Παρασκευή, Αυγούστου 17

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ - ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ Μ.Μ.Ε

Έφτασε, αποθεώθηκε και υπέγραψε ο Ντούσερ!!!!

σύμφωνα με την Κυπριακή ιστοσελίδα www.kerkida.net.
Έφτασε, αποθεώθηκε και υπέγραψε ο Ντούσερ! (φώτος) 
Γύρω στις 15:30 αφίχθη στην Κύπρο για λογαριασμό της Ένωσης ο Άλντο Ντούσερ επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net. Ακολούθως μετέβη στο Παραλίμνι όπου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ΕΝΠ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...  
duscher ipografi 1
  Ο33χρονος άσος αποθεώθηκε από 50-60 φίλους των «βυσσινί» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να τον υποδεχθούν, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας!
duscher ipografi 2
Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΙ.ΕΝΠ Παναγιώτης Κοτζάμπασιης καλωσόρισε τον Ντούσερ δίνοντας του ανθοδέσμη εκ μέρους της διοίκησης ενώ στην συνέχεια του χάρισαν δύο κασκόλ, ένα της Ένωσης και ένα του Συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών.
duscher ipografi 3
Ο Αργεντινός άσος ακολούθως μετέβη στο Παραλίμνι μαζί με τους διοικούντες της ομάδας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας που του είχε προταθεί. Στην συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας και θα αποτελεί και τυπικά την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ένωσης!
duscher ipografi 5
Υπέγραψε και ανακοινώθηκε
duscher ipografi 6
Γύρω στις 17:30 ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Αργεντινού, με την ΕΝΠ να ανακοινώνει την συμφωνία:
"Υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με το Σωματείο μας και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής Aldo Pedro Duscher. O ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τον αριθμό 13 στη φανέλα του. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΕΝΠ και του εύχεται κάθε επιτυχία με την Βυσσινί φανέλα.
duscher ipografi 7
Επίσης, αναφέρουμε ότι τη σημερινή προπόνηση της Α’ Ομάδας, θα ακολουθήσουν εννέα νεαροί ποδοσφαιριστές από τα Τμήματα Υποδομής του Σωματείου μας ηλικιών 14 μέχρι 17 χρόνων".
duscher ipografi 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου