Πέμπτη, Αυγούστου 23

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Η Α.Ε.Κ.!!!!!

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Η Α.Ε.Κ 
     Σε νέα πρότυπα έχει μπει από φέτος η Α.Ε. Κεφαλονιάς και το αποδεικνύει με το "καλημέρα". 'Έτσι  τελειώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της θα δώσει δυο πολύ μεγάλα φιλικά παιχνίδια και μάλιστα εκτός Κεφαλονιάς.
     Το Σάββατο η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου στα πλαίσια της προετοιμασίας της αλλά και των πολύ φιλικών σχέσεων με τη ομάδα της Βέροιας μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας όπου θα δώσει εκεί δυο φιλικούς αγώνες.
     Η αποστολή θα ταξιδέψει το Σάββατο πρωί μέσω Αστακού και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δώσει το πρώτο της αγώνα για την νέα περίοδο με την U-21 της ομώνυμης ομάδας. Μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη αφού σε λίγες ημέρες αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα U-21 της Superleague. Βέβαια στην Αργοστολιώτικη ομάδα το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα.
     Την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της αφού θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τις Ακαδημίες της Βέροιας και αμέσως θα επιστρέψει στην βάση της.
     Στα αγωνιστικά τώρα ο Σπύρος Παπαδάτος εκτός του τραυματία (τελειώνει την αποθεραπεία του και αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) Γιώργου Λούλουδα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του τόσο για την προετοιμασία όσο και για τα φιλικά. Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.
     Στα πολύ ευχάριστα για τον κόουτς η ενσωμάτωση του Άλκη Κρούτη στην ομάδα πού απολύθηκε από τις τάξεις του στρατού και από αύριο αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
     Το sportsthea θα είναι παρόν στους συγκεκριμένους αγώνες και θα σας ενημερώσει με πλούσιο φωτορεπορτάζ για το αποτέλεσμα τους.
    Δηλώσεις για αυτά τα φιλικά μας έκανε ο Δημήτρης Κουμαριώτης ο οποίος μας είπε:
     "Κατά αρχήν να σας αναφέρω ότι οι πολύ καλές σχέσεις των δυο ομάδων Α.Ε.Κ. και Βέροιας είναι η αιτία της διεξαγωγής αυτών των δυο φιλικών αγώνων. Η ομάδα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι έτοιμη για αυτά τα παιχνίδια, όμως δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα τους. Σκοπός μας είναι οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ, αλλά και οι υπόλοιποι να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες  στην συνέχεια ώστε να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους σε κύπελλο και πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου