Παρασκευή, Ιουνίου 29

Δ.Τ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Μία ακόμη επιτυχία για το σύλλογο δρομέων Κεφαλονιάς !

      Στης 24 Ιουνίου 2012 δύο ακόμη αθλητές του συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς ο Γεράσιμος Μαζαράκης και ο Στέφανος Κουνάδης  έδωσαν το παρόν στον πρώτο  αγώνα τριάθλου που διοργανώθηκε στην Άνω Κορινθία  με την ονομασία  «δόξαθλον»  .
     Ο αγώνας  πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Δόξα  στην περιοχή Φενεού και αποτελείτο από τρία σκέλη : 750 μ κολύμβηση  / 21 κμ. Ποδηλασία  /  4,2 κμ τρέξιμο. Παρόλο που η κολύμβηση σε  λίμνη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους αθλητές μας, κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις  από την αρχή και να συνεχίσουν στα επόμενα σκέλη της ποδηλασίας και του τρεξίματος πολύ δυναμικά.
     Το τέλος του αγώνα βρήκε το Στέφανο Κουνάδη  να  τερματίζει τρίτος στη γενική κατάταξη με χρόνο 1.21.49 και το Γεράσιμο Μαζαράκη  δέκατο με χρόνο 1.30.01.
    Το όριο των συμμετοχών στον αγώνα είχε ορισθεί από την οργανωτική επιτροπή στα 50 άτομα  οι οποίες και καλύφθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα από την αναγγελία του αγώνα . 
     Η επιτυχία του αγώνα επισφραγίστηκε από την απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου και την φιλική του ατμόσφαιρα. Οι αθλητές μας επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες ώστε να διοργανώσουν κάτι ανάλογο και στο νησί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου