Παρασκευή, Ιουνίου 29

EURO 2012: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η "ΣΚΟΥΑΝΤΡΑ ΑΤΖΟΥΡΑ"

        2-1
     Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπαλοτέλι η Ιταλία πέταξε έξω από τον τελικό το φαβορί Γερμανία νικώντας την στον ημιτελικό με σκορ 2-1.
     Έτσι στον τελικό της Κυριακής η "Σκουάντρα Ατζούρα" θα βρει απέναντι της το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Ισπανία. Εκεί όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν και το ξέρουν πολύ καλά τόσο ο Πραντέλι όσο και οι ποδοσφαιριστές του. 

     Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 20΄ όταν ο Κασάνο με εκπληκτική προσπάθεια θα βρει τον Μπαλοτέλι μέσα στην περιοχή η κεφαλιά του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα του Νόϊερ.
   Πριν προλάβουν οι Γερμανοί να συνειδητοποιήσουν το "κακό" και συγκεκριμένα στο 36΄ο "γίγαντας" Μπαλοτέλι και πάλι θα πετύχει το 2-0  ύστερα από πολύ καλή πάσα του Μοντολίβο.
     Το μόνο που κατάφεραν οι Γερμανοί ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με αυστηρό πέναλτι που εκτέλεσε ο Οζίλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν για το τελικό 2-1ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Ρόις στο 61΄.
Διαιτητής: Λανουά (Γαλλία).
Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μπόατενγκ (71' Μίλερ), Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Κρόοζ, Εζίλ, Ποντόλσκι (46' Ρόις), Γκόμες (46' Κλόζε).
ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μπαλτζαρέτι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Μοντολίβο (63' Τιάγκο Μότα), Ντε Ρόσι, Κασάνο (58' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι (70' Ντι Νατάλε).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου