Κυριακή, Αυγούστου 26

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

2o "ΔΕΙΓΜΑ" ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
           Sportsthea-αποστολή στην Βέροια.
Η Α.Ε.Κ. στο σημερινό παιχνίδι

     Πολύ θετικό και το δεύτερο δείγμα της Α.Ε.Κ. στην Βέροια που συνέχισε και έκλεισε τα εκεί φιλικά επικρατώντας του Αστέρα Αλεξάνδρειας, ομάδας Α1 Ημαθίας με το ευρύ σκορ των 4-0.

Αστέρας Αλεξάνδρειας στο σημερινό παιχνίδι
     Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου παρά την κούραση από την ταλαιπωρία του του μακρινού ταξιδιού και του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού με την U21 της Βέροιας, απέδωσε και πάλι εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε μια πολύ εύκολη νίκη.
     Στο α΄ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά, είχε τον έλεγχο του αγώνα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ της.
Φάση από τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μάκη Πολλάκη
Φάσεις και γκολ
     Στο 15΄ο Π. Κουμαριώτης με σέντρα ακριβείας από αριστερά θα βρει αμαρκάριστο στην  περιοχή και στο 2ο δοκάρι τον Πολλάκη το πλασέ του οποίου καταλήγει άουτ.
     Το σκορ θα ανοίξει στο 23΄όταν σε έναν πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό των επιθετικών των φιλοξενουμένων η μπάλα θα καταλήξει στον Κρούτη ο οποίος με δυνατό σουτ θα πετύχει το 0-1 για την Α.Ε.Κ..
Παν. Κουμαριώτης
     Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. Π. Κουμαριώτης ο οποίος ήταν πολύ δημιουργικός στο σημερινό παιχνίδι με ωραία κάθετη πάσα θα βγάλει τον Αραπέλη τετατέτ με τον Τάκο και με διπλή προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και το 0-2.  
     Στο 36΄θα γίνει το 0-3 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μάκη Πολλάκη ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων όπου περνώντας και τον τερματοφύλακα Τάκο θα στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
     Στο β΄ημίχρονο κάτι η κούραση (αρκετά φυσιολογικό), κάτι η πολύ ζέστη και οι πολλές αλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσει ο αρχικός ρυθμός του αγώνα με τις φάσεις να είναι λίγες και το θέαμα μέτριο.
    Στο 80΄ο Π. Κουμαριώτης και πάλι με νέα πολύ καλή προσπάθεια θα μπει στην περιοχή από πλάγια και η πάσα του θα βρει μόνο τον Χασάη που την τελευταία στιγμή θα προλάβουν οι αμυντικοί να του κλέψουν την "μπουκιά" από το στόμα διώχνοντας την μπάλα πριν σουτάρει ο νεαρός επιθετικός της Α.Ε.Κ..
Φάση από τον αγώνα
     Τέλος στο 90΄η Α.Ε.Κ. θα πετύχει και τέταρτο γκολ. Συγκεκριμένα μετά από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό των επιθετικών της ο Κρούτη θα μπει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα κόψει την μπάλα στον αμαρκάριστο Κοτίνη που με πλασέ θα πετύχει το τελικό 0-4!
Αστέρας Αλεξάνδρειας: (Π. Χουρουσίδης), Τάκος, Νουσιόπουλος, Κούκλας, Νικολόπουλος, Ζαραβώτσος, Αραπέλης, Χ. Αναστασάκης, Γ. Αναστασάκης, Μυγδάνης, Αλπανίδης, Βαλσαμόπουλος, (ενώ έπαιξαν και όσοι ήταν στην ιάθεση του κ. Χουρουσίδη).
Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Περιβολάρης, Ψάλτης, Αντωνόπουλος, Χασάη, Πολλάκης, Π. Κουμαριώτης, Κρούτη, Κούκλας, Μοσχονάς, Αραπέλης, (ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Στεφανάτος, Μπουγάς, Θωμάς, Καλπάκης,Χρίστο και Κοτίνης, δεν αγωνίστηκε λόγω αδιαθεσίας ο Σουρβάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου