Παρασκευή, Απριλίου 27

Ν.Ο.Α.:ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


ΛΟΥΚΑΣ:ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ
Ο πρόεδρος της ομάδας πόλο του Αργοστολίου Λουκάς Νιφοράτος δήλωσε πως η κεφαλονίτικη ομάδα θα λάβει κανονικά μέρος στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά θα παίξει… βόλεϊ.
     Η ομάδα πόλο του Αργοστολίου αναίρεσε τελικά την αρχική της απόφαση για μη συμμετοχή στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αμφίβολο είναι πως θα κατέβει να αγωνιστεί, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου Λουκά Νιφοράτος σε κεφαλλονίτικο σάιτ.
«Εμείς μετά από συμβούλιο που κάναμε αποφασίσαμε για να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να επεκταθούν παραπάνω σε βαρβαρότητες και σε λόγια που δεν αρμόζουν για εμάς τους Κεφαλλονίτες, να δείξουμε τον πολιτισμό μας. Αλλά θα τον δείξουμε τον πολιτισμό στο επίπεδο που είναι αυτοί. Δηλαδή το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει θα κρατήσουμε μόνο επτά παίκτες που θα είναι για το παιχνίδι και θα πάμε κάτω να παίξουμε... βόλεϊ. Αφού τον θέλουν έτσι τον θεσμό να τον ξευτιλίσουν, θα τον ξευτιλίσουν. Δεν έχουμε κάτι με τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν υποστηρικτής μας, έχουμε όμως με τον θεσμό. Θα κάνουμε το Φάιναλ Φορ και ελπίζω να μην το αναιρέσουν γιατί θα κατέβουμε στον αγώνα. Θα κάνουμε το Φάιναλ Φορ και θα τους δείξουμε τι έχασαν», δήλωσε ο πρόεδρος του Αργοστολίου.
Και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να φτιάξουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα και να σταθούμε στα πόδια μας και να βάλουμε στόχο όχι το Κύπελλο, αλλά την Ευρώπη και εκεί δεν μπορούν να μας κάνουν ατιμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου