Παρασκευή, Ιουνίου 8

HELLAS EURO 2012: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ....


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ……….
     Ξεκινάει σήμερα και  για 4η φορά τη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μετά το 1980, το «χρυσό» 2004 και το 2008 στην Πολωνία η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, όπου στο εναρκτήριο παιχνίδι για τον 1ο όμιλο θα αντιμετωπίσει την εκ των διοργανωτών ομάδα της Πολωνίας του Φράντισεκ Σμούντα σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την συνέχεια της πορείας και των δυο ομάδων.
     Η  «γαλανόλευκη» ομάδα του Φ. Σάντος είναι έτοιμη να ξανακερδίσει για μια ακόμη φορά τον σεβασμό όλων των αντιπάλων μετά την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και  την κατάκτηση του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αλλά και τις δικές μας καρδιές.
    Η ομάδα του Φερνάντος Σάντος δίνει το παρόν για 3η συνεχόμενη φορά στην ιστορία της!!!!!! στην διοργάνωση και θέλει και αυτή τη φορά να κάνει την έκπληξη φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορεί.

     Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά με αυτή την ομάδα τα πάντα είναι πιθανά και ευχόμαστε το άστρο του Όττο να συνεχίζει να φωτίζει τις προσπάθειες της Εθνικής μας και τώρα με την παρουσία του Φ. Σάντος στον πάγκο της. Άλλωστε μια πιθανή νίκη θα την χρήσει αυτομάτως και φαβορί για την πρόκριση της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
     Στατιστικά
     Η Εθνική μας στις τέσσαρες συμμετοχές της σε αυτή την διοργάνωση μετράει 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες ενώ στα τέρματα ο συντελεστής της είναι 9 υπέρ και 13 κατά (-4). 

     Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής μας θα είναι:
Χαλκιάς ή Σηφάκης, Τοροσίδης, Χολέβας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Γκέκας και Νίνης.
     Ενώ για την Πολωνία ο Σμούντα έχει επιλέξει:
Σένζι,Πίστσεκ, Μπένις, Περκίς, Βασιλέφσκι, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Ομπράνιακ, Ρίμπους, Μπλατζικόφσκι και Λεβαντόφσκι.    
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Narodowy Stadion», με ώρα έναρξης 19:00 και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάνω από 50.000 θεατές.
     Ο άλλος αγώνας του ομίλου μεταξύ Ρωσίας-Τσεχίας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο στάδιο Miejski με ώρα έναρξης 21:45.
Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Χόργε Βελάνσκο Καρμπάγιο με βοηθούς τους επίσης Ισπανούς Ρομπέρτο Αλόνσο, και Χουάν Κάρλος Χιμένεθ.
Βοηθοί τελικής γραμμής οι: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλιάν και Κάρλος Κλος Γκόμεθ.
Τέταρτος θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.
Καλό ταξίδι Ελλαδάρα μας……
και άσε τον ελέφαντα με τα λεμόνια του να «τραγουδάει»…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου