Πέμπτη, Αυγούστου 23

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


  ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΛΟΥΪΖΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ν.Ο.Α.-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 28100
ΤΗΛ/ FAX: 2671022874  e-mail: noarg@otenet.gr
Μέλος:  Κ.Ο.Ε.- Ε.Ι.Ο.Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. -  Ε.Ο.Κ-Κ
               - Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.
Τμήματα:
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ- ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ-   
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-       
ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΑΦΜ 090222858ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
                                                                         
                                                                                         Αργοστόλι 23/08/2012
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι η αθλήτρια του Ομίλου μας στο τμήμα κωπηλασίας Παπαντωνάτου Λουϊζα,  συμμετείχε στο Αγώνα Επιλογής για το κοινόβιο προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα για τους Βαλκανικούς Αγώνες που πραγματοποιηθήκε στην Καστοριά 22-23/08/2012.
Η Λουϊζα συμμετείχε στο αγώνισμα του Διπλού σκίφ Κορασίδων  (2Χ) με άλλη αθλήτρια όπου μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση  το πλήρωμα της κατέλαβε τη 2η θέση στις 6.

Στο αγώνισμα του μονού σκιφ (1Χ)  Κορασίδων όπου συμμετείχαν 15 πληρώματα  μετά από τον προκριματικό αγώνα που κατέλαβε τη 2η θέση, τον ημιτελικό του αγωνισματος που κατέλαβε τη 2η θέση, πέρασε στο μεγάλο τελικό και κατέκτησε τη 5η θέση.  Ο   μέσος όρος της ενεργειακής κατανάλωση της Λουϊζας στα δύο αυτά αγωνίσματα της έδωσαν  την 5η θέση και κέρδισε  το διαβατήριο για την εισαγωγή της μαζί με άλλες 4 αθλήτριες της κατηγορίας Κορασίδων, στο κοινόβιο προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 
      Παρέμεινε στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο Λιμναίον  με τα καλύτερα στελέχη της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και της ευχόμαστε καλή τύχη και προσπάθεια ώστε να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας.
          Συγχαίρουμε τη Λουϊζα, την οικογένειά της αλλά και την προπονήτριά της κα Κουνάδη Ειρήνη η οποία την έφτασε σε αυτό το υψηλό  επίπεδο.  Αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του Ομίλου μας  με την οποία καταξιώνεται η προσπάθειά μας χωρίς επιδείξεις και λόγια.
    Τέλος, συγχαίρουμε την Ομοσπονδία μας  (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) για τα αυστηρά κριτήρια που έχει θεσπίσει ώστε να επιλέγονται οι καλύτεροι αθλητές.

                                                                             ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου