Παρασκευή, Απριλίου 27

Δ.Τ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Δ.Τ.
     Τεράστιες επιτυχίες για τις ακαδημίες Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς κατακτώντας την 1η θέση και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
     Οι Ακαδημίες Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς εκπροσώπησαν το νησί μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός γυρνώντας πίσω με 2 τεράστιες επιτυχίες. 1η θέση κατέκτησαν τα παιδιά 2001-02 τα οποία έπαιξαν έναν αγώνα λιγότερο από τις άλλες ομάδες και κατάφεραν τα εξής:

Κεφαλονιά-Χαλκίδα 6-3
Κεφαλονιά-Κάιρο 1-3
Κεφαλονιά-Άγιαξ Πεύκης 6-1                      
Κεφαλονιά-Σύρος 3-0
Κεφαλονιά-Ρέθυμνο 5-1
Κεφαλονιά-Αυστραλία 5-4

3η θέση τα παιδιά 1997-98 παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά χρειάζονται την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων διότι έχουν να δώσουν πολλά στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο(και τον έχουν αποδείξει) αφού σε όλες τις μέχρι τώρα αποστολές έχουν επιστρέψει με κάποια διακεκριμένη θέση.
Διαφημίζουν το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο.
     Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά των ακαδημιών για την προσπάθεια που καταβάλουν και στους γονείς που στέκονται κοντά στα παιδιά και την ακαδημία. Συγχαρητήρια και στους προπονητές που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και φαίνεται.
     Να ευχαριστήσουμε τους φορείς που στέκονται δίπλα μας στο διάστημα αυτό και όσους θέλουν να προσφέρουν την βοήθεια τους από εδώ και στο εξής. Τα παιδιά υπόσχονται επιτυχίες και στο μέλλον...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου