Σάββατο, Μαΐου 26

PLAYOFSS A1 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


2ος ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΡΑ» Ο "ΘΡΥΛΟΣ"









     Μεγάλο παιχνίδι με τεράστιο το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση.
Ολυμπιακός-Ν.Ο. Βουλιαγμένης στην μεγάλη «ναυμαχία» του «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.
  Ο «Θρύλος» θέλει απόψε να σπάσει την «κατάρα» των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών από τους αντιπάλους του και να φέρουν την σειρά στο 1-1!! Από την άλλη η Βουλιαγμένη θέλει να διευρύνει το σερί της και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του «νταμπλ»!!!
     Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο με ώρα έναρξης 19:00 και διαιτητές τους κ.κ. Σταυρόπουλο-Κουρέτα.

     Ας δούμε τι δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Τάσος Σχίζας:
     «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι το προσεγγίζουμε. Είναι αυτονόητο ότι η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας. Αφενός για να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών και αφετέρου για ανέβει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας» είπε ο πολύπειρος Τάσος που ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του:
«Οι φίλαθλοί μας σε όλα τα καθοριστικά παιχνίδια είτε εντός, είτε εκτός έδρας ήταν στο πλευρό μας. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την αναμέτρηση θα κατακλύσουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου και θα μας δώσουν ώθηση για τη νίκη».
     Ο τρίτος τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30/5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού ενώ υπενθυμίζεται ότι χρειάζονται τρεις νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν οι τελικοί πάνε σε 4ο και 5ο παιχνίδι αυτά θα γίνουν την 1η και 3η Ιουνίου σε Πειραιά και Βουλιαγμένη αντίστοιχα.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (3η)
Τελικός playoffs
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ..Φ.Π.
ΘΕΣΕΙΣ 3-4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Ν.Ο. ΧΙΟΥ










   Ο Παναθηναϊκός και η Χίος «μάχονται» σήμερα Σάββατο 26/5 στο Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. και στον δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, με στόχο το εισιτήριο της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
   Η Χίος στον πρώτο αγώνα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού είχε επικρατήσει παίρνοντας την μια από τις δυο νίκες που χρειάζονται.
     Από την άλλη το «τριφύλλι» θέλει νίκη για να φέρει την σειρά στα ίσια και να διεκδικήσει την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λινγκ σε τρίτο παιχνίδι στην Χίο.
    Ας δούμε τι δήλωσε ο Δημ. Αλιχανίδης από τον Παναθηναϊκό στην εφημερίδα «Πράσινη», αλλά και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος από την Χίο:
     Δημήτρης Αλιχανίδης:
       «Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε το 1-1 στη σειρά και σίγουρα θα παίξουμε για τη νίκη. Από ‘κει και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Θεωρώ ότι αν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο (26/5). Ο κόσμος του Παναθηναϊκού όπως έχω ξαναπεί, έχει άλλη δυναμική. Στο τελευταίο ματς που δεν τον είχαμε στο πλευρό μας, η Βουλιαγμένη πήρε μια διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος. Αν είχαμε τους οπαδούς μας, ίσως να μην συνέβαινε αυτό».
Και συνέχισε: «Όταν μπαίνεις στην πισίνα ξεχνάς τα πάντα και θέλεις μόνο τη νίκη. Παίζεις για τον εαυτό σου, τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου, και φυσικά για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει όλη την χρονιά. Όλοι οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν να κερδίζουν. Έτσι κι εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε».
     Αργύρης Θεοδωρόπουλος:
      «Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγαλύτερες βλέψεις για φέτος και δεν μας ικανοποιεί η τρίτη θέση. Παρόλο αυτά είναι ένα βήμα για την προσπάθεια που ξεκίνησε η Χίος παλαιότερα και έχει ήδη φτάσει ψηλά, για να διεκδικεί τίτλους απέναντι σε μεγάλες ομάδες που τόσα χρόνια κατακτούν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, εάν αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και πάρουμε το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα έχουμε μεγαλύτερα φόντα την επόμενη σεζόν».
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (3η)
(αν χρειασθεί)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου