Δευτέρα, Αυγούστου 27

Δ.Τ. Ν.Ο.Α



 Αργοστόλι 27/08/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου σχετικά με την εισαγωγή ττης αθλήτριας μας Παπαντωνάτου Λουϊζας στο κοινόβιο προετοιμασίας στην Καστοριά από 23/08/2012, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Ο Όμιλός μας συμμετείχει στις 23/08/2012 στον Αγώνα Επιλογής αθλητών για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Καστοριά. Στο διπλό σκίφ (2Χ) Κορασίδων η αθλήτριά μας Παπαντωνάτου Λουϊζα μαζί με την αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας Κοντραφούρη Κωνσταντίνα κατέλαβαν τη 2η θέση στο αγώνισμα αυτό. Επίσης γνωστοποιούμε ότι η σύνθεση μικτών πληρωμάτων από διαφορετικούς συλλόγους στο πρωτάθλημα αυτό είναι σύμφωνη με τον κανονισμό επιλογής αθλητών για την Εθνική Ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κωπηλασίας του Ν.Α.Ο. Σαλαμίνας κ. Περάματζη Αλέκο καθώς και τη Διοίκηση του Συλλόγου οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη στις ικανότητες της αθλήτριάς μας αλλά αντίστοιχα κι εμείς αναγνωρίζοντας την άξια και την μεγάλη ιστορία του συλλόγου αυτού , πετύχαμε μια άψογη συνεργασία. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής , ήταν η πρόκριση τους στις πέντε (5) καλύτερες αθλήτριες που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τις δύο αθλήτριες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν αλλά πάνω απ' όλα τους προπονητές τους: κ. Περάματζη Αλέκο και κα Κουνάδη Ειρήνη οι οποίοι συνέβαλαν καταλυτικά στην ανάδειξη τόσο άξιων αθλητών , καθώς η ακαταπαύστη προσπάθεια και οι επί σειρά ετών επιτυχίες τους κατόρθωσαν να φθάσουν στους αθλητές τους σε αυτό το υψηλό επίπεδο.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μη συγχαρούμε τις δυο αθλήτριες του Ν.Ο.Κ.Ι. οι οποίες επιλέγησαν στη δοκιμασία αυτή.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου