Δευτέρα, Αυγούστου 13

Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΤΟΥΣΕΡ - ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΜΠΑΜ" ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Σκάει... βόμβα μεγατόνων με Ντούσερ!
Συνέχεια επιτυχιών για τον Γαβρίλη Παπαναστασάτο στη "μεγαλόνησο"
   Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της και μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Κυπριακού πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει η Ένωση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό πρώην διεθνή μέσο, Άλντο Ντούσερ.
Αστραπιαίες κινήσεις και ντύνετε στα βυσσινί ο παικταράς.
   Ο τεχνικός των «βυσσινί», Ζουβάνης Ζουβάνη διέγνωσε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, γι' αυτό και εισηγήθηκε την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Η επιτροπή προγραμματισμού ενεργώντας αστραπιαία σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γαβριήλ Παπαναστασάτο, φρόντισαν να ενεργήσουν με άκρα μυστικότητα και να έρθουν σε οριστική συμφωνία με τον Αργεντινό παικταρά, γεγονός που αναμένεται να σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας.
«Ψήθηκε» από Ρούι

   Αν όλα καλά, ίσως και σήμερα (13/08) ο παίκτης να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του προτάθηκε. Κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού κάθε μέρα που περνούσε εμφανιζόταν και νέος... μνηστήρας, τόσο από Κύπρο όσο και από εξωτερικό, κυρίως από Ελλάδα μεριά. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ντούσερ με τον Ρούι Φερνάντο τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ισπανία, πείστηκε να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΝΠ, η οποία έκανε την οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον Άλντο.
Με 13 εκατομμύρια στην Ντεπορτίβο
   Ο Ντούσερ είναι 33 ετών (29/03/1979), αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ και διακρίνεται για το πάθος του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Νιούελς Ολντ Μπόις, στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρονιές στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ στην συνέχεια… έφτιαξε όνομα στην Ισπανία παίζοντας για εφτά χρόνια στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνα η οποία τον αγόρασε έναντι του αστρονομικού ποσού των 13 εκατομμυρίων ευρώ, με τις εμφανίσεις του να είναι εντυπωσιακές και να φτάνει μέχρι και την Εθνική ομάδα. Η τότε Ντεπορτίβο κάθε άλλο παρά αμελητέα ομάδα ήταν, αφού διέθετε παίκτες όπως οι Τζαλμίνια, Τριστάν, Λούκε, Βαλερόν και Φραν και έκανε πρωταθλητισμό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Είπε όχι στον Ολυμπιακό και ναι στην Ένωση

   Το 2007 αγωνίστηκε στην Ράσινγκ Σανταντέρ, όπου πέτυχε και ρεκόρ συγκομιδής τερμάτων (πέντε) και τότε αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού Πειραιώς, όμως ο παίκτης κατέληξε στην Σεβίλλη όπου έμεινε για δύο χρονιές. Ακολούθησε η Εσπανιόλ και η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ.
Η στιγμή που έχει μείνει αξέχαστη
   Απ’ όλη του την καριέρα, η στιγμή που έχει μείνει σε όλους αξέχαστη είναι αυτή σε αγώνα της Ντεπορτίβο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», στις 10 Απριλίου του 2002. Η μπάλα είναι διεκδικήσημη, ο Μπέκαμ δείχνει να την προλαβαίνει, όμως ο Ντούσερ με ένα δυνατό τάκλιν αναποδογυρίζει τον Άγγλο σταρ, στέλνοντας τον στα... πιτς, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας!
Δείτε τα παρακάτω Video με τον Duscher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου