Τρίτη, Ιουνίου 19

EURO 2012: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ


                                                   
 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ 
2ο ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EURO
ΔΥΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΥΣ
ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η 3η αγωνιστική του το Euro 2012 με τους αγώνες του 4ου ομίλου με τους οποίους ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της διοργάνωσης. Μια αγωνιστική με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που θα ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι δυο ακόμη ομάδες που θα προκριθούν στους προημιτελικούς.
Στις 21:45 είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη έναρξη και των δυο αγώνων αφού η ΟΥΕΦΑ όπως για όλη την 3η αγωνιστική σε όλους τους ομίλους έτσι και εδώ αποφάσισε να τους ορίζει στην ίδια ώρα για προφανείς λόγους.
Στον σπουδαιότερο αγώνα της ημέρας μεταξύ των Αγγλίας-Ουκρανίας μια από τις δυο ομάδες προκρίνεται για την συνέχεια ενώ η άλλη σε συνάρτηση με τον αγώνα Σουηδίας-Γαλλίας θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής στην πατρίδα.
Τα σενάρια πρόκρισης είναι:

Νίκη σημαίνει πρόκριση για όποιον την κατακτήσει, ενώ με ισοπαλία στην επόμενη φάση συνεχίζει το ταξίδι η Αγγλία που σήμερα ενισχύεται και από τον Γουέιν Ρούνεϊ που εξέτισε την ποινή του.
Την ίδια ώρα και στον αγώνα Σουηδίας-Γαλλίας τα πράγματα φαίνεται να ευνοούν τους «Τρικολόρ» αφού τους αρκεί μια ισοπαλία για να περάσουν στην επόμενη φάση ενώ για τους Σκανδιναβούς είναι ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο μιας και δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα πρόκρισης. Επίσης οι Γάλλοι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους ακόμη και με ήττα σε περίπτωση επικράτησης των Άγγλων επί των Ουκρανών.

Η βαθμολογία
Θέση
Ομάδα
Αγώνας
Νίκη
Ισοπαλία
Ήττα
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΓΑΛΛΙΑ
2
1
1
0
3 – 1
4
2.
ΑΓΓΛΙΑ
2
1
1
0
4 – 3
4
3.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
2
1
0
1
2 – 3
3
4.
ΣΟΥΗΔΙΑ
2
0
0
2
3 – 5
0







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου