Πέμπτη, Ιουνίου 21


EURO 2012: ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ
                         ΤΣΕΧΙΑ                             ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
                                                   
       Σήμερα ανοίγει η αυλαία των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Εuro με τον αγώνα ανάμεσα σε Τσεχία-Πορτογαλία στο «Νάσιοναλ Στάντιουμ» της Βαρσοβίας με ώρα έναρξης 21:45 και με την παρουσία 50.000 θεατών. Η νικήτρια ομάδα προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο στην συνέχεια.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
     Πρόβλημα για την Τσεχία θα είναι η απουσία του σταρ της ομάδας και της Άρσεναλ Τόμας Ροσίτσκι, αν τελικά δεν συμμετάσχει.
Ο Μίχαλ Μπίλεκ θα κατέβει με το γνωστό του 4-2-3-1.

     Αντίθετα η Πορτογαλία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κατεβαίνει πλήρης για το «εισιτήριο» που οδηγεί στους «4» με τον Πάουλο Μπέντο να εμπιστεύεται το αγαπημένο του 4-3-3.
     Σε τελική ανάλυση περιμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους Πορτογάλους να είναι μεν το φαβορί αλλά οι Τσέχοι θα πουλήσουν ακριβά το «τομάρι» τους για να μην χάσουν την ευκαιρία μιας μεγάλης πρόκλησης όπως θα είναι αυτή μιας πρόκρισης στον ημιτελικό του Euro.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ:
ΤΣΕΧΙΑ:
2 νίκες ο ισοπαλίες 1 ήττα (Ρωσία 1-4, Ελλάδα 2-1, Πολωνία 1-0. Τέρματα: 4-5
Βαθμοί: 6
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:
2 νίκες 0 ισοπαλίες 1 ήττα (Γερμανία 0-1, Δανία 3-2, Ολλανδία 2-1.
Τέρματα: 5-4
Βαθμοί: 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου