Σάββατο, Αυγούστου 25

ΝΕΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
  Συνέχεια μεγάλων μεταγραφών για την Α.Ε.Κ., αφού σήμερα ολοκλήρωσε άλλες δυο. Η μια ήταν λίγο πολύ γνωστή και αφορά τον Μάκη Πολλάκη από την Εικοσιμία και ο οποίος ακολουθούσε από την αρχή της προετοιμασίας την ομάδα. Η άλλη ήταν μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη για την Αργοστολιώτικη ομάδα αφού έκλεισε και τυπικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής από τον Παλληξουριακό Δημήτρης Γαλανός και από την νέα περίοδο θα φορά τα "κιτρινόμαυρα". Και μιλάμε για έκπληξη αφού είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Παλληξουριακό να βοηθήσει τους Ληξουριώτες προσφέροντας τις αγωνιστικές και προπονητικές του γνώσεις σε αυτούς.
   Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και όπως σας ενημερώσαμε χτες, η ομάδα το πρωϊ αναχωρεί για την Βέροια όπου θα δώσει δυο σημαντικούς αγώνες με ομάδες της ομώνυμης ομάδας. 
   Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο ελαφρύς τραυματισμός του Ηλία Κοσμάτου ο οποίος δε θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μακεδονική πόλη. 
  Τέλος από σήμερα και μετά την απόλυση του από τις τάξεις του στρατού ο Αλέξης Κρούτης άρχισε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου