Κυριακή, Ιουνίου 24

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ"

 ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Γ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ»
«ΠΑΓΚΕ»-ARSENAL ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ
4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (2-2 Κ.Α.)
     Έπεσε σήμερα το πρωί  η αυλαία του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία των Νέων που διοργανώθηκε προς τιμήν του αδικοχαμένου πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας και ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Εικοσιμίας Γιώργου Λυκούδη.

     Το σημερινό πρόγραμμα  περιελάμβανε μικρό και μεγάλο τελικό. Τελικά ο Παπυργιακός δεν κατέβηκε και πάλι στο γήπεδο με απ[οτέλεσμα να διεξαχθεί μόνο ο μεγάλος όπου σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ ζέστη η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού πιο τυχερή, στην διαδικασία των πέναλτι, επιβλήθηκε της σχολής ποδοσφαίρου τhς Arsenal Kεφαλονιάς 4-3 αφού ο κανονικός αγώνες τελείωσε ισόπαλος με σκορ 2-2 κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά.
     Τα γκολ για τους «κυανόλευκους» του Αργοστολίου πέτυχε ο Μάκης Βουκελάτος ενώ για την Arsenal οι: Σπύρος Κονόμης και Γιάννης Φιοράτος.  
     Διαιτητής ήταν ο κ. Αντ. Σπανόπουλος του τοπικού Συνδέσμου. 
     Στο τέλος έγιναν οι παρακάτω απονομές από τον Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Σάββα Σαββαόγλου, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον πρόεδρο του Α.Ο. Εικοσιμίας κ. Γιάννη Λυκούδη και τον πρόεδρο του Παγκεφαλληνιακού κ. Παντελή Τριανταφυλλίδη.
      Εκτός του κυπέλλου και των μεταλλίων στους πρώτους, κύπελλα απονεμήθηκαν και στους εξής:
     Στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης που ήταν ο Στάθης Μουζάκης του Αχιλλέα Ζακύνθου.
     Στην δεύτερη της τελικής κατάταξης ομάδας της Arsenal, στον δεύτερο και τρίτο επίσης της τελικής κατάταξης Αχιλλέα Ζακύνθου και Παπυργιακό.
   Συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση του τεχνικού team  και των ποδοσφαιριστών του «Πάγκε» να αφιερώσουν και να χαρίσουν το κύπελλο στον ποδοσφαιριστή του σχολείου ποδοσφαίρου της Arsenal  με έδρα το Λουτράκι Στάθη Βαλεντή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρίου μετά την περιπέτεια του σε τροχαίο ατύχημα. 
     Η πράξη αυτή έδειξε την υποδειγματική λειτουργία κυρίως σε μαθήματα ήθους των τμημάτων υποδομής αυτής της ομάδας.
     Επίσης διεξήχθη και ένας αγώνας επίδειξης μεταξύ των δυο ομάδων στην κατηγορία των juniors όπου ο Παγκεφαλληνιακός και εδώ επικράτησε με σκορ 5-3.
     Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος των διοργανωτών κ. Γ. Λυκούδης δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα την Ζακυνθινή, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή και την ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Αργοστολίου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Το τουρνουά θα συνεχιστεί και του χρόνου όπου ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδων αλλά και ποιότητας».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου