Σάββατο, Αυγούστου 25

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ

  Φτάνουμε σιγά-σιγά στον Σεπτέμβρη και στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου με την σωστή προετοιμασία απαραίτητη για θετικά αποτελέσματα. Έτσι μετά την Α.Ε.Κ. και τον Α.Ο.Κ.Ι. που βασίζονται πάνω σχεδόν σε "επαγγελματική" βάση και τα Ομαλά ανακοίνωσαν την έναρξη της προετοιμασίας τους και το νέο τους ραντεβού για το Σάββατο 8 του ίδιου μήνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
     Οι στόχοι για φέτος της σημαντικά ανανεωμένης ομάδας των Ομαλών, με νέο προπονητή τον Διονύση Λιονάτο και βοηθό του τον Παναγή Δελακά, είναι το καλό ποδόσφαιρο και η  όσο το δυνατό γρηγορότερη εξασφάλιση της  παραμονής της ομάδας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
   Στην ομάδα επέστρεψαν φέτος από Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι. αντίστοιχα οι "δανεικοί" Κώστας Γκαζάρ και Πολύδωρος Τζάκης.
   Ήρθαν ακόμη οι νεαροί ποπδοσφαιριστές Γεράσιμος Μπελτσώνιας και οι αδελφοί Βασίλης και Κώστας Φραγκιάς από την Εικοσιμία, ο Άγγελος Χαρίτος, ο Γεράσιμος Γασπαράτος από την Δόξα Διλινάτων και η έκπληξη με τον πολύ αξιόλογο νεαρό ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σάμης Άλντο.
   Έφυγαν οι Χρίστο Σοτήρ (Α.Ε.Κ.), Τίμος Τούρλας (Παπυργιακός), Έρις Ντόκο και Περικλής Μπαζάρογλου (Α.Ο.Κ.Ι.), ενώ ελεύθεροι έμειναν οι Φώτης Τζιβράς, Γιώργος Τριανταφύλλου, Γρηγόρης Παπαχρυσανθάκης και Παύλος Αγγελόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου