλυψαν εθελοντικά όπως και ο γιατρός κ. Δημήτρη Γαλεντέρη για την εθελοντική παρουσία τους και κάλυψη του παραπάνω αγώνα.
     Τέλος να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».
Γεράσιμος Μαζαράκης πρόεδρος Σ.Δ.Π.Κ.Ι.:
     «Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δώσαμε έναν αγώνα με τα Φωκάτα για να ενισχύσουμε την ομάδα Δασοπροστασίας Κεφαλονιάς βοηθώντας και εμείς με την σειρά μας τον σκοπό αυτής της ομάδας.
     Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ξεχωριστά στους συναδέλφους μου διαιτητές Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».
Σπύρος Μοσχόπουλος πρόεδρος Ε.Ο.Δ.:
     «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε είναι πολύ αισιόδοξο όσο και τιμητικό οι φίλοι μας από την ομάδα των Φωκάτων και τον τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών να σκέφτονται την ομάδα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στηρίζοντας μας οικονομικά από το υστέρημα τους.
     Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε πολύ ευχόμενοι να έχουν υγεία, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους».

     Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές και τους διαγωνιζόμενους ελπίζοντας παράλληλα να βρουν και άλλους μιμητές στην προσπάθεια τους


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου