Πέμπτη, Αυγούστου 30

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.








ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ "ΜΑΧΗ" 
     Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον νέο πρόεδρο και το Δ.Σ. της, φαίνεται να "κλειδώνουν" ως ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 6 Οκτώβρη 2012. Αυτό εκτός απροόπτου αφού κάτι τέτοιο θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τελευταίο με παρούσα  σύνθεση, την Δευτέρα 3-9-12.
     Όπως είναι γνωστό ο νυν πρόεδρος κ. Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θα είναι υποψήφιος. Έτσι μετά και την απόσυρση της υποψηφιότητας του Διονύση Ψωμιάδη για την προεδρία, μοναδικοί "μονομάχοι" απέμειναν ο πρώην πρόεδρος κ. Βασίλης Γκαγκάτσης με τον πρόεδρο της σημερινής Κ.Ε.Δ. και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χίου κ. Γιώργο Σαρρή (είχε δηλώσει ότι τον στηρίζουν 30 Ενώσεις, "Έχω συγκεντρώσει τον τετραπλάσιο αριθμό των Ενώσεων από αυτόν που χρειάζεται να έχω ως εισήγηση για να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ".), και η "μάχη" αρχίζει να φουντώνει για τα καλά με τους δυο υποψηφίους να δίνουν μάχη ώστε να προσεγγίσουν τον απαιτούμενο αριθμό Ενώσεων που θα τους δώσει την νίκη στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

     Ήδη τα επιτελεία ένθεν και ένθεν προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη "μάχη" μετά μάλιστα και από την ανακοίνωση στήριξης των δυο μεγαλυτέρων Ενώσεων της χώρας Αθήνας (Σαρρή) και Μακεδονίας (Γκαγκάτση).
     Όσον αφορά τώρα την θέση της τοπικής Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στις εκλογές αυτές και ποιον από τους δυο υποψηφίους θα στηρίξει δεν είναι ακόμη γνωστή αφού τηρείται προς το παρόν τουλάχιστον σιγή ιχθύος. Άλλωστε είναι αρκετά νωρίς και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου