Σάββατο, Αυγούστου 25

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.

ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Κ.Ι.
    Με αμείωτους και εξαντλητικούς ρυθμούς παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.Ι. με τον Γιώργο Τόγια να έχει ρίξει, όπως είναι φυσιολογικό, όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση.
    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βελτίωση της φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του γηπέδου με βάρη, ενώ γίνονται και κάποιες ασκήσεις κατοχής με στοιχεία τακτικής στο"χορτάρι".
    Στην προπόνηση συμμετέχουν καθημερινά περίπου 18-20 ποδοσφαιριστές ενώ απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετοί.
     Για αύριο ο κόουτς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν "ανάσες" και το νέο ραντεβού ορίστηκε για τη Δευτέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
   Μέχρι στιγμής ο Α.Ο.Κ.Ι. έχει εντάξει στο δυναμικό του, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές ενώ εως την λήξη τους αναμένεται να γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες:
     Σπύρος Αλεξανδράτος, Δημήτρης Μαρκαντωνάτος (ελεύθεροι από Εικοσιμία), Έρις Ντόκο, Περικλής Μπαζάρογλου (Ομαλά), Ηλίας Γιαννάς (Παγεφαλληνιακός) και Βαγγέλης Σπανός  (Εικοσιμία).
     Έφυγαν οι: Μάκος Μοσχονάς, Ανδρέας Μπουγάς (Α.Ε.Κ.) και Πολύδωρας Τζάκης (Ομαλά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου