Παρασκευή, Ιουνίου 8

ΤΟ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» ΤΟΥ "ΠΡΟΚΡΙΣ"


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΠΡΟΚΡΙΣ»
     Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο θαυμάσιο πάρκο «Πρόκρις» στα Μαζαρακάτων το «τουρνουά 5χ5 των πρωταθλητών», όπως είχε ονομασθεί από τους διοργανωτές και ήρθε να επιβραβεύσει τις τοπικές ομάδες για την γενικότερη  παρουσία τους στο χώρο του 5χ5.
     Συμμετείχαν οι ομάδες που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα στις περιοχές τους και ήταν : η Ιθάκη 5χ5, η Σάμη, η Κε….Ροζ και η Κάτι Μαγικό (πήρε τελευταία στιγμή την θέση της Αστυνομίας που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί).
     Στους ημιτελικούς η ΚΕ…..ΡΟΖ νίκησε 6-4 την Ιθάκη 5χ5 και οι κάτι μαγικό την Σάμη με σκορ 5-4. Οι νικήτριες ομάδες πέρασαν στον τελικό και οι ηττημένες στον μικρό τελικό.

     Στην συνέχεια πρώτος άρχισε ο μικρός τελικός όπου η ομάδα της Σάμης ήταν η νικήτρια της Ιθάκης 5χ5 με σκορ 5-0.
     Αμέσως μετά διεξήχθη ο μεγάλος τελικός όπου η ΚΕ……ΡΟΖ ήταν η νικήτρια του αγώνα και του τουρνουά επικρατώντας της Κάτι Μαγικό με σκορ 10-3, πιστοποιώντας την πολύ καλή της παρουσία σαν ομάδα σε όλους τους αγώνες όπου και αν συμμετείχε.
     Στην πολύ όμορφη αυτή διοργάνωση την παράσταση για άλλη μια φορά έκλεψε  η παρουσία των Μαζορέτων του «Πρόκρις» με το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν και για αυτό καταχειροκροτήθηκαν από του πάρα πολλούς θεατές που παρακολούθησαν το τουρνουά απολαμβάνοντας την «ζεστή» φιλοξενία του «Πρόκρις» και του BAR  που διαθέτει.
     Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές και το κύπελλο του νικητή στην ομάδα της Κε…. Ροζ.
     Επίσης ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν από τους διοργανωτές στον μικρότερο και μεγαλύτερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή που συμμετείχε στο τουρνουά, στον καλύτερο τερματοφύλακα και στον MVP των αγώνων.
     Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον ιδιοκτήτη του πάρκου κ. Γιώργο Δημητρόπουλο στον υπεύθυνο της όλης διαδικασίας κ. Χρήστο Μηλιαρέση, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ για να έχει την ανάλογη οργανωτική επιτυχία η εξαίρετη αυτή διοργάνωση, και τα κατάφεραν άριστα αφού όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα στο τέλος για αυτήν.
     Το sportsthea συγχαίρει τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες αυτής της πολύ σπουδαίας διοργάνωσης για το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν. Άλλωστε το πάρκο «Πρόκρις» μας έχει συνηθίσει και μας εκπλήσσει πάντα με την ποιότητα και την λεπτομέρεια κάθε διοργάνωσης ξεχωριστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου